Προβλημα με Ps4 controller

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Προβλημα με Ps4 controller

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Νοέμ 2014, 12:36

Καλημερα παιδια . Τις τελευταιες μερες το controller εχει αρχισει και δυσλειτουργει δηλαδη σταματαει να δουλευει το L2 και οταν προχορω κανει απευθειας μονο του zoom / aim δηλαδη σαν να παταας L2 . Επισης τρεμοπαιζει κανοντας συνεχεια zoom . Ισως καμια φορα φτιαχνει αλλα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια . Δεν εχω ξανα διαβασει κατι παρομοιο στο ιντερνετ . Ξερει κανεις καμια λυση χωρις αλλαγη controller και reset ?

Επισης μιλησα με το μαγαζι που αγορασα την κονσολα και η απαντηση ηταν πως δεν μου το αλλαζουν οι ιδιοι αλλα μου ειπαν να στειλω ενα email στην sony ή να επικοινωνισω ο ιδιος με την Sony .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό SithDante » 04 Νοέμ 2014, 12:45

Με βάση το νόμο, το κατάστημα από το οποίο αγόρασες το μοχλό, σου παρέχει εγγύηση για 2 χρόνια.Άρα είναι υποχρεωμένοι να το κοιτάξουν και να το φτιάξουν ή να σου το αντικαταστήσουν με καινούργιο ή στη χειρότερη, να επικοινωνήσουν αυτοί με τη Sony
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Νοέμ 2014, 22:35

Tελικα το ελυσα το θεμα . Πηρα τηλεφωνο την Sony και το διευθετησε το προβλημα μου . Ολα καλα τωρα και μου αντικατεστησαν το controller με ενα καινουριο και σε οποιο χρωμα ηθελα ...
mariodm22

Δημοσίευσηαπό Geovra » 04 Νοέμ 2014, 22:40

Για να μαθεις να τρως παγωτο ενω παιζουμε....εισαι προκλητικος :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Νοέμ 2014, 22:48

Geovra έγραψε:Για να μαθεις να τρως παγωτο ενω παιζουμε....εισαι προκλητικος :)

Τωρα που τσιμπησα καινουριο κομενα τα παγωτα !!!! Μονο πιτογυρα και πιτσες !!!
mariodm22

Δημοσίευσηαπό Geovra » 04 Νοέμ 2014, 23:46

commenter έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά πέρα από τους μοχλούς (όπου μπήκαν καποτάκια προληπτικά), δεν έχω άλλο παράπονο... μάλλον επειδή δεν τρώω/πίνω όταν παίζω. :mrgreen:

Εδω μιλαμε για serious gaming .. Αν δεν περιλαμβανεται μπουφες δεν νοοειται game :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 06 Νοέμ 2014, 00:30

Και οι πένες δεν αφήνουν λαδίλα? :P
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 06 Νοέμ 2014, 00:51

Και αυτές καλές είναι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Eleni777 » 20 Νοέμ 2014, 17:34

Στο δικό μας ps4 πάντως είχε προκύψει θέμα με το χειριστήριο πάνω στον μήνα που το χαμε πάρει,επικοινώνησε ο σύζυγος με την σονυ..και όλα καλά.Είμαι παντως γενικα απογοητευμένη απο το χειριστήριο σε πολλά,το περιμενα κατα πολυ καλύτερο ειδικα στην μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
Eleni777

Δημοσιευσεις : 4

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB