το stream:
http://www.twitch.tv/enternitygr/c/5251597
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 14:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
DriveClub (PlayStation 4)
To Club του EnternityGR άνοιξε και σας περιμένει
Παρακάτω είναι το όνομα και τα νέα χρώματα του Club. Έχουμε επίσης και δικό μας paintjob με το οποίο μπορείτε να τρέχετε.

Έχω βγάλει όλους τους συντάκτες από το club, για να μπουν όσοι αναγνώστες πάρουν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν οι δωρεάν χρήστες. Μέχρι στιγμής απομένουν 4 θέσεις. Το Club είναι lv16 τώρα και με το που μπείτε θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε ξεκλειδώσει. αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα του club θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλούς χρόνους στο single player (Tour) mode. Οπότε αξίζει να μπειτε έτσι και αλλιώς.
Η είσοδος είναι open (ελέυθερη) και οι θέσεις λίγες. Οπότε οποιος προλάβει...
Αν θέλετε απαντήστε εδώ να σας κρατήσω θέση.
Παρακάτω είναι το όνομα και τα νέα χρώματα του Club. Έχουμε επίσης και δικό μας paintjob με το οποίο μπορείτε να τρέχετε.

Έχω βγάλει όλους τους συντάκτες από το club, για να μπουν όσοι αναγνώστες πάρουν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν οι δωρεάν χρήστες. Μέχρι στιγμής απομένουν 4 θέσεις. Το Club είναι lv16 τώρα και με το που μπείτε θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε ξεκλειδώσει. αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα του club θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλούς χρόνους στο single player (Tour) mode. Οπότε αξίζει να μπειτε έτσι και αλλιώς.
Η είσοδος είναι open (ελέυθερη) και οι θέσεις λίγες. Οπότε οποιος προλάβει...
Αν θέλετε απαντήστε εδώ να σας κρατήσω θέση.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Γιαννη πρεπει να κανεις το club by invite only,γιατι μπηκαν ατομα που δεν ειναι καν ελληνες,ποσο μαλλον μελη του site(atm ειναι full το club).Στα του game καλο παιχνιδακι διασκεδαστικο,οχι τπτ φοβερο παντως.Περιμενω να λειτουργησουν κανονικα οι servers για να εχω μια καλυτερη αποψη.
Omnia Mors Aequat
-
Bloodius - Δημοσιευσεις : 32
Bloodius έγραψε:Γιαννη πρεπει να κανεις το club by invite only,γιατι μπηκαν ατομα που δεν ειναι καν ελληνες,ποσο μαλλον μελη του site(atm ειναι full το club).Στα του game καλο παιχνιδακι διασκεδαστικο,οχι τπτ φοβερο παντως.Περιμενω να λειτουργησουν κανονικα οι servers για να εχω μια καλυτερη αποψη.
Μόλις το έκανα invite only γιατί μπαίνουν randoms συνέχεια για τα αυτοκίνητα.
Οπότε, μέχρι τωρα θα είναι μέσα οι:
-εγώ
-bloodius
-geovra
-whitey
-(κενό)
-(κενό)
Απλά να ξέρετε ότι είναι καλύτερα να μπουν μόνο όσοι έχουν το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορείτε οι υπόλοιποι να οδηγήσετε με τα ξεκλειδώμένα αυτοκίνητα του club. Αν στην πορεία ζητήσει να μπει κάποιος που έχει το παιχνίδι, αναγκαστικά θα τον βάλω στην θέση ενός free user.
Έχει και ο καρέτσος ένα club να ξέρετε. Θα μπορούσαν να μπουν και εκεί μερικοί. Πχ θα μπορούσε το δικό μας να είναι το master race club και του καρέτσου αυτό με τους filthy peasants.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες