Πριν μερικες μερες αρχισα το path of exile και ειμαι ακομα στις 14 ωρες. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα προσεγμενο, παρολο που δεν εχω πολυπαρακολουθησει την ιστορια. Το (passive) skill tree ειναι αρκετα περιπλοκο και θελει σωστο προγραμματισμο, ομως δεν σε περιοριζει ιδιαιτερα και μπορεις να φτιαξεις το δικο σου built ενω το γεγονος οτι τα active skills ειναι με την μορφη orbs σε βαζει στην διαδικασια να εισαι πιο προσεκτικος στα σκιλς που θες να εχεις τη δεδομενη στιγμη και πως θα τα ενεργοποιησεις. Αυτο ομως που μου εχει κανει την μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οτι την πρωτη φορα που επαιξα το Diablo 3 παρακολουθωντας ολα τα cinematic και τους διαλογους προσεκτικα μου πηρε γυρω στις 10-12 ωρες το πολυ για να το τελειωσω, στο δευτερο επιπεδο δυσκολιας μου πηρε 8, ενώ στο path of exile ειμαι ηδη στις 14 ωρες (χωρις cinematic) και δεν εχω φτασει ουτε στη μεση. Ειναι ωραιο παιχνιδι, αξιζει να του δωσετε μια ευκαιρια και ειναι και δωρεαν.
Αυτο που θελω να ρωτησω τους γνωστες ειναι: Εχω παρει ranger και στα passive skills επιλεγω σκιλς για archer και dual wielding για να εχω 2 διαφορετικα στυλ. Ειναι κατι εφικτο η απλα θα θαλασσωσω το skill tree και θα διαγραψω τον παιχτη?
Υ.γ. Δεν ηξερα σε ποια κατηγορια ανηκει το παιχνιδι (gaming η online gaming). Αν εχει γινει λαθος παρακαλω οι mod να το διορθωσουν.
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 23:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Path of Exile
1 Δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
1 Δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες