Δορυφορική

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 05 Οκτ 2014, 19:29

η nova απλα εκμεταλλευεται τους ιδιοκτητες καφε που θα παρουν αναγκαστικα nova λογω του ελληνικου πρωταθληματος, οπου και φερνουν περισσοτερο κοσμο...
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Οκτ 2014, 19:45

Όσο αφορά το μονοπώλιο που λέτε :

Είδαμε και όταν μπήκε ο ΟΤΕ τι έκανε η Nova. ΤΙΠΟΤΑ.
Το μόνο που έκανε ήταν να "ψαρεύει" πελάτες από άλλες εταιρείες προσφέροντας πακέτα αρκετά καλά.
Τους παλιούς όμως τους έγραφε στα αμελέτητά της.

----------

Σε καμία περίπτωση αν τελικά ισχύσει η είδηση δε νομίζω ο ΟΤΕ να αυξήσει την συνδρομή που έχει.
Δεν το βρίσκω αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο μιας και με τις υπάρχουσες τιμές (22 για συνδρομητές ΟΤΕ / 25 για συνδρομητές άλλων εταιρειών) θα τραβήξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο.

Όσο για τη Νova ας είσαι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. :-) :-) :-) :-)
Και είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά στις τιμές που έχει. Δυστηχώς.

----------

@ diver_gr

" Διαφεύγει σε πολλούς μου φαίνεται οτι ο ΟΤΕ σε τηλεφωνώ,κινητά κ ίντερνετ ήταν η ποιο Ακριβή εταιρεία στην Ελλάδα και μόνο επειδή αρχησε να χάνει μεγάλο μερίδιο από Forrhnet έριξε τις τιμές. "

Σχετικά με το παραπάνω που έγραψες.

Βάση νόμου ο ΟΤΕ πρέπει να είναι ακριβότερος από τις άλλες εταιρείες στον τομέα του τηλεφώνου/internet.
Eαν ήθελε θα μπορούσε να ρίξει και άλλο τις τιμές του, αλλά ΔΕΝ μπορεί. Για τον παραπάνω λόγο που σου είπα.
Και επίσης δεν είναι και τόσο τρομακτική η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις 2 εταιρείες πλέον αλλά και από την αρχή όσο αφορά τις υπηρεσίες τηλέφωνο/internet.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Οκτ 2014, 19:56

diver_gr έγραψε:67,5 εκατομμύρια ευρώ τα δικαιώματα της Super league για 2015-2016 .Χωρίς να υπολογίσουμε καν το CHL.

Όσοι περιμένετε τον ΟΤΕ με μάνα Εξαλου ουρανού και χαμηλές τιμές θα περιμένετε για πολύ ακόμα .......

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/poso_agorase_h_forthnet_ta_dikaiwmata_ths_superleague.2358542.html

Επίσης από τα 50 εκατομμύρια που Εδίνε η Nova τη τριετία ο ΟΤΕ χτύπησε τη προσφορά με τα δίπλα + λεφτά ...δίνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ....

Ειμαι περίεργος να δω τη τιμή του Full pack στο Con-X του χρόνου.

http://www.typologies.gr/2014/10/04/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b5-tv-%cf%84%ce%bf-champions-league-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%8c-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-100-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5/

Αυτό με τα 100 εκατομμύρια δε νομίζω να ισχύουν.
Διάβασε αυτό : http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/champions_league_kai_europa_league_ston_ote_tv.3063620.html

Όσο αφορά το ποσό που έδινε για τα δικαιώματα της Super League πραγματικά τα 67.5 εκατομμύρια που έδωσε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Καλά να πάθει λοιπόν αν δεν μπορεί να δώσει λεφτά για άλλα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και για άλλες διοργανώσεις.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Re: Απ: Δορυφορική

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 20:08

Μακάρι να κάνω λάθος φίλε ...Εδώ είμαστε και σε λίγους μήνες θα δούμε τις τιμές του ΟΤΕ αν θα τις ανεβάσει η όχι.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 05 Οκτ 2014, 22:55

diver_gr με καλυψε πληρως ο Tomtom παραπανω,αλλα επειδη με ρωτησες τι πιστευω να απαντησω οτι πιστευω οτι θα ανεβασει τις τιμες ο οτε,αλλα οχι σε τραγικο βαθμο.Δεν περιμενω δηλαδη να φτασει τα 60 ευρω το μηνα οπως ειναι ακατεβατα ολα αυτα τα χρονια το πακετο της Νοβα. :)
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Οκτ 2014, 23:43

diver_gr Ο μόνος λόγος που λέω πως δεν θα ανέβει η τιμή του είναι γιατί όταν πήραν NBA & Αγγλικό πρωτάθλημα η τιμή έμεινε η ίδια.
Με τα εκατομμύρια που έχουν ΟΤΕ οι μισοί να βάλουν OTE TV (που εφόσον επιβεβαιωθεί πιστεύω πως θα βάλουν) τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Και 25€ να πάει για συνδρομητες ΟΤΕ και 30€ για τους άλλους δεν έγινε και κάτι πιστεύω. Αλλά και πάλι δε νομίζω ούτε αυτή η αύξηση να υπάρξει.

Αλλά όπως λες και εσύ εδώ είμαστε για να δούμε τι θα γίνει.
Ελπίζω και εύχομαι ο OTE να έμαθε από τα λάθη της Nova και δε νομίζω πως θα κάνει και αυτός τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσίευσηαπό Cookies » 06 Οκτ 2014, 09:56

εγώ έχω Nova κ μας βομβαρδιζουν σε 24ωρη βάση με επαναλήψεις ρομαντικές κομεντί κ όποτε το θυμηθούν προβάλλουν κ καμμία σειρά της προκοπής(person of interest)
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Re: Απ: Δορυφορική

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 06 Οκτ 2014, 10:51

Cookies έγραψε:εγώ έχω Nova κ μας βομβαρδιζουν σε 24ωρη βάση με επαναλήψεις ρομαντικές κομεντί κ όποτε το θυμηθούν προβάλλουν κ καμμία σειρά της προκοπής(person of interest)

Καταρχήν στις σειρές οτι βλέπεις σε Nova το ίδιο βλέπεις και σε Conn-x, τα ίδια κανάλια ειναι .....
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 06 Οκτ 2014, 11:16

diver_gr έγραψε:
Cookies έγραψε:εγώ έχω Nova κ μας βομβαρδιζουν σε 24ωρη βάση με επαναλήψεις ρομαντικές κομεντί κ όποτε το θυμηθούν προβάλλουν κ καμμία σειρά της προκοπής(person of interest)

Καταρχήν στις σειρές οτι βλέπεις σε Nova το ίδιο βλέπεις και σε Conn-x, τα ίδια κανάλια ειναι .....

Ναι, αλλά και κάθε post προσθέτει πόντους ;) (και δεν πάει για εσένα diver_gr)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Cookies » 06 Οκτ 2014, 14:15

δεν κάνω σύγκριση τον ΟΤΕ με τη Nova λέω απλώς ότι προβάλλουν ταινίες μετά απο ένα χρόνο που θα βγει επίσημα οπότε αν συνήθως είτε μέσω ίντερνετ είτε απο dvd το έχεις δει επιπλέον πρεμιέρες μονο Σαβ/κο κ επειδή του Σαββάτου είναι μια άγνωστη την Κυριακή αν θα δείξουν κάτι κ αν.Στον Άλφα τουλαχιστον υπάρχει μια ποικιλία Πειρατές της Καραιβικής,χθες τον Σέρλοκ Χολμς κάτι είναι κ αυτό
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB