Δορυφορική

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 05 Οκτ 2014, 17:13

Ειχα διαβασει σε διαδικτυακη εφημεριδα για εξαγορα της Νοβα απο τον Οτε.Μακαρι!

Εγω παντως εκοψα τη Νοβα φετος,επειδη για πολλοστη φορα ειχαν πολυ καλες προσφορες(οπως δωρο τη ταμπλετα) για τους νεους συνδρομητες,αλλα τιποτα για τους παλιους.Ευτυχως που η εφημεριδα "Θεμα" εχει εξασφαλισει τα 2 καναλια.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Οκτ 2014, 17:27

Πλέον τους πήρε παραμάζωμα ο ΟΤΕ. Ακολουθώντας την πιο ληστρική τιμολογιακή της Ευρώπης η ΝOVA είχε καταφέρει να κόψει τη μπάλα από όσους δεν είχαν τη δυνατότητα είτε να πηγαίνουν στο γήπεδο, είτε σε καφετέριες, είτε δε συμφωνούσαν με την τιμολογιακή πολιτική της.
Δεν είμαι φανατικά υπέρ του ότι το θέαμα θα πρέπει να είναι αποκλειστικό προνόμιο των συνδρομητικών καναλιών, αλλά τα €21,90 που κοστίζει το πλήρες πακέτο του OTE και έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα από 30 live ποδοσφαιρικούς αγώνες να δω κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα είναι κάτι που καλύπτει ακόμα και εμένα που είμαι άνεργος. Συν όλα τα υπόλοιπα σπορ και κανάλια. Στις ταινίες είναι ακόμα πίσω, αλλά που θα πάει θα στρώσει σιγά σιγά το πράγμα.
Από του χρόνου λογικά θα ανέβει 1- 2 ευρώ η τιμή, αλλά άμα είναι να βλέπουμε και Ch.L./ Europa, δηλαδή να γεμίζουμε και πολλές από τις Τρίτες, Τετάρτες, Πέμπτες, πραγματικά χαλάλι.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Re: Απ: Δορυφορική

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 17:49

Ada23 έγραψε:Ειχα διαβασει σε διαδικτυακη εφημεριδα για εξαγορα της Νοβα απο τον Οτε.Μακαρι!

Εγω παντως εκοψα τη Νοβα φετος,επειδη για πολλοστη φορα ειχαν πολυ καλες προσφορες(οπως δωρο τη ταμπλετα) για τους νεους συνδρομητες,αλλα τιποτα για τους παλιους.Ευτυχως που η εφημεριδα "Θεμα" εχει εξασφαλισει τα 2 καναλια.

Παρακαλά φίλε να πάρει τη Nova ο ΟΤΕ αλλά μετα μη γκρινιαζεις για μονωπωλιο και ακριβές τιμές.

Οι έχεις την εντύπωσή πως με μονωπωλιο θα συνεχίσει το φθηνό conn-x tv χωρίς τον ανταγωνισμό της Nova? Αλήθεια το πιστεύεις?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Οκτ 2014, 17:53

Μακάρι να μην υπάρχει μόνο ένας, αυτό κατέστρεψε και τη Nova, θεωρώντας ότι όλοι οι ανταγωνιστές της θα είναι πιστολέρο αλά Alpha Digital. Πλέον ο ΟΤΕ έχει μπει δυναμικά και ίσως η κίνηση αυτή έγινε και για να πιεστεί η κατάσταση με την εξαγορά. Μόνο με ελληνικό πρωτάθλημα και Euroleague δεν ξέρω αν θα μπορεί να δικαιολογεί τα λεφτά της συνδρομής. Η μόνη λογική κίνηση πλέον (αν δεν πάρει πίσω κάποιο δυνατό πρωτάθλημα) θα είναι η χαμηλή συνδρομή. Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο πακέτα είναι τρομακτική, με τις τιμές που παίζουν...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 05 Οκτ 2014, 17:58

Sephiroth έγραψε:Μακάρι να μην υπάρχει μόνο ένας, αυτό κατέστρεψε και τη Nova, θεωρώντας ότι όλοι οι ανταγωνιστές της θα είναι πιστολέρο αλά Alpha Digital. Πλέον ο ΟΤΕ έχει μπει δυναμικά και ίσως η κίνηση αυτή έγινε και για να πιεστεί η κατάσταση με την εξαγορά. Μόνο με ελληνικό πρωτάθλημα και Euroleague δεν ξέρω αν θα μπορεί να δικαιολογεί τα λεφτά της συνδρομής. Η μόνη λογική κίνηση πλέον (αν δεν πάρει πίσω κάποιο δυνατό πρωτάθλημα) θα είναι η χαμηλή συνδρομή. Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο πακέτα είναι τρομακτική, με τις τιμές που παίζουν...

Η διαφορα πραγματικα ειναι τρομακτικη αυτην την στιγμη , δεν νομιζω να αντεξει για πολυ ακομη η nova στην αγορα αν συνεχισει ετσι ο οτε .Προβλεπω οτι η εξαγορα ειναι ακομη ποιο κοντα μετα τα τελευταια γεγονοτα .
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Οκτ 2014, 18:00

Ύστερα από τόσα στραπάτσα εγώ πιστεύω ότι η ίδια η NOVA δεν θέλει να είναι ανταγωνιστική και βαράει το δικό της σκοπό. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στον τομέα της συνδρομητικής. Από τη μία ο ΟΤΕ με όλο αυτό το θέαμα που προσφέρει στα 21,90 από την άλλη η NOVA με τα €62 που έγραψε πριν ο raysod, όπου του χρόνου θα μείνει μόνο με το ελληνικό πρωτάθλημα. Πως να υπάρξει ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικές προσφορές.
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην την πληρώσουν όπως πάντα οι εργαζόμενοι με απολύσεις.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 18:17

Ο μονός λόγος που ο ΟΤΕ δίνει καλή τιμή ειναι επειδή έχει ανταγωνισμό λόγο Nova, Ελληνικό πρωτάθλημα και Chl.

Διαφεύγει σε πολλούς μου φαίνεται οτι ο ΟΤΕ σε τηλεφωνώ,κινητά κ ίντερνετ ήταν η ποιο Ακριβή εταιρεία στην Ελλάδα και μόνο επειδή αρχησε να χάνει μεγάλο μερίδιο από Forrhnet έριξε τις τιμές.

Δεν υποστηρίζω τη Nova αλλά μη περιμένετε οτι όταν κ Αμα πάρει ο ΟΤΕ τη Nova θα βλέπετε φθηνό ελληνικό πρωτάθλημα και CHL. Ξέρετε οτι τα δικαιώματά κοστίζουν πολλά μύρια ...εκτός και αν πιστεύετε οτι ο ΟΤΕ θα το κάνει για την ψυχή της μάνας του ...
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 18:19

teopanta1 έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Μακάρι να μην υπάρχει μόνο ένας, αυτό κατέστρεψε και τη Nova, θεωρώντας ότι όλοι οι ανταγωνιστές της θα είναι πιστολέρο αλά Alpha Digital. Πλέον ο ΟΤΕ έχει μπει δυναμικά και ίσως η κίνηση αυτή έγινε και για να πιεστεί η κατάσταση με την εξαγορά. Μόνο με ελληνικό πρωτάθλημα και Euroleague δεν ξέρω αν θα μπορεί να δικαιολογεί τα λεφτά της συνδρομής. Η μόνη λογική κίνηση πλέον (αν δεν πάρει πίσω κάποιο δυνατό πρωτάθλημα) θα είναι η χαμηλή συνδρομή. Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο πακέτα είναι τρομακτική, με τις τιμές που παίζουν...

Η διαφορα πραγματικα ειναι τρομακτικη αυτην την στιγμη , δεν νομιζω να αντεξει για πολυ ακομη η nova στην αγορα αν συνεχισει ετσι ο οτε .Προβλεπω οτι η εξαγορα ειναι ακομη ποιο κοντα μετα τα τελευταια γεγονοτα .

Σύμφωνα με άρθρο στο πρώτο θέμα η Nova ειναι η μεγαλύτερη συνδρομητική τηλεόρασή στην Ελλάδα με 528.000 συνδρομητές και καταγραφή μεγάλα κέρδη και αυξήσεις συνδρομητών τα τελευταία 2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Οκτ 2014, 18:36

Εγώ βλέπω ότι με τα €21,90 το μήνα έχω το θέαμα που μου αρέσει να παρακολουθώ και από εκεί και πέρα αν η NOVA θεωρεί ότι με τα €62 που έχει το δικό της full πακέτο κάνει ανταγωνισμό me Cl.L. και ελληνικό πρωτάθλημα δικαίωμά της. Και μη μου πει κανείς δείχνει τόσους αγώνες Ch.L. Ναι, αλλά και πόσους θα προλάβεις να δεις όταν γίνονται ταυτόχρονα.

Τη στιγμή αυτή πχ δείχνει Γιουβέντους- Ρόμα. Με τα αντίστοιχα χρήματα της μηνιαίας συνδρομής τι θα έκανα; Θα πήγαινα στο γήπεδο να έβλεπα Ολυμπιακός- Εθνικός; (τυχαία η επιλογή)

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερα να μην το πάρει ποτέ ο ΟΤΕ. Τι να βλέπουμε; Υποβάθμιση στις οθόνες μας κάθε Σαββατοκύριακο;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 19:04

67,5 εκατομμύρια ευρώ τα δικαιώματα της Super league για 2015-2016 .Χωρίς να υπολογίσουμε καν το CHL.

Όσοι περιμένετε τον ΟΤΕ με μάνα Εξαλου ουρανού και χαμηλές τιμές θα περιμένετε για πολύ ακόμα .......

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/poso_agorase_h_forthnet_ta_dikaiwmata_ths_superleague.2358542.html

Επίσης από τα 50 εκατομμύρια που Εδίνε η Nova τη τριετία ο ΟΤΕ χτύπησε τη προσφορά με τα δίπλα + λεφτά ...δίνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ....

Ειμαι περίεργος να δω τη τιμή του Full pack στο Con-X του χρόνου.

http://www.typologies.gr/2014/10/04/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b5-tv-%cf%84%ce%bf-champions-league-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%8c-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-100-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5/
Άβαταρ μέλους
diver_gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB