PS4 Share Play

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Dural » 31 Οκτ 2014, 19:47

commenter έγραψε:Η Γερμανία είναι κάπως «περίεργη» χώρα (λογοκρισία, κλειδώματα). Δοκιμάστε με μη-γερμανικό account (εκτός αν υπάρχει IP lock).

Ετσι πιστευα κι εγω, και μετά είδα αυτό το link και κάποια σχόλια:

πατήστε την λέξη "countr" στο browser σας για να σας μεταφέρει κατευθείαν στα σχόλια που συμπεριλαμβάνουν τις λέξεις "countries" και "country". Υπάρχουν 4 ατομα, ολα απο ευρωπη, που λενε οτι εχουν προβλημα

http://blog.eu.playstation.com/2014/10/24/ps4s-share-play-feature-in-action/

Ούτε με Ολλανδία μπόρεσα να παίξω, αντίθετα οι αλλοι μπορουν κανονικότατα να παιξουν με το παιχνιδι μου
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Whitey » 31 Οκτ 2014, 19:48

Tanno έγραψε:Με βάση αυτά που είπες, εγώ δε θα το θεωρούσα καν region-lock. Θα το θεωρούσα πρόβλημα σύνδεσης στο PSN ανάμεσα σας μέσα στην Ευρώπη στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μήπως να το αναφέρεις στην ίδια την Sony Hellas ή στον Pad Poet να τους το διαβιβάσει;

Έκανα ήδη post στο επίσημο forum.

commenter έγραψε:Η Γερμανία είναι κάπως «περίεργη» χώρα (λογοκρισία, κλειδώματα). Δοκιμάστε με μη-γερμανικό account (εκτός αν υπάρχει IP lock).

Σύμφωνα με σχόλια σε post του Ευρωπαϊκού PlayStation Blog (βλ. προηγούμενο ποστ) το πρόβλημα είναι γενικό μεταξύ χωρών της Ευρώπης και όχι μόνο με την Γερμανία. Λογικά θα το φτιάξουν σύντομα αν και για να υπάρχει σαν error screen κάτι μου βρωμάει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Dural » 31 Οκτ 2014, 19:51

προβλημα με το γερμανικο psn confirmed http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/9993/~/shareplay-on-ps4-and-its-limitations

German PSN account holders can only use Share Play with other German PSN account holders.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσίευσηαπό Whitey » 31 Οκτ 2014, 19:54

Dural έγραψε:προβλημα με το γερμανικο psn confirmed http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/9993/~/shareplay-on-ps4-and-its-limitations

German PSN account holders can only use Share Play with other German PSN account holders.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Άρα μπαρούφες λέω παραπάνω. :Ρ Αν είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλο restriction στην Γερμανία...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Dural » 31 Οκτ 2014, 20:47

για να πω την αμαρτία μου, δεν το θεωρώ κακό να υπάρχει υπερβολικός έλεγχος σ' οτι αφορα την ηλικία, γιατι η αλήθεια είναι οτι αρκετοί γονείς αδιαφορούν παντελώς για το τι παιζουν τα παιδιά τους. Ειδικα στα video games, βλεπεις 13χρονα να παιζουν οτιδήποτε

Απο εκει και περα ομως, στην εποχή που ζούμε, το Share Play είναι μία απιστευτη λειτουργία η οποία θα έπρεπε να ξεπερνάει τους οποιους περιορισμούς με μία απλή ταυτοποίηση.

Κι εγω προτιμάω φιλε Tanno να βρίσκομαι κοντά στον κολλητό μου και να παίζουμε μαζί, αλλά οταν βρίσκεσαι σε αλλη χωρα ειναι κομματάκι δύσκολο :P

Το Share Play για μενα προσωπικα, που εχω τους περισσότερους gamers φιλους σε αλλες χώρες και ειδικα στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο feature ειναι must
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσίευσηαπό Whitey » 01 Νοέμ 2014, 00:05

commenter έγραψε:Εγώ είμαι της άποψης της να κάνουν την δουλειά τους οι γονείς και όχι να βασιζόμαστε σε μηχανισμούς "nanny state".

Δεν φταίω εγώ σε κάτι αν ο άλλος αφήνει τον 12χρονο κανακάρη του να παίζει TLOU MP, GoW:A, Beyond και τρώω κι εγώ την λογοκρισία στην μάπα... :evil:

Συνήθως δεν βγάζουν άλλες εκδόσεις στην Γερμανία (βλ. Wolfenstein); Αν δεν μένεις εκεί δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις τόσο χαμό. Εκτός αν έχουν γίνει και άλλα και δεν έχω πάρει χαμπάρι που δεν είναι και απίθανο. :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Dural » 01 Νοέμ 2014, 02:52

commenter έγραψε:Εγώ είμαι της άποψης της να κάνουν την δουλειά τους οι γονείς και όχι να βασιζόμαστε σε μηχανισμούς "nanny state".

Δεν φταίω εγώ σε κάτι αν ο άλλος αφήνει τον 12χρονο κανακάρη του να παίζει TLOU MP, GoW:A, Beyond και τρώω κι εγώ την λογοκρισία στην μάπα... :evil:

παρ ολα αυτα, υπάρχει μία άλφα ευθύνη. Δηλαδή οταν βγαζεις ενα προϊόν προς τα έξω, θα πρεπει να ξερεις οτι το 50% αυτου του κοσμου δεν "στέκει καλα" και υπάρχουν παρα πολλές οικογένειες οι οποίες εχουν διάφορα προβλήματα. Εμενα προσωπικα δεν με χαλάει να πρέπει να δείχνω το online ID μου ή να μου ζητάνε ταυτότητα τα μαγαζια, από την στιγμή που ξέρω ότι οι λόγοι πίσω απο αυτο ειναι η προστασία ανηλίκων. Μιλάω πάντα για νορμάλ και ελεγχόμενες καταστάσεις, όχι τραγικα restrictions όπως με το trailer του Zombie U οταν πρωτοκυκλοφόρησε το Wii U :P Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν γινεται να πηγαίνει ο 14χρονος σ ενα πλαίσιο,public,gamestop και να φεύγει χαλαρός με το Call of duty στο χερι.

Φυσικά και θα βρει τον τρόπο να το πάρει άμα θελει (θα βαλει κανα αδερφο, ξάδερφο), απλα πιστεύω ότι ένας έλεγχος πρέπει να υπάρχει σε αυτά τα θέματα

commenter έγραψε:Έχω μιλήσει και με Γερμανούς για το συγκεκριμένο θέμα και οι ίδιοι λένε ότι η USK δεν είναι τόσο αυστηρή όσο στο παρελθόν, αλλά η Sony νομίζει ότι ζούμε ακόμα στα 90s (βλ. Mega Drive vs SNES - Mortal Kombat).

Το έχω ψάξει απίστευτα το θέμα ως άμεσα θιγόμενος, οπότε δεν δέχομαι κουβέντα περί του αντιθέτου. Δεν υπάρχει δικαιολογία.-

αυτο ισχύει και το επιβεβαιώνω κι εγω. Την εποχή του 90 και ακομη και αρχες του 2000, τα πραγματα στην γερμανια ηταν πολυ πιο σκληρά. Το θυμαμαι οταν πηγαινα για διακοπες ή οταν μου το έλεγαν οι συμμαθητές μου μετά την επιστροφή τους απο ταξίδια κτλ. Την τελευταία επταετία που πήγα και έζησα σαν φοιτητής στην Στουτγάρδη, μπορώ να πω οτι εχουν γίνει πιο χαλαροί στην USΚ.

Βεβαια, επειδη μιλαμε για Γερμανους, ανά πάσα στιγμή μπορεί να βαρέσουν "άκυρο" (βλέπε την κατάσταση που επικρατεί με το Youtube)
Άβαταρ μέλους
Dural

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB