- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Αδερφέ εχεις γίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κουραστικός! Μας εχεις ζαλίσει με τον Καλόπουλο και με τον Καλόπουλο, θες να μας πεις μόνος που το πας, να βγάλεις τα εσώψυχα σου βρε αδερφέ, να ηρεμήσεις και εσύ και εμείς? Ήμαρτον....δύο μέρες κάθε μέρα τα ίδια! Bot να εβαζες να ποστάρει, μεγαλύτερη ποικιλία θα είχε!
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Psaraki ελεος!!! ΠΟΣΑ ακομα συνεχομενα posts εχεις σκοπο να φτασεις; Δεν ειναι αναγκη καθε quote και post, πριστηκαν τα ματια μας!
Επισης σαν πρωτο βημα ακολουθησε διαγραφη σχετικα με χαρακτηρισμους περι προβατων κτλ. Συνεχισε ετσι και το δευτερο βημα ο προσωρινος αποκλεισμος σου. ΜΑΘΕ να μιλας χωρις να χαρακτηριζεις, ειδικα ατομα που δεν γνωριζεις καν
ηθελα να απαντησω εκει που εκρινα πως επρεπε σορρυ για τα πολλα ποστ η για το προβατα.τωρα αν το προβλημα σου ειναι τα πολλα ποστ οκ κατι αλλο δ μπορω ν κανω.απαγορευετε να λεμε κ την γνωμη μας επειδη ειμαστε αντιθετη ομαδα ή επειδη δ σας αρεσει η αληθεια?
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Psaraki, μην ξεκινάς πάλι την τσίχλα με την γνώμη σου, τα ίδια έκανες και με τον τοτε διαγωνισμό σε μάθαμε...Δε σου είπε κανείς τίποτα τέτοιο και μην το πας εκεί για να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Πες όσες φορές θες την γνώμη σου, αλλα μπορείς να την πεις και σε ενα post με όλα τα quotes... Δεν είναι ανάγκη να διαβάζουμε 6-7 συνεχόμενα δικά σου
-
nfs_maniac - Moderator
nfs_maniac έγραψε:Psaraki, μην ξεκινάς πάλι την τσίχλα με την γνώμη σου, τα ίδια έκανες και με τον τοτε διαγωνισμό σε μάθαμε...Δε σου είπε κανείς τίποτα τέτοιο και μην το πας εκεί για να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Πες όσες φορές θες την γνώμη σου, αλλα μπορείς να την πεις και σε ενα post με όλα τα quotes... Δεν είναι ανάγκη να διαβάζουμε 6-7 συνεχόμενα δικά σου
ακου να σου πω κατι γτ την εχεις δει πολυ ειρονια κ δ μαρεσει.ειμαι καινουργια σε οτι αφορα φορουμ δ ξερω να τα βαζω σε ενα ειδα κ απαντησα κ τελος.τωρα αν εσυ εισαι ο παλιος κ βλεπεις παντου φαντασματα δ σ φταινε οι αλλοι κ δ σημενει πως κ εγω ειμαι το ιδιο.οκ ξερεις μερικα πραγματα παραπανω γτ εισαι παλιος τωρα τι θες δηλ να κανουμε?σορρυ για τα πολλα ποστ αλλα δ ξερω αλλιως... τις προσβολες κ τις ειρονιες σε μαθαμε κ πως δημιουργω εντυπωσεις παρτες πισω οπως δ ηθελες την λεξη προβατο που ειπα κ εγω ετσι κ εσυ δ με ξερεις οποτε δ μπορεις να μ λες το παραμικρο...οχι την ειδαμε εξουσια κ αντε.... δικαιωμα σου νασαι γαυρος αλλα δικαιωμα μου ναμαι παναθηναικος οσο για τον καλοπουλο καλα σας λεει απλα απαντατε μονο σε οτι σας συμφερει...
( υγ. οσο για ενα ποστ με κουοτ πολλα πως γινεται αν θες λες τον τροπο ετσι ηξερα ετσι εκανα... )
-
Δεν εχω καμία ειρωνία, ούτε σε ξέρω και ουτε με ενδιαφέρει να σε μάθω. Σαν moderator όμως είναι δουλειά μου να εξασφαλίζω την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ, οπότε ναι όποτε χρειαστεί θα πω κάποια πράγματα. Τώρα αν εσύ το βλέπεις σαν προσωπική επίθεση, δικό σου το πρόβλημα δεν θα ασχοληθώ...
Το θέμα των εντυπώσεων εσύ το ξεκίνησες και το ξέρεις. ΚΑΘΕ φορά που σου γίνεται παρατήρηση για κάποιο θέμα, πετάς την ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρη φράση περί έκφρασης γνώμης? Σου είπε κανείς κοπελιά να μην εκφράζεις την άποψη σου? Για γύρνα μερικές σελίδες πίσω και κοίτα ξανά τα posts, γιατί πραγματικά κάτι σου διαφεύγει...
Το θέμα των εντυπώσεων εσύ το ξεκίνησες και το ξέρεις. ΚΑΘΕ φορά που σου γίνεται παρατήρηση για κάποιο θέμα, πετάς την ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρη φράση περί έκφρασης γνώμης? Σου είπε κανείς κοπελιά να μην εκφράζεις την άποψη σου? Για γύρνα μερικές σελίδες πίσω και κοίτα ξανά τα posts, γιατί πραγματικά κάτι σου διαφεύγει...
-
nfs_maniac - Moderator
Re: Παναθηναϊκός
Για το spamming συμφωνω. Τώρα, για τα περι bots, και οτι σας τα έπριξα, τι να πω. Αν θεωρείτε άσχετο το Καλόπουλο με τα προχθεσινά και γενικά με την όλη συζήτηση περί μικρής ομάδας, εθελοτυφλείτε. Μάλλον κάνει τζιζ το θέμα για τον φίλο και το αποφεύγει δυο μέρες τώρα. Γιατί για το Καλόπουλο απάντηση δε μπορεί κανένας Ολυμπιακός να δώσει. Για εκείνο το γλέντι.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
nfs_maniac έγραψε:Δεν εχω καμία ειρωνία, ούτε σε ξέρω και ουτε με ενδιαφέρει να σε μάθω. Σαν moderator όμως είναι δουλειά μου να εξασφαλίζω την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ, οπότε ναι όποτε χρειαστεί θα πω κάποια πράγματα. Τώρα αν εσύ το βλέπεις σαν προσωπική επίθεση, δικό σου το πρόβλημα δεν θα ασχοληθώ...
ετσι φαινετε πως το κανεις... γτ εγω ειπα πως θελω ν χαλασω την ευρυθμη λειτουργια του? δειξε μου τον τροπο σου ζητησα πως κανεις σε ενα ποστ πολλα κουοτ κ σου ειπα πως δ ηξερα κ γιαυτο εγιναν πολλα ποστ δ ηταν επιτηδες....μπορεις ν το κατανοησεις οπως στο λεω?γτ κατι αλλο δ υπαρχει... ηθελα να δωσω απαντηση κ σορρυ για τα πολλα ποστ... δεν ξεκινησα κανενα θεμα εντυπωσεων οπως κ εσυ καμια προσωπικη επιθεση...οκ?φτανει ας ληξει εδω.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες