Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Οκτ 2014, 15:14

Kefka09 έγραψε: Να μας πει και που είναι η γυναίκα του, για όσους γνωριζουν.

Εσένα αδεφέ τέτοιες καφρίλες σε κάνουν να ξεχωρίζεις απο το ποίμνιο που κατηγορείς? Μήπως σε κάνουν ακόμα ένα μέλος του?

Congrats για το επίπεδο... Ευτυχώς που είσαι απο αυτούς που δεν τους τυφλώνει το οπαδικό, και ξεχωρίζεις απο την υπόλοιπη άμυαλη μάζα...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Re: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 16:45

Το επίπεδό μου μου το έριξαν στο πάτο οι βιαστές της λογικής. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Πολλά ζητάω;;; Πολλά;;; Ας υποβιβαστουμε ρε γμτ. Αλλά αγωνιστικά. Να μας πατήσουν όλοι. Όχι ομως με μαγκιές, με μηχανορραφίες και με τη μούμια το Θεωδωρίδη. Όταν θα έρθεις στη θέση μου nfs θα καταλάβεις. Τώρα εισαι "απο πάνω", αγαπάς υποθετω και την ομάδα σου, δε βλέπεις αυτά που βλέπω. Και εν τέλει δεν ήταν καφρίλα, ήταν ίσως "κάφρικη αλήθεια" αυτο που είπα. Συγγνώμη για το επίπεδο.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Re: Απ: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 16:46

TheLuckyShamrock έγραψε:Στο 96ο λεπτό λένε επίσης ότι δε δόθηκε πέναλτι στον Καρελή σε έξοδο του τερματοφύλακα του γαύρου.

Σάμροκ μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Το 50-50 μόνο.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Οκτ 2014, 16:51

Kefka09 έγραψε:Το επίπεδό μου μου το έριξαν στο πάτο οι βιαστές της λογικής. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Πολλά ζητάω;;; Πολλά;;; Ας υποβιβαστουμε ρε γμτ. Αλλά αγωνιστικά. Να μας πατήσουν όλοι. Όχι ομως με μαγκιές, με μηχανορραφίες και με τη μούμια το Θεωδωρίδη. Όταν θα έρθεις στη θέση μου nfs θα καταλάβεις. Τώρα εισαι "απο πάνω", αγαπάς υποθετω και την ομάδα σου, δε βλέπεις αυτά που βλέπω. Και εν τέλει δεν ήταν καφρίλα, ήταν ίσως "κάφρικη αλήθεια" αυτο που είπα. Συγγνώμη για το επίπεδο.

Το αν είμαι απο πάνω ή απο κάτω, σε τέτοια θέματα ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει...Είμαι άνθρωπος και για εμένα τέτοιες εκφράσεις που αφορούν γυναίκες-παιδιά-μάνες (ή οτιδήποτε άλλο) είναι καταδικαστέες για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χρώμα. Μπορεί να αγαπάω και να στηρίζω την ομάδα μου, αλλα πάνω απ όλα άνθρωποι...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Οκτ 2014, 16:52

Το ματς χθες ήταν επικό combo γελοίου Παναθηναϊκού, γελοίου "διαιτητή" και φοβισμένου Ολυμπιακού. Ομάδα δεν έχουμε, αλλά το Χ ήταν εφικτό αν ο διαιτητής σφύριζε καλά. Αλλά τι λέω, εδώ και 15 χρόνια όλο αηδίες βλέπουμε και φτάσαμε λόγω έλειψης χρημάτων (και παρουσίας Αλαφούζου επακόλουθα) η ομάδα να μην βγαίνει καν στις πρώτες δυο θέσεις.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 27 Οκτ 2014, 16:56

Το ειχα γραψει και σε αλλο φορουμ πριν το παιχνιδι, ο ΠΑΟ χθες ειχε ενα σχεδιο στο γηπεδο να παει το παιχνιδι στο αργο τεμπο μεχρι το 60-70ο λεπτο οπου ο ΟΣΦΠ αρχιζει και πεφτει δραματικα σεφυσικη κατασταση κι ας ειχε μια μερα παραπανω ξεκουρασης, το πηγαινε εκει που ηθελε ο Αναστασιου και του βγηκε ως ενα σημειο απο εκει και περα η διατησια ηταν τραγικη ανυπαρκτα και αναποδα φαουλ σε ολη τη διαρκεια του πρωτου ημιχρονου επισης και στο δευτερο ημιχρονο με αποκορυφωμα το ανυπαρκτο φαουλ στον Αφελαι μαλιστα εκανε και χερι πεφτοντας την πρωτη φορα και φυσικα το πεναλτι το οποιο δεν ηταν οπως και το χερι του Πετριτς...
Δεν σημαινει το οτι επειδη δεν επαιξες μπαλα η δεν εκανες ευκαιρια πρεπει να σε αδικουν και ο γαυρος στην τελικη και σαν γηπεδουχος και με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ δεν επαιξε καθολου μπαλα αλλα γιατι δεν αδικηθηκε?
Δεν λεω οτι μας εκοψε το πρωταθλημα ο Καλογεροπουλος αλλα θα μπορουσε να παιξει 50-50 και οχι 90-10...
Χαρακτηριστικο ειναι οτι εδωσε μονο 7 λεπτα καθυστερησεων ενω τα 3 ηταν μονο οι αλλαγες αλλα 5 τα καπνογονα και αλλα 2 η αποβολη του Αναστασιου...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό playmen » 27 Οκτ 2014, 18:10

Για κλαματα προπονητης και προεδρος....
Ειναι δυνατον να μιλαει για κλεμενη νικη ο προεδρος της ομαδας που σε ολοκληρο αγωνα ειχε μηδεν τελικες?????????????????
Ριχνεται ολη την ευθηνη στη διαιτησια και δεν κοιτατε την κορο'ι'δια που σας πουλανε καταμουτρα??
Ειδα χθες ενα παρα πολυ μετριο ολυμπιακο ναι οντως αλλα ειδα και εναν κατεστραμενο παναθηναικο που δεν μπωρουσε να αλλαξει 3η πασα να περασει με αξιωσεις το κεντρο πιεσει να παει σε αντεπιθεσεις ΤΙΠΟΤΑ!!!
Γελοιος πραγματικα ο αναστασιου που αντι να βγει να παρει μεριδιο ευθηνης για την εικονα της ομαδας του το παιζει θιγμενος για να αποφυγει την κριτικη...
Μην κρυβεσται πισω απο το δαχτυλο σας ριξτε τις ευθηνες εκει που αναλογουν και οχι σε διαιτισιες και φανταζματα.
Καμια διαιτισια δεν αλειωσε το αποτελεσμα, ο παναθιναικος δεν αξιζε να παρει τιποτα απο το ματσ και τα περι ατζαγκουν και τετ α τετ ενα εχω να πω , οσο καλος ειναι ο παιχταρας σας και πιστευεται οτι θα σκοραρε αλλα τοσο καλος ειναι και ο Roberto και πιστευουμε εμεις οτι θα απεκρουε, γιαυτο λοιπον με τα αν δεν θα βρειτε λυση...
Εχεται καταντισει μια μικρομεσαια ομαδα που τα τελευταια χρονια δεν μπωρει να πρωταγωνιστισει στο πρωταθλημα και χερεται οταν παιρνει χ απο τον ολυμπιακο (γιαυτο πηγεναι χθες) στην ευρωπη ουτε λογος...
playmen

Δημοσιευσεις : 54

Re: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 18:31

Playmen (χαχαχαχ) το 0-3 το περσινό τι ήταν; ας είμαι έτσι... Καταντημένος. Εσύ πρεπει να είσαι της κατηγορίας οπαδών που δικαιολογησαν μέχρι και τα αδικαιολόγητα του Καλόπουλου στη σφαγή του αιώνα.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Οκτ 2014, 18:34

Στο 0-3 (στην εδρα του) ο Μιτσελ κύριος στην συνέντευξη τύπου, ο Αναστασίου που δεν θα φτάσει ποτέ σε επίπεδα Ισπανού, αγανακτισμένος Μουρίνιο χθες...

Το χθεσινό 1-0 χάλασε πολλούς απο εμάς με τον τρόπο και με την απόδοση που ήλθε, λίγη το χάρηκαν. Σε αντίθετη περίπτωση γιατι ειμαι σίγουρος οτι θα ειχαμε πάλι τούρτες και μπλουζάκια?

Μερικές σκέψεις...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό playmen » 27 Οκτ 2014, 18:37

Κι η ιστορία γράφει στα ντέρμπι: 77 νίκες ο Ολυμπιακός και 47 ο Παναθηναϊκός. Τριάντα λιγότερες! Πρέπει να κερδίζει τον Ολυμπιακό 15 χρόνια μέσα έξω για να τον φτάσει... Αυτη ειναι καταντια kefka09...
playmen

Δημοσιευσεις : 54

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB