- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lucy (2014)
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Lucy (2014)
Ρε παιδιά άρεσε σε κανέναν τόσο πολύ αυτή η ταινία? Ωραία σκηνικά ωραία εφέ ωραία όλα αλλά υπόθεση δεν είχε..Σαν ντοκιμαντέρ ήταν!
-
BlackJackGr - Δημοσιευσεις : 24
Ένας φίλος μου που το είδε στον κινηματογράφο, μου είπε ότι έκανε τεράστιο λάθος που πλήρωσε για να δει αυτό το πράγμα. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Κι εγώ την ίδια βλακεία έκανα δυστυχώς..Βέβαια δεν τα κλαίω τα λεφτά γιατί η ταινία είχε καλά εφέ για cinema αλλά σαν ταινία δε μου έκανε! 

-
BlackJackGr - Δημοσιευσεις : 24
Έχει και μια πολύ ωραία πρωταγωνίστρια. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Την έιδα σήμερα και μπορώ να πώ ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου βάσει όσων αρνητικών κυρίως έιχα ακούσει.Πολύ ενδιαφέρουσα η κεντρική ιδέα , θέτει προβληματισμούς και σε παρασέρνει ο ρυθμός της ταινίας!!Τα εφέ αρκετά εντυπωσιακά , ντάξει με λίγες μικρές υπερβολές
, και η Scarlet απλά σαγηνευτική όπως πάντα <3 (ακόμα και σαν μελαχρινή
) Τα τελευταία πέντε περίπου λεπτά της ταινίας (όπου έχουμε την επίγνωση του ''χρόνου'' ώς κινητήρια δύναμη) μάλιστα αποτελούν μια απο τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες που έχω βιώσει , καθώς ο σκηνοθέτης μας περιπλανεί μοναδικά σε ένα ταξίδι στον χωροχρόνο!!Ντάξει δεν είναι κιόλας ταινία-σταθμός για τον κινηματογράφο αλλά τουλάχιστον αξίζει να την έχει δει κάποιος!!

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης