Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

...

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 22:44

Καταπληκτικη σειρα αν και μου το ελεγαν ολοι ξεκινησα αργουτσικα να τη βλεπω..δε με προσελκυε ο τιτλος και το πρωτο επεισοδιο δε μ επειθε. οταν ομως συνεχισα κολλησα
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Οκτ 2014, 15:37

ωραίο το τελευταίο επεισόδιο.αρχίζει να μπαίνει σε σειρά ο νέος κύκλος.ο harold ήταν πολύ καλός σήμερα αν και ο fusco έκλεψε την παράσταση.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Οκτ 2014, 07:02

Καλο το 3ο επεισοδιο βεβαια οχι σαν τα δυο προηγουμενα. Δεν ειχαμε καποια μεγαλη εξελιξη οσον αφορα τον Σαμαρειτη και απλα λυθηκαν καποια μικρα θεματα που ειχε η ομαδα κυριως στο οικονομικο κομματι. :lol:

Ελπιζω το επομενο να εχει καποια εξελιξη στην main πλοκη αν και ειναι ακομα νωρις διοτι εχουμε ακομα αλλα 20 επεισοδια μεχρι να τελειωσει η σεζον.

Την παρασταση εκλεψε ο Fusco με την αγγαρεια που του ειχαν αναθεσει. Ασχετα οτι στο τελος του βγηκε σε καλο διοτι γνωρισε το γκομενακι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Οκτ 2014, 09:01

Ουτε και το 4ο επεισοδιο προχωραει την μεγαλη υποθεση με τον Σαμαρειτη αλλα γενικα ηταν ικανοποιητικο διοτι....

μαθαμε ποιος ειναι ο Dominic ο οποιος ηταν ενα τρελο plot twist οσον αφορα την εξελιξη του επεισοδιου. Εντωμεταξυ, το περιμενα οτι η μπατσινα θα εκανε την λαδια μιας και απο την φατσα της καταλαβαινα οτι κατι υποπτο εκριβε. Τελικα επεσα μεσα αλλα δεν ειχε αισιο τελος για αυτην. :roll:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Οκτ 2014, 12:25

ωραίο το χθεσινό επεισόδιο.είδαμε και λίγη ανάπτυξη στην πλοκή.
είδαμε τον elias επιτέλους να παίρνει θέση πάλι,κρίμα για τηνμπατσίνα.θα ήταν ωραίο να υπήρχε μια πιο φυσιολογική γυναίκα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Chased » 18 Οκτ 2014, 12:20

Εγώ πάντως, είδα 3-4 επεισόδια και ξενέρωσα τη ζωή μου! Δεν ασχολείται καθόλου με πιο βαθιά ζητήματα και αναλώνεται στο να δείχνει αυτοτελείς ιστορίες του πως αυτοί που χακάρουν το ctOS σώζουν τον κόσμο!

Ευχαριστώ, αλλά δεν έχω όρεξη για Watch Dogs σε τηλεοπτική σειρά!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Cookies » 18 Οκτ 2014, 15:11

chased δεν έχεις δίκιο πιστεύω ότι είναι μια απο τις καλύτερες σειρές κ με αρκετές ανατροπές,έξυπνες ατάκες κ καλές ερμηνείες απο πολλούς ηθοποιούς,κλασική πλοκή αλλά τελευταία όλοι φαίνεται να προσπαθουν να κάνουν κάτι διαφορετικό κ τα θαλασσώνουν.Γι'αυτό όταν γυρίζουν στα γνωστά κ αγαπημένα το εκτιμάς πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Οκτ 2014, 14:44

πολύ ωραίο το νέο επεισόδιο.νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από όλες τις άλλες.
απλά οι συζητήσεις του harold και της root είναι τρομερές και υπερβολικά καλογραμμένες και τα flashback αποτύπωσαν πολύ ωραία το φόβο που έχει ο harold για το μηχάνημα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Οκτ 2014, 19:38

Τρομερο επεισοδιο το τελευταιο και απο τωρα θα γινει μεγαλος χαμος.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 29 Οκτ 2014, 14:52

ένα ακόμα ωραίο επεισόδιο.φέτος η σειρά είναι πιο δυνατή από ποτέ νομίζω.πραγματικά όλο ανατροπές,όσο για το μέλλον δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται...
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB