Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Οκτ 2014, 13:54

Δυστυχως με 2 παιδικα λαθη (το πρωτο ουτε σε τοπικο δεν γινεται) της αμυνας και παραλληλα με την αδυναμια να σκοραρουμε στο πρωτο ημιχρονο με τις τοσες ευκαιριες που καναμε ηρθε η ηττα. Τζαμπα πηγαν 3 βαθμοι.... :cry:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Οκτ 2014, 18:06

Η άμυνά μας είναι τρύπια. Φαίνεται από την αρχή της σαιζόν. Στο CL αν θες να περάσεις τότε πρέπει να παίρνεις 6 βαθμούς απο τον αδύναμο του ομίλου. Είναι απλά μαθηματικά. Αλλιώς λιγοστεύουν οι ελπίδες. Τώρα Europa και θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Πήγε ο χοντρός και πούλησε όλη την ομάδα το καλοκαίρι και πήρε ότι να ναι πάικτες. Ειδικά στην αμυνα. Οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 16 Οκτ 2014, 23:18

Πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague και ελπίζω η συνέχεια να είναι αντίστοιχη.

Πολλά λέγονται για τον Τόμιτς, παρόλα αυτά οι παίκτες δεν κέρδισαν μόνοι τους το αποψινό παιχνίδι.
Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Ποιος ξέρει καλύτερα από αυτόν την ομάδα;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Re: Ολυμπιακός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 17 Οκτ 2014, 08:06

Με τον Harangody να έχει διαλύσει την άμυνα, και την ανυπαρξία Πέτγουει, Αγραβάνη ο Λοτζέσκι στο 4 έπρεπε να ανέβει και νωρίτερα ακόμη. Εξάλλου αυτοί δεν πόσταραν για κανέναν λόγο, ουτε παίρναν τα μις ματς. Και πώς να το κάνουν με πόιντ γκαρντ τον Buycks (μ αρεσε που ταχα μου τον ήθελε ο οσφπ το καλοκαίρι), ο οποιος είναι ακατάλληλος για ευρωλίγκα, δεν τρέχει ουτε τα απλά συστήματα. Με Πρίντεζη παρών ή έστω Ντάρντεν/Παπαπέτρου η νικη θα χε έρθει πιο εύκολα και δε θα χρειαζόταν τύχη στο τέλος με τα 3 επιθετικά ριμπάουντ.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Οκτ 2014, 14:52

Που μας ρε Μίτσελ με τέτοια άμυνα απέναντι στη Γιουβέντους; Για κλωτσιές όλοι τους. Αυτά βλέπει ο Αβραάμ και έχει σκάσει στα γέλια...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Οκτ 2014, 19:51

Γκέλα ολκής στο μπάσκετ...τα λέμε από πέρσι αλλά που μυαλό...

Από το να φορτωνόμαστε τόσους άχρηστους Αμερικάνους, καλύτερα έναν και καλό με τα λεφτά που παίρνουν όλοι αυτοί οι απατεώνες και οι υπόλοιποι Έλληνες από το εφηβικό που τουλάχιστον έχουν και Ολυμπιακά αισθήματα...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 19 Οκτ 2014, 20:14

Έλληνες απο το εφηβικό; θύμισέ μου έναν!
Σα ρόστερ ο Ολυμπιακός δεν αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα νομίζω. Το πρόβλημα είναι στο πάγκο νομίζω. Το πρωτάθλημα φίλοι ολυμπιακοί μάλλον φτερούγησε.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Οκτ 2014, 20:22

Δε χρειάζεται να είναι γνωστά ονόματα φίλε μου...το βασικότερο είναι ότι θα έχουν περισσότερη αγάπη για τον Ολυμπιακό από όλους αυτούς τους Αμερικάνους γυρολόγους που μάζεψε ο Μπαρτζώκας...

Για εμένα πρέπει να αφήσουν όλη τη χρονιά τον Τομιτς...ούτως ή άλλως ποιος σοβαρός προπονητής είναι τώρα διαθέσιμος;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 19 Οκτ 2014, 20:35

Σίγουρα πολλοί πιο σοβαροί από τον Τόμιτς! Τον Πρίφτη και τον Σφαιρόπουλο π.χ. θαρρώ τους αγοράζει όποια στιγμή θέλει! ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΣ ΠΑΡΕΙ. Δεν υπάρχει Τόμιτς.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Οκτ 2014, 20:46

Σέβομαι την άποψή σου αλλά δε συμφωνώ. Ο μόνος ο οποίος κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να "συμμορφώσει" αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ο Κατσικάρης, αλλά δε νομίζω ότι θα θέλει να δουλέψει σε ελληνικό σύλλογο. Για εμάς τους Ολυμπιακούς ο Τόμιτς είναι η ζωντανή ιστορία του τμήματος μπάσκετ, κάτι ανάλογο με τον Αλβέρτη για εσάς τους Παναθηναϊκούς, και πιστεύω ότι εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
nkav64

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB