DriveClub (PlayStation 4)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 07 Οκτ 2014, 19:06

Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 10 Οκτ 2014, 15:20

To Club του EnternityGR άνοιξε και σας περιμένει
Παρακάτω είναι το όνομα και τα νέα χρώματα του Club. Έχουμε επίσης και δικό μας paintjob με το οποίο μπορείτε να τρέχετε.

Εικόνα

Έχω βγάλει όλους τους συντάκτες από το club, για να μπουν όσοι αναγνώστες πάρουν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν οι δωρεάν χρήστες. Μέχρι στιγμής απομένουν 4 θέσεις. Το Club είναι lv16 τώρα και με το που μπείτε θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε ξεκλειδώσει. αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα του club θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλούς χρόνους στο single player (Tour) mode. Οπότε αξίζει να μπειτε έτσι και αλλιώς.

Η είσοδος είναι open (ελέυθερη) και οι θέσεις λίγες. Οπότε οποιος προλάβει...
Αν θέλετε απαντήστε εδώ να σας κρατήσω θέση.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Οκτ 2014, 15:53

Για να βλέπουμε συμμετοχές παίδες, ήδη έχουμε διανύσει αρκετά χιλιόμετρα μέσα, για να βοηθάμε την ομάδα :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 10 Οκτ 2014, 16:12

Γιαννη πρεπει να κανεις το club by invite only,γιατι μπηκαν ατομα που δεν ειναι καν ελληνες,ποσο μαλλον μελη του site(atm ειναι full το club).Στα του game καλο παιχνιδακι διασκεδαστικο,οχι τπτ φοβερο παντως.Περιμενω να λειτουργησουν κανονικα οι servers για να εχω μια καλυτερη αποψη.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Geovra » 10 Οκτ 2014, 16:29

Οταν με το καλο μπει στο Plus βαλτε με κι εμενα....ερχομαι με μπαντιλικια σε ΝΤΕΣΕΒΟ :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Whitey » 10 Οκτ 2014, 16:30

Και εγώ αναμένω την Plus έκδοση. Μόλις κυκλοφορήσει, count me in. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 10 Οκτ 2014, 16:51

Bloodius έγραψε:Γιαννη πρεπει να κανεις το club by invite only,γιατι μπηκαν ατομα που δεν ειναι καν ελληνες,ποσο μαλλον μελη του site(atm ειναι full το club).Στα του game καλο παιχνιδακι διασκεδαστικο,οχι τπτ φοβερο παντως.Περιμενω να λειτουργησουν κανονικα οι servers για να εχω μια καλυτερη αποψη.

Μόλις το έκανα invite only γιατί μπαίνουν randoms συνέχεια για τα αυτοκίνητα.

Οπότε, μέχρι τωρα θα είναι μέσα οι:
-εγώ
-bloodius
-geovra
-whitey
-(κενό)
-(κενό)

Απλά να ξέρετε ότι είναι καλύτερα να μπουν μόνο όσοι έχουν το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορείτε οι υπόλοιποι να οδηγήσετε με τα ξεκλειδώμένα αυτοκίνητα του club. Αν στην πορεία ζητήσει να μπει κάποιος που έχει το παιχνίδι, αναγκαστικά θα τον βάλω στην θέση ενός free user.

Έχει και ο καρέτσος ένα club να ξέρετε. Θα μπορούσαν να μπουν και εκεί μερικοί. Πχ θα μπορούσε το δικό μας να είναι το master race club και του καρέτσου αυτό με τους filthy peasants.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Οκτ 2014, 17:04

Εγώ κύριε;;; :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 10 Οκτ 2014, 17:27

Στους filthy peasants
Άβαταρ μέλους
GiannisP