- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 20:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Βreaking Bad
Γαματη σειρα..αν και αρχικα μ επιασε πολυ μεγαλη καταθλιψαρα.... ειχε πλοκη στορυ φοβερες ερμηνειες κ καθολου κοιλια στο σεναριο..... ευγε..ελπιζω να βγαινουν τετοιες σειρες συνεχως
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Re: Απ: Breaking Bad
Αυτό που μου άρεσε στο Breaking Bad ειναι οτι είχε καθαρό τέλος χωρίς ασάφειες, ερωτηματικά και σκοτεινά σημεία. ΤΈΛΟΣ με όλη τη σημασία της λέξεως 

-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Το mega παντως το βαζει σε πολυ ακυρες ωρες το βραδυ,εχθες ετυχε να δω λιγο μονο και μονο για να ξαναθυμηθω την σειρα,πραγματικα δε νομιζω αν θα βγει αλλη σειρα που εμενα προσωπικα να μου αρεσει τοσο και αφου ηδη αγγιξαν το τελειο σε αυτους τους 5 κυκλους,τωρα στο Better Call Saul θα ειναι δυσκολο να διατηρησουν σε τοσο υψηλα επιπεδα την σειρα,να δουμε οπως και να εχει περιμενω πως και πως για τα καινουργια επεισοδια.Το κακο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενουμε βδομαδα με βδομαδα για νεο επεισοδιο,ενω εγω τις 5 σεζον τις τελειωσα σε περιπου 1,5 μηνα 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Απ: Breaking Bad
Το καλο με το Breaking bad ειναι πως για μενα τουλάχιστον η σειρά δεν τράβηξε πολύ για να κουράσει.
Άντε να δούμε τη θα κάνουν με το Σαλ. ???
Άντε να δούμε τη θα κάνουν με το Σαλ. ???
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
To μόνο που ξέρω είναι ότι η σειρά δεν θα ήταν έτσι όπως την ξέραμε αν δεν είχαν κάνει απεργία οι σεναριογράφοι. Ήθελαν να σκοτώσουν τον Jessie aka Science, BITCH Pinkman.
Από τις καλύτερες σειρές, με ωραία πλοκή, πολύ καλούς ηθοποιούς και γαμάτο τέλος.
Fun fact : Την σειρά την ανακάλυψα τυχαία στο φορητό σκληρό δίσκο του φίλου μου ο οποίος είχε κρατήσει μόνο την 1η σεζόν μιας και δεν του άρεσε(!!!!) και με προέτρεψε να μην την δω, πραγματικά χάρηκα που δεν τον άκουσα.
Από τις καλύτερες σειρές, με ωραία πλοκή, πολύ καλούς ηθοποιούς και γαμάτο τέλος.
Fun fact : Την σειρά την ανακάλυψα τυχαία στο φορητό σκληρό δίσκο του φίλου μου ο οποίος είχε κρατήσει μόνο την 1η σεζόν μιας και δεν του άρεσε(!!!!) και με προέτρεψε να μην την δω, πραγματικά χάρηκα που δεν τον άκουσα.
Automation Engineering rules.
-
Anwnimos - Δημοσιευσεις : 15
Σε 10 μερες,στις 8 Φεβρουαριου κανει επιτελους πρεμιερα το Better Call Saul!Καιρος ηταν,ελπιζω να δουμε και τον Jesse στο πρωτο επεισοδιο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες