Επιλογή mouse

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Επιλογή mouse

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 16 Οκτ 2014, 20:21

Το razer lachesis σημερα τα κακαρωσε RIP και επειδη δν εχω πολλα να διαθεσω βρηκα το CoolerMaster Devastator MS2K με 15 ευρω αξιζει και εαν οχι εχετε καποια αλλη καλη επιλογη ?!
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Οκτ 2014, 09:49

Ωραίο φαίνεται,σιγά το ποσό για να το σκεφτείς και πολύ.Προσωπικά έχω ένα Logitech m100,και είναι μια χαρά και αντέχει ακόμα παρόλο που το έχω καιρό.Θες μήπως να πας σε κάτι πιο ακριβό ή να δώσεις το πολύ 15 ευρώ;Πάντως μην πάρεις με τίποτα την κινεζιά του e-shop το natec...μακρυά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 02 Νοέμ 2014, 19:21

Φίλε και εγώ είχα το Razer Lachesis μια τριετία μέχρι που ξαφνικά RIP πριν από κανά 2μηνό . Το ποντίκη της Coolermaster ήταν η πρώτη μου επιλογή μιας και ήθελα να πάρω κάτι οικονομικό .Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες τα είχε παίξει . Κολλούσε συνέχεια το δεξί κλικ και πατιόταν συνεχώς από μόνο του .Μπορεί να έτυχα σε ελατωματικό δεν ξέρω αλλά γενικά η ποιότητα κατασκευείς του δεν είναι και ότι καλύτερο .

Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε ένα Logitech G300 το οποίο είναι εγγύησει .Φοβερό mouse για τα λεφτά του μιας και θα καταλήξεις μετά από λίγο καιρό να το αλλάξεις το MK2 μιας και με 15 ευρώ gaming mouse της προκοπής τελικά δεν παίρνεις ......
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 27 Ιουν 2017, 23:06

Razer Chroma tournament edition.Αλλά πήγαινε σε καταστήματα να δοκιμάσεις μερικά να δεις πιο σου ταιριάζει περισσότερο στο grasp.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 28 Ιουν 2017, 04:05

Παίδες να ελεγχουμε λιγο το σπαμάρισμα? Δε λέω καλοί οι πόντοι, αλλα τι πιθανότητα απο το 2014 να μην εχει πάρει mouse το παλικάρι?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό frigs » 04 Οκτ 2017, 11:25

το Roccat Savu, ειναι ένα mouse μεσαίου μεγέθους, με σένσορα στα 4000 dpi, κομψό design και ελαφριά κατασκευή
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB