PC αναβάθμιση

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό spu8as » 02 Νοέμ 2014, 15:39

Tanno έγραψε:
spu8as έγραψε:me 8gb ram eisai kalimenos gia ola ta games, ade to poli poli an 8es na pareis alla 8 gb ram na ftaseis ta 16 pou kai afta einai ipervolika gia gaming.

ti sistima exeis gt mporei na xreiazete kati allo anava8misi gia na paizeis kalitera.

sr gia ta greeklish.

Δε νομίζω ότι είμαι και τόσο καλυμμένος για gaming. Το θέμα είναι ότι τα Windows 7 Ultimate (64βιτ) τρώνε 4GB RAM, και τα παιχνίδια μέχρις 8GB RAM, απ' όσο διάβασα.

Το πλήρες σύστημα μου είναι:

MoBo: Asrock Z77 Extreme4-M
CPU: Intel i7@3770K 3.50GHZ
GPU: NVidia GeForce GTX 550 Ti @1GB
RAM: Kingston 8GB (2x4GB) @DDR3

Αν λείπει κάτι, τότε, πες μου.

Δέκτον για τα greeklish, αλλά μήπως θες αλλαγή το πληκτρολόγιο σου;

Ta windows 8eloun 4 gb gia na litourgoun ola sosta. Diladi gia na trexoun polles efarmoges ktl.

Me 8gb eisai kalimenos afou na skefteis kai to ac: Unity me tis ipervolika polles apetisis trexei mia xara me 6gb ram.

to leitourgiko kati epa8e...
spu8as

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 02 Νοέμ 2014, 20:21

Tanno έγραψε:
spu8as έγραψε:me 8gb ram eisai kalimenos gia ola ta games, ade to poli poli an 8es na pareis alla 8 gb ram na ftaseis ta 16 pou kai afta einai ipervolika gia gaming.

ti sistima exeis gt mporei na xreiazete kati allo anava8misi gia na paizeis kalitera.

sr gia ta greeklish.

Δε νομίζω ότι είμαι και τόσο καλυμμένος για gaming. Το θέμα είναι ότι τα Windows 7 Ultimate (64βιτ) τρώνε 4GB RAM, και τα παιχνίδια μέχρις 8GB RAM, απ' όσο διάβασα.

Το πλήρες σύστημα μου είναι:

MoBo: Asrock Z77 Extreme4-M
CPU: Intel i7@3770K 3.50GHZ
GPU: NVidia GeForce GTX 550 Ti @1GB
RAM: Kingston 8GB (2x4GB) @DDR3

Αν λείπει κάτι, τότε, πες μου.

Δέκτον για τα greeklish, αλλά μήπως θες αλλαγή το πληκτρολόγιο σου;

Tanno βαλε μια GTX 970 αν μπορεις και εισαι κομπλε...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Νοέμ 2014, 20:30

Παιδια εγω αυτην την στιγμη εχω 4gb ram,αλλα θελω να παω στα 8gb λογω του Cod Advanced Warfare.Ο φιλος μου που ξερει απο αυτα μου προτεινε την παρακατω:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38089&cat=4 Πιστευετε θα ειμαι κομπλε με αυτην?
Και ενα 2ο ερωτημα επι την ευκαιρια,ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος για να ελεγχω αν οι θερμοκρασιες στο PC μου ειναι ενταξει εν ωρα gaming αλλα και γενικα οταν απλα σερφαρω στο διαδικτυο?Τον πηρα προσφατα και θελω να βεβαιωθω οτι δε θα παθει τιποτα για καμποσα χρονακια
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 02 Νοέμ 2014, 21:04

greenkiller.13 έγραψε:Και ενα 2ο ερωτημα επι την ευκαιρια,ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος για να ελεγχω αν οι θερμοκρασιες στο PC μου ειναι ενταξει εν ωρα gaming αλλα και γενικα οταν απλα σερφαρω στο διαδικτυο?Τον πηρα προσφατα και θελω να βεβαιωθω οτι δε θα παθει τιποτα για καμποσα χρονακια

Hardware monitor , μικρό απλό και ελαφρύ και σου δίνει πληροφορίες για τα πάντα στο PC σου .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό spu8as » 02 Νοέμ 2014, 21:37

JamesHetfield έγραψε:Παιδια εγω αυτην την στιγμη εχω 4gb ram,αλλα θελω να παω στα 8gb λογω του Cod Advanced Warfare.Ο φιλος μου που ξερει απο αυτα μου προτεινε την παρακατω:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38089&cat=4 Πιστευετε θα ειμαι κομπλε με αυτην?

Καλησπέρα,

-Αν η μητρική σου έχει 4 θέσεις για RAM τότε:

Αν έχεις 2χ2gb ram τότε καλύτερα αγόρασε αυτές αν θες να δώσεις λίγα λεφτά.

http://www.skroutz.gr/s/1973804/G-Skill-F3-10600CL9D-4GBNS-Dual-Kit.html

Αν έχεις 1χ4gb πρέπει να πάρεις μία μνήμη που να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. Δηλαδή να είναι το ίδιο μοντέλο, να έχουν ίδια gb, να έχουν ίδια συχνότητα, κτλ.

-Αν η μητρική σου έχει 2 θέσεις για RAM τότε:

Αν έχεις 2χ2gb ram τότε καλύτερα αγόρασε αυτές αν θες να δώσεις λίγα λεφτά.

http://www.skroutz.gr/s/403905/Corsair-Value-Select-8GB-DDR3-1333MHz.html

Αν έχεις 1χ4gb πρέπει να πάρεις μία μνήμη που να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. Δηλαδή να είναι το ίδιο μοντέλο, να έχουν ίδια gb, να έχουν ίδια συχνότητα, κτλ.

Ελπίζω να βοήθισα.
spu8as

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 03 Νοέμ 2014, 09:31

Νομιζω εχω 1χ4gb και αυτη που σκοπευα να παρω ειναι ακριβως η ιδια,ετσι μου ειπε ο φιλος μου
Ευχαριστω για τη βοηθεια! ;)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό CrossBonesX » 25 Ιαν 2015, 02:16

CrossBonesX

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2015, 22:19

Δυσκολο. Οι θεσεις πανω ειναι για ανεμιστηρες και οχι για ψυγειο.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB