Euro 2016

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Euro 2016

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 14 Οκτ 2014, 23:35

Δεν ξερω αν εκανα καλα που ανοιξα νεο θεμα με αυτον τον τιτλο καθως η εθνικη μας ομαδα κανει ολοενα και περισσοτερο τα πραγματα δυσκολα προκειμενου να μην παει στα γηπεδα της Γαλλιας το 2016
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Re: Euro 2016

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 15 Οκτ 2014, 09:54

Κατσουράνη θα λέμε και θα κλαίμε.
Ταχτσίδης ροζ μαγουλάκια δέκα τοστ (Αλέφαντος), μαζί με Μήτρογλου, Σαμαρά σε slow motion.
Ο Μανωλάρας των 10 εκατομμυρίων στο δοκάρι του Λάφερτυ έκανε κίνηση μεγάλου αμυντικού. Τον πέρασε ο 1.92 στο σπριντ τον "πιο γρήγορο στην ευρώπη". Αν δεν ήταν όντως γρήγορος δε θα έπαιζε ουτε στη βέροια. Να ναι καλά οι νέες τάσεις στο ποδόσφαιρο όπου παίζουν πια πολύ οι μονοδιάστατοι γρήγοροι αθλητές επιθετικοί όπως π.χ. Ομπαμεγιάνγκ-Ντόρτμουντ, οπότε χρειάζεται η ταχύτητα στα μετόπισθεν. Αλλά παικταράδες με αντίληψη του παιχνιδιού και κινήσεις, όπως π.χ. Μπεργκ, Γκούντιονσεν πιο παλιά, ο Λάφερτυ χθες, χρειάζονται πραγματικά σεντερ μπακ για να περιοριστούν.
Εν τέλει, δε ξέρω αν προλαβαίνουμε την Ουγγαρία για τα μπαραζ. Είμασταν βέβαια και στα 3 ματς άτυχοι λίγο, αφού ούτε η ρουμανία ούτε η ιρλανδία ήταν καλύτεροι. Δίκαιο θα ηταν να είχαμε 3 βαθμους και όχι 1.
Ας ξεκουμπιστεί βέβαια ο καρκίνος στην ΕΠΟ και βλέπουμε. Τάχα μου δεν ηθελε ο Σάντος να συνεχισει, ήθελε σύλλογο. Δώσε ωραίο σανό.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 15 Οκτ 2014, 13:58

Δεν θα κρινω μονο το χθεσινο παιχνιδι αλλα και στα 3 παιχνιδια αυτης της φασης φταινε ολοι απο την ΕΠΟ μεχρι τον φροντιστη...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 15 Οκτ 2014, 19:14

Φταίει η ΕΠΟ. Το Ρανιέρι, παρότι έκανε κινήσεις που δε κανω εγώ στο football manager χθες, με τέτοιο βιογραφικό, στο κομμάτι προπονητικης καθαρα δε μπορω να πω πολλα (προσοχή, οχι για το αν ειν ο καταλληλος για μας, αλλα απλα για την αξία του, το λέβελ του). Το βιογραφικό μιλάει, και λέει ότι είναι τουλάχιστον στο ιδιο επίπεδο με Ρεχάγκελ, Σάντος.

Ο κύριος Σαρρής που πέρα απ τα στημένα ματς και λοιπα, στα οποία είναι μέχρι μέσα μπλεγμένος, για το σαρωτικό ξήλωμα του εθνικου επιτελειου δε θα απολογηθει? Για το 10-0 των νεων με την ελβετία και τον κόουτς...... Τοπικού; να στείλω και έναν παλιό καθηγητή μου στο σχολείο γυμναστή. Τουλάχιστον ειχε δελτίο. Για τον μανατζεράκο κολλητούλη που διορίζει προπονητή, προπονητή στη νέων, πλησιάζει τους παίκτες και γενικα κόβει και ράβει, ποιος φταίει;;; Εγω ελπίζω στον Κάρα, στον Τοροσίδη, στον Παπασταθόπουλο, στον Μανιάτη. Σε αυτούς που ξέρουν πως θα πρέπει να περάσουμε παση θυσία. Αν δε περάσουμε, θα έχουμε δυσκολη κλήρωση και για το 2018! ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ! Όπως παραλίγο η Τσεχία, οπως η Ρουμανία. Να αντέξουμε, εστω και στα μπαράζ. Μέχρι να φύγει ο καρκίνος κύριος Σαρρής και οι παρατρεχάμενοι.

Καλή δύναμη.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 15 Οκτ 2014, 20:06

Και να συμπληρώσω και κάτι. Αν πω ότι.... Γκαγκάτσης θα λέμε και θα κλαίμε;;; Είμαι υπερβολικός;
Με τον Παναθηναικό έχουμε καπαρωμένη την... Παρενόχληση κάθε κυριακή.
Αλλα να σκοτώσει την εθνική; Που είσαι ρε Γκαγκάτση, κι ας το σηκώνει ο Θρύλος 100 χρόνια ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό mazos » 19 Νοέμ 2014, 10:30

Δεν βλεποταν η εθνικη και χθες με Σερβια μας εχει παρει για τα καλα η κατω βολτα.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 22 Νοέμ 2014, 16:04

Πάει η εθνική,πολύ δύσκολα άμα θα περάσουμε
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό mazos » 23 Νοέμ 2014, 20:34

Με τιποτα δεν περναμε ας το ξεχασουμε,κατι ακουγετε για το γερμανο νταουμ...
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό bullalex » 26 Ιουν 2016, 22:17

Ποιος λέτε να το πάρει φέτος?
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Striker21 » 27 Ιουν 2016, 22:24

Εγώ λέω ότι θα το πάρει η Πορτογαλία. Δύσκολο, αλλά την πιστεύω. Έχει Ronaldo. 8-)
Άβαταρ μέλους
Striker21

Δημοσιευσεις : 10

Επόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB