Προβληματικά PS4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 10 Οκτ 2014, 09:31

Προφανώς και αν κατεβάζω ταινία ή σειρά ΔΕΝ παίζω online γιατί σου τρώει το bandwidth!!!! Ειναι δυνατόν να μην το ξέρεις αυτό? Πάντως επειδή σκοπεύω να πάρω ps4 και έψαξα το θεμα με την ποιότητα του online (προσοχή δεν μιλάω για κατέβασμα παιχνιδιών απο το store) αν έχει lag η οχι ΔΕΝ εξαρτάται τόσο απο το xbox live ή το psn αλλα απο την σύνδεση σου. (και απο τους σέρβερς του εκάστοτε παιχνιδιού φυσικά)

Υ.Γ Επίσης στα φόρουμς που έψαξα οι απόψεις διίστανται σχετικά με την ποιότητα του psn στο online gaming(ακόμα και στην ίδια χώρα) που σημαίνει αυτό ακριβώς που λέω δεν παίζει ρόλο το δίκτυο της εταιρείας αλλά άλλοι παράγοντες.
Τελευταία επεξεργασία από PostMort3m και 10 Οκτ 2014, 10:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 10 Οκτ 2014, 09:53

Ειμαστε 2014 μπορεις να κατεβαζεις και να παιζεις ταυτοχρονα το psn εχει θεματα πολλα δεν σου λεω φημες ειμαι κατοχος απο τον απριλιο το πηρα μαζι με εναν φιλο ιδια μερα ο ενας απο πλασιο ο αλλος απο puplic εχουμε τα ιδια προβληματα γενικα εχει θεματα και μετα το destiny χειροτερεψαν τα πραματα πως βαζω φωτο να σου βαλω να δεις τα error να καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 10 Οκτ 2014, 09:59

Δεν μπορείς να παίζεις online και να κατεβάζεις ταυτόχρονα σου λεω.. Καταλάβε το. ΜΟΝΟ αν έχεις VDSL και οπτική ίνα. Αν παίζεις online και κατεβάζεις ταυτόχρονα δεν σου φταίει ούτε το psn ούτε το xbox live.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 10 Οκτ 2014, 10:07

Εχω hol και κατεβαζω και παιζω ταυτοχρονα.σου λεω και οταν δεν κατεβαζω εχω προβληματα με το psn ειναι απλο αυτο που σου λεω δεν το εψαξα στο ιντερνετ το ζω και εγω και ο κολλητος μου
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 10 Οκτ 2014, 10:11

Στην ποιότητα της σύνδεσης δεν παίζει ρόλο η εταιρεία, παίζουν ρόλο τι ταχύτητα πραγματικά πιάνεις, πόσο ping έχεις, πόσο θόρυβο έχεις στην γραμμή σου, πόσο μακριά είσαι απο το DSLAM κλπ. Οταν παίζεις online με άλλους εκτός απο τα παραπάνω παίζουν ρόλο οι συνδέσεις που έχουν οι άλλοι, πόσο μακριά είναι ο σέρβερ που συνδέεσαι, τι ποιότητα έχει ο σέρβερ που συνδέεσαι, πόσο ping έχεις με τον σέρβερ που συνδέεσαι κλπ Επειδή έχετε πρόβλημα και οι δυο δεν σημαίνει οτι φταίει το psn! Μπορεί να φταίει και το psn δεν λέω αλλά δεν είναι απόλυτο. Αν κατεβάζεις και ταυτόχρονα το κάνεις 1000% χειρότερο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 10 Οκτ 2014, 10:17

Παιζουν ρολο πολλα ναι συμφωνουμε.το ps4 εχει θεματα που σχεδον 1 χρονο απο την κυκλοφορια του δεν εχουν λυθει μπες στο επισημο φορουμ της σονυ να δεις τι γινετε με τα error πολλες φορες δεν συνδεεται καν στο psn για κανα 10 λεπτο εχει θεματα και ελπιζω στο μελλον να λυθουν.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 10 Οκτ 2014, 10:18

Εγώ δεν είπα ότι φταίει το psn. Δόξα το θεό δεν είχα ποτέ προβλήματα με το psn στο ps4 και στο destiny. Απλά με ενοχλεί το ότι γονατίζει το bandwith όταν κατεβάζεις ένα παιχνίδι από το store και ότι δεν βάλανε ένα pause. Το έχουν αρκετοί αυτό. Σίγουρα τα περισσότερα προβλήματα του λειτουργικού θα λυθούν κάποια στιγμή αλλά έχω ανησυχήσει λίγο με το όλο θέμα service. Δεν το σκεφτόμουν γιατί έλεγα ότι όλοι σχεδόν έχουν το πρόβλημα του θορύβου (αναπόφευκτα γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι θα δέχεται accessories αργότερα για αλλαγή της εμφάνισης λένε). Τώρα τι να πω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο να τους τα πω προφορικά. Και δεν είναι από τα πρώτα κομμάτια. Είναι η λευκή για να πεις ότι τα πρώτα ήταν ελαττωματικά.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 10 Οκτ 2014, 10:19

Δεν αμφιβάλλω οτι έχει θέματα αλλά βλέπω οτι σιγά σιγά τα φτιάχνουν έτσι δεν είναι? Απλά εγω μιλούσα συγκεκριμένα για την ποιότητα οταν παίζεις online όχι γενικα..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 10 Οκτ 2014, 10:23

Προβλημα θορυβου δεν ειχα ουτε εγω ουτε ο φιλος μου οπουε κοιταξε το συντομα αδερφε.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 10 Οκτ 2014, 10:31

Άλλοι δύο φίλοι μου έχουν PS4 έχουν πρόβλημα θορύβου όταν δουλεύει το bluray. Τρίζει λογικά το καπάκι του. Αν το ακουμπάς δεν ακούγεται τίποτα. Ο ένας έχει κονσόλα από day one εγώ με τον άλλον πήραμε το bundle το λευκό με το destiny. Κάνει θόρυβο για λίγα δεύτερα όταν ανοίγεις τη κονσόλα και μετά όταν ξεκινάς να παίξεις παιχνίδι από δισκάκι πάλι για μερικά δευτερόλεπτα. Κατά τα άλλα είναι τελείως αθόρυβο την υπόλοιπη ώρα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB