Battlefield 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιαν 2012, 19:04

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Connection errors.

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Ιαν 2012, 17:15

Ρε παιδιά,δεν μπορώ να μπω για ονλάιν στο παιχνίδι!
Μου γράφει συνέχεια "Failed to join the game.Please check your network connection and try again." ενώ η σύνδεσή μου είναι μια χαρά και τα τεστ που κάνω στο PS3 είναι επιτυχή.
Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Μήπως έφαγα κανένα άκυρο ban?
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό F33L » 17 Ιαν 2012, 01:35

Chased έγραψε:Ρε παιδιά,δεν μπορώ να μπω για ονλάιν στο παιχνίδι!
Μου γράφει συνέχεια "Failed to join the game.Please check your network connection and try again." ενώ η σύνδεσή μου είναι μια χαρά και τα τεστ που κάνω στο PS3 είναι επιτυχή.

Μηπως σε κόβει κανα firewall sto router σου?
Άβαταρ μέλους
F33L

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό Chased » 17 Ιαν 2012, 02:35

F33L έγραψε:

Όχι...Δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε στο PS3 ούτε στο PC/modem-router...Όπως έμπαινα παλιά μπαίνω και τώρα...
Δοκίμασα καμιά 50ριά φορές...Δύο από αυτές έπιασε και έπαιξα...Και τις 2 φορές είχα μπει από quick match και ANY mode,ANY map...Τις υπόλοιπες,συνήθως πάταγα ANY map,Conquest και δεν έμπαινε με τίποτα...Κάποιες άλλες φορές,έβαζα πάλι ANY-ANY αλλά και πάλι νέκρα το σύστημα...
Έστειλα mail και στην ΕΑ αλλά όπως ξέρουμε όλοι,είναι για τον πέουλο το σύστημά τους και οι σελίδες τους και έκανα δέκα χρόνια να βγάλω άκρη...Ακόμα περιμένω απάντηση.
Αλλά για να είμαι ειλικρινής,δεν έχει περάσει ακόμα η προθεσμία που έθεσαν για απάντησή τους...
Το θέμα είναι όμως πως όσο εγώ περιμένω απάντηση,δεν μπορώ να παίξω...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 17 Ιαν 2012, 17:26

Chased έγραψε:
F33L έγραψε:

Όχι...Δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε στο PS3 ούτε στο PC/modem-router...Όπως έμπαινα παλιά μπαίνω και τώρα...
Δοκίμασα καμιά 50ριά φορές...Δύο από αυτές έπιασε και έπαιξα...Και τις 2 φορές είχα μπει από quick match και ANY mode,ANY map...Τις υπόλοιπες,συνήθως πάταγα ANY map,Conquest και δεν έμπαινε με τίποτα...Κάποιες άλλες φορές,έβαζα πάλι ANY-ANY αλλά και πάλι νέκρα το σύστημα...
Έστειλα mail και στην ΕΑ αλλά όπως ξέρουμε όλοι,είναι για τον πέουλο το σύστημά τους και οι σελίδες τους και έκανα δέκα χρόνια να βγάλω άκρη...Ακόμα περιμένω απάντηση.
Αλλά για να είμαι ειλικρινής,δεν έχει περάσει ακόμα η προθεσμία που έθεσαν για απάντησή τους...
Το θέμα είναι όμως πως όσο εγώ περιμένω απάντηση,δεν μπορώ να παίξω...

Δοκιμασες μεσω του server browser να δεις αν μπορεις να παιξεις;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Chased » 17 Ιαν 2012, 22:47

Deathracer2009 έγραψε:
Δοκιμασες μεσω του server browser να δεις αν μπορεις να παιξεις;

Ναι,τίποτα...Η απάντηση από ΕΑ ήρθε (μαζί με ένα εκπτωτικό κουπόνι 15% για αγορές μέσω origin) και μιλάει για corrupt data και μου λέει να σβήσω τα πάντα από το Saved Data Utility(κοινώς όλα τα saves,WTF?) και να κάνω reset στη σύνδεσή μου...
Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω...Θα δοκιμάσω ξανά και ό,τι γίνει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 24 Ιαν 2012, 23:25

Σε ενα παιχνιδι στην Caspian Border καταφερα και μαζεψα 28.000 ποντους :D UltimateGeorge λεγομαι στο battlelog! Add me!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Chased » 25 Ιαν 2012, 19:28

Sackboy έγραψε:Σε ενα παιχνιδι στην Caspian Border καταφερα και μαζεψα 28.000 ποντους :D UltimateGeorge λεγομαι στο battlelog! Add me!

Καλά,ετοιμάσου να φας μηδενισμό τώρα από την DICE....ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Φεβ 2012, 12:33

Battlefield 3 DLC Announcement Coming Next Week
http://uk.pc.gamespy.com/pc/battlefield-3/1217984p1.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Manos112 » 05 Φεβ 2012, 15:59

Ρε παίδες προσπαθώ να συνδεθώ στο battlelog εδώ και πόσες εβδομάδες και μου εμφανίζει Buy BF3 to get access to Battlelog ενώ το έχω, τι να κάνωωω? :D
Άβαταρ μέλους
Manos112

Δημοσιευσεις : 14

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB