Sid Meiers Civilization - Beyond Earth

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Sid Meiers Civilization - Beyond Earth

Δημοσίευσηαπό jim korakis » 05 Νοέμ 2014, 14:42

Ως νέος παίχτης στα παιχνίδια Civillization καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι επρόκειτο για ένα πολύ κάλο, προσεγμένο και λεπτομερές Real Time Strategy όπου η 2K μας πρόσφερε για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και απόλαυσης καθώς το παιχνίδι περιέχει εκτός του Singleplayer και δυνατότητα Multyplayer!

Η βοήθεια όσων έχουν παίξει παλιότερα ή και το συγκεκριμένο Civillization θα ήταν πολύτιμη ώστε οι νέοι παίχτες αλλά και οι παλιοί να έχουν μια καλύτερη εμπειρία με το παιχνίδι αυτό ! :D
Άβαταρ μέλους
jim korakis

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Νοέμ 2014, 16:01

Φιλε καλως ηρθες σε μια απο τις καλυτερες σειρες strategy. Πιο πολυ θα το χαρακτηριζα tbs (turn based strategy) μιας και εχει να κανει με γυρους. Anyway, δεν εχω ακομα ασχοληθει με το Beyond Earth λογω ελλειψης πορων ;) αλλα σκοπευω μεσα στο μηνα να το αγορασω.

Τωρα αμα εχεις παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας και θελεις κατι να ρωτησεις μην διστασεις. Τα Civ IV+V εχω ριξει απειρες ωρες.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 05 Νοέμ 2014, 16:32

είναι σαν ένα τρισδιάστατο και πολυπλοκότατο board game. Για τον αρχάριο είναι βουνό τα τόσα δεδομένα, αλλά το παιχνίδι έχει το τρόπο του να σε μαγεύει! Εγώ ξεκίνησα από το civillization revolution στο ps3 οποτε είχα μια πιο ομαλή μετάβαση στο pc. αλλά δε παύει να είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB