Gaming PC (και όχι μόνο) με 1000+ ευρώ, help.

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Gaming PC (και όχι μόνο) με 1000+ ευρώ, help.

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 11 Οκτ 2014, 18:28

Καλησπέρα, θέλω να κάνω αναβάθμιση και μαζεύω χρήματα για να την κάνω.
Έχω ήδη 16GB DDR3 Ram και 850W OCZ PSU.
Θα ήθελα να σκάσω 1000+ ευρώ για τον υπολογιστή οπότε i7 είναι must, αλλά θα ήθελα και την βοήθεια σας ως προς τα components.
Ο υπολογιστής προφανώς θα ήθελα να σηκώνει προγράμματα όπως ifix, autocad κλπ αλλά και απαιτητικά παιχνίδια (άρα και μια καλή κάρτα γραφικών, ίσως GTX 970-980;)
Προτάσεις;
(Θέλω δηλαδή, cpu/mobo/case/hdd/ssd/gpu, μόνο RAM και PSU έχω, το παλιό pc είναι με DDR2 :P)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
Automation Engineering rules.
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Οκτ 2014, 19:29

Ψαξε λιγο και αλλα θεματα υπαρχουν αρκετες προτασεις απο μελη του forum στα χρηματα που θες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 11 Οκτ 2014, 20:07

JamesHetfield έγραψε:Ψαξε λιγο και αλλα θεματα υπαρχουν αρκετες προτασεις απο μελη του forum στα χρηματα που θες...

Θα το κάνω, απλά δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος που είχα κάνει όταν είχα "στήσει" το πρώτο pc, πήγα και έβαλα 800MHz Ram, είχα σκάσει πάλι ένα χιλιάρικο πάνω κάτω (πριν 5 χρόνια) και δεν έκανα καλή δουλειά. Το πάθημα έγινε μάθημα και ταυτόχρονα φόβος :P
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Οκτ 2014, 20:13

Κανε το ψαξιμο σου, γραψε αυτα που θες κι μετα ελα να συζητησουμε αυτα που διαλεξες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 12 Οκτ 2014, 11:05

Λοιπόν, σκέφτομαι για mobo/cpu Asus ROG vii hero ή ranger και για cpu i7-4790k αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τον clockάρω, οπότε ίσως και μια H97 (που δεν ξέρω ποια να διαλέξω) με 4790 ή 4771;
Κουτί λέω για full tower(χωρίς να ξέρω τι να διαλέξω) ή το mid tower της Cooler Master Carbide 540.
Κάρτα γραφικών την 970 ή 980; HDD 3TB και SSD 250GB Samsung ή Crusial; Αυτά; :P
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB