Προτάσεις Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

windows mobile 7.5

Δημοσίευσηαπό rocco-silfreddi » 08 Ιαν 2012, 18:35

πηρα το lumia 800 και ειμαι υπερ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. πολύ γρήγορα τα windows τα καινουρια και ωραίο interface
Άβαταρ μέλους
rocco-silfreddi

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2012, 10:00

Ποιο απο τα δυο λετε;

http://www.skroutz.gr/s/384231/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html?keyphrase=+Live+with+Walkman

http://www.skroutz.gr/s/386029/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V.html

Eχετε καποιο αλλο υποψην; Εννοειται πως το Neo V ειναι καλυτερο αλλα δικαιολογει τα επιπλεον 50 ευρω κου κοστιζει παραπανω;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 30 Ιαν 2012, 12:19

ξεκαθαρα neo v. το walkman εχει πολυ μικρη οθονη και πολυ χαμηλη αναλυση
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Shepard » 30 Ιαν 2012, 13:20

Το Neo V κ από μένα! Χαλαρά κιόλας...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό timotas » 03 Φεβ 2012, 18:48

ειμαι στο ψησιμο να αλλαξω κινητο...ειμαι κατοχος SE w810i (δεν πιστευω να γελασε κανεις) εχουν περασει απο τα χερια μου toych κινητα..samsung f480 , hauwei X3 , htc wildfire s αλλα κανενα δεν ηταν αξιοπιστο-σταθερο τελευταια δουλεψα λιγο το nokia E72 πολυ καλο αλλα ξενερωμα το συμβιαν....τεσπα για να μην μακρηγορο κοιταω το Neo V και το Arc S της SonyEricsson ειχα δει το Arc και μου αρεσε πολυ καποια στιγμη επιασα ομως το Neo V και μου φανηκε πως με καλυπτε και γλυτωνα και ενα σωρο λεφτα απο το ARC οποτε για πειτε καμια γνωμη αναμεσα στα 2 αυτα...
Άβαταρ μέλους
timotas

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Φεβ 2012, 12:15

Αμα σου αρέσει το Neo V, πάρε το τότε! Το κινητό δεν είναι μόνο πλαστικό! Πρέπει να αισθάνεσαι και καλά με την αγορά του!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Μαρ 2012, 14:03

Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Xperia Neo V εδώ και δύο μέρες. Tρέχει απροβλημάτιστα και μέχρι στιγμή βρίσκω μεγάλη την οθόνη του. (δεν την θεωρώ αρνητικό, εννοείται)

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Που να δοκιμάσω smartphones με 5 ιντσές οθόνη. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Απρ 2012, 07:07

Όταν τα έλεγα... το Lumia 800 πλέον, σκετη συσκευή, στα 375€! Φανταστείτε τώρα κάποιον να είχε δώσει τον Ιανουάριο 520+! ΔΕΝ αξίζουν τέτοια μοντέλα! ;)

http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 25 Απρ 2012, 04:13

Μετά την οικτρή απογοήτευση με το Νokia N97, αποφάσισα να αγοράσω για πρώτη φορά sony ericsson, με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Πήρα το Xperia X10 mini pro και εδώ και 1,5 χρόνο ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, μέχρι που άρχισε να κρασάρει και να μην κρατάει η μπαταρία περισσότερο από μία ημέρα... υπάρχει και θέμα με τις εφαρμογές που αρνούνται πεισματικά να εγκατασταθούν στη micro sd κάρτα.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Xperia mini pro, το τελευταίο ως πιο ανανεωμένη έκδοση του προκατόχου του, μου αρέσει πολύ, έχει και qwerty που μου είναι απαραίτητο (δεν αντέχω τα 100% touch). Τι γνώμη έχετε για το εν λόγω κινητό;

Επιπλέον, έλεγα να περιμένω για το Xperia U αλλά δεν ξέρω αν θα με εξυπηρετήσει το σύστημα touch...

Όπως και να έχει, android θα χρησιμοποιήσω πάλι, αρνούμαι πεισματικά τα windows (πόσο μάλλον το ξεπερασμένο symbian).
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Απρ 2012, 07:50

Μέχρι πόσα λεφτά δίνεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο