PS4 Share Play

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

PS4 Share Play

Δημοσίευσηαπό Alucard » 29 Οκτ 2014, 15:19

Σήμερα δοκίμασα το Share Play με τον Πλέσσα. Στη θεωρία πρόκειται για μία εκπληκτική ιδέα, από πάρα πολλές απόψεις. Στην πράξη, εντοπίσαμε περιορισμούς λόγω της ταχύτητας σύνδεσης. Στο DriveClub η ποιότητα εικόνας δεν ήταν καλή για τον Γιάννη και υπήρχε lag, αλλά γενικά έμοιαζε να είναι playable το παιχνίδι, μέχρις ενός σημείου. Όταν όμως πάει να κάνει hosting χρήστης με απλή ADSL, δεν συνδέεται καν. Το καλύτερο αποτέλεσμα, αναμενόμενα, το είχαμε με indie τίτλο (Velocity 2X) και ρύθμιση ποιότητας στο Standard. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές τις επόμενες μέρες.

Έχει κάνει δοκιμές κανείς άλλος; Πώς ήταν τα πράγματα;
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 29 Οκτ 2014, 15:32

Εγω σημερα προσπαθησα να το δοκιμασω αλλα ματαιες προσπαθειες λογο συνδεσης . Δεν ξερω αν ειναι ακομα προβλημα Psn μετα το χθεσινο update αλλα αποτι διαβασα θελει ελαχιστες απαιτησεις 3 Mbps και απο τις 2 πλευρες και σιγουρα Vdsl συνδεση κατι το οποιο δεν διαθετω ... Ειδα καποια streams ομως και φαινεται φανταστικο !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 29 Οκτ 2014, 15:53

Το θέμα είναι αξίζει να βάλει κάποιος VDSL για αυτό; Θα μου πείτε αξίζει να βάλει κάποιος γενικά VDSL λόγω ταχυτήτων αλλά αν κάποιος όπως εγώ είμαι ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει η τωρινή σύνδεσή μου κάνει το επόμενο βήμα και για το share play του PS4?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Alucard » 29 Οκτ 2014, 16:02

Άρα commenter εγώ αν δε βρω κανένα χριστιανό με VDSL θα πρέπει να κάνω αιωνίως τον host :(

kakashi_hatake πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, που θα συνειδητοποιήσουμε στην πορεία τη χρησιμότητά του. Για παράδειγμα, αν ο Παύλος είχε σύνδεση της προκοπής, θα του έκανα τρελό ολοήμερο leech για να παίξω τα παιχνίδια που μου λείπουν. Επίσης, η δυνατότητα να παίξεις local multiplayer μέσω online θα χρησιμεύει και αυτή σε πολύ κόσμο.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 29 Οκτ 2014, 16:10

Καλά εμένα Ηλία περισσότερο η δεύτερη χρησιμότητα που αναφέρεις μου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Τώρα να κάτσεις και να παίξεις παιχνίδια φίλου σου στα 720p, χάνεις πολλά από τους τίτλους πιστεύω. Ίσως και η χρήση σε σημεία που έχεις κολλήσει εξαιτίας υψηλής δυσκολίας σε κάποιο mode ενός τίτλου, να το πασάρεις σε κάποιον που τα έχει περάσει, είναι αρκετά πιο λογική. Αν και δεν είναι πολλά τα 10 ευρώ το μήνα για VDSL με έχει βάλει σε σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 29 Οκτ 2014, 16:29

Καλά για την τιμή του VDSL δε με απασχολεί. 32 δίνω σε wind (σε σταθερό: 24αρα, απεριόριστα σταθερά, 1500 λεπτά σε κινητά και συμβόλαιο κινητού με 1500 λεπτά, 1500 μηνύματα και 1,5gb) οπότε 10 παραπάνω δεν είναι κάτι τρομερό. Αν ήμουν στον ΟΤΕ σίγουρα δε θα έβαζα VDSL.

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να δω...
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 29 Οκτ 2014, 16:31

commenter έγραψε:Ο host θέλει VDSL και ο client ADSL. Δουλεύει άψογα έτσι.

Commender αναφερα πως και οι 2 πλευρες θελους τουλαχιστον 3 mbps συνδεση και οχι vdsl
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 29 Οκτ 2014, 16:35

Εχω VDSL οποιος θελει για δοκιμες ας με κανει Add.PSN Id :BloodiusGr
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 29 Οκτ 2014, 16:42

Που έχεις χαθεί εσύ ρε;
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake