- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβληματικά PS4
Προβληματικά PS4
Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιος που έχει ps4 κονσόλα τί προβλήματα έχει πετύχει σχετικά με την κονσόλα ή με το χειριστήριο. Άν ναι,πότε αγοράστηκε η κονσόλα? Θέλω να δώ εάν η πρώτη φουρνιά έβγαλε προβλήματα. Τώρα σχετικά με το χειριστήριο έχω ακούσει οτι πολύ εύκολα φθείρεται ο αναλογικός μοχλός. Πείτε μου την εμπειρία σας μέχρι στιγμής 

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Re: Απ: Προβληματικά PS4
commenter έγραψε:Κανένα πρόβλημα. Απλά βάλε καποτάκια στους μοχλούς προληπτικά... έτσι έχω κάνει κι εγώ (άσε που δεν μπορώ τα βαθουλωτά sticks!).
Από που πήρες τα καποτακια;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
teopanta1 έγραψε:commenter έγραψε:Κανένα πρόβλημα. Απλά βάλε καποτάκια στους μοχλούς προληπτικά... έτσι έχω κάνει κι εγώ (άσε που δεν μπορώ τα βαθουλωτά sticks!).
Από που πήρες τα καποτακια;
χαχαχαχα καποτάκια

-
Εγώ δεν έχω χαλάσει ποτέ μοχλό σε καμία κονσόλα αλλα το ps4 το χειριστήριο με το μάτι φαίνεται οτι είναι πιο φθηνό στο αναλογικό σημείο. Τελικά με βλέπω για τα σιλικονάτα για να μην καταλήξει έτσι. Οπότε κάλο γενικά αφού δεν έχει σοβαρότερα θέματα, αυτό είναι το λιγότερο. 

-
Από που να αρχίσω. Εμένα έβγαλε το κλασσικό θόρυβο που κάνουν μερικά PS4 όταν διαβάζει το bluray, κοινώς με την έναρξη και όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι. Κάποιο πρόβλημα έχει το καπάκι του PS4 στο μέρος του bluray drive. Λένε ότι λύνεται αν βάλεις πλαστικά ποδαράκια στη κονσόλα (αυτά που βάζεις στις άκρες των γυαλιών/τζαμακίων πάνω στο τραπέζι) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Οι μοχλοί επίσης φθίρονται αφήνοντας μαύρα κομματάκια που βγαίνουν από την τριβή και επίσης αν ασκηθεί λίγο περισσότερη πίεση στα άκρα του χειριστηρίου παίζει και να σπάσει. Το δικό μου στο αριστερό άκρο με την πίεση από την πρώτη φορά στο raid του destiny κάπου χαλάρωσε και τρίζει πλέον.
Όσον αφορά το λειτουργικό τώρα. Τα μηνύματα αργούν να εμφανιστούν. Σου έρχεται η ειδοποίηση μπαίνεις να τα δεις περιμένεις περιμενεις περιμένεις. Πας να σβήσεις μηνύματα και προσπαθείς προσπαθείς προσπαθείς και τίποτα. Το party chat επίσης με προβλήματα λόγω NAT type. Τι και αν ακολούθησα τα βήματα για να κάνω static την IP της κονσολας, τι και αν άνοιξα πόρτες τίποτα.
Και τέλος το internet. Αν αποφασίσεις να παίξεις κάτι online και να κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι παράλληλα λογάριασες χωρίς το ξενοδόχο. Δεν πρόκειται να παίξεις online, και γενικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από καμία άλλη συσκευή εντός του σπιτιού σου (tablet, smartphone, ακόμα και ο browser στο pc σέρνεται) Προσθέστε και σε αυτό το ότι δεν μπορείς να κάνεις pause...
Όσον αφορά το λειτουργικό τώρα. Τα μηνύματα αργούν να εμφανιστούν. Σου έρχεται η ειδοποίηση μπαίνεις να τα δεις περιμένεις περιμενεις περιμένεις. Πας να σβήσεις μηνύματα και προσπαθείς προσπαθείς προσπαθείς και τίποτα. Το party chat επίσης με προβλήματα λόγω NAT type. Τι και αν ακολούθησα τα βήματα για να κάνω static την IP της κονσολας, τι και αν άνοιξα πόρτες τίποτα.
Και τέλος το internet. Αν αποφασίσεις να παίξεις κάτι online και να κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι παράλληλα λογάριασες χωρίς το ξενοδόχο. Δεν πρόκειται να παίξεις online, και γενικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από καμία άλλη συσκευή εντός του σπιτιού σου (tablet, smartphone, ακόμα και ο browser στο pc σέρνεται) Προσθέστε και σε αυτό το ότι δεν μπορείς να κάνεις pause...
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Πως γίνεται ρε παιδιά να παίξεις online οταν κατεβάζεις ταυτόχρονα??? Δεν το αντέχει η σύνδεση σου( ειδικά οι σάπιες συνδέσεις στην Ελλάδα), είναι αυτονόητο αυτό.. Στο 360 οταν κατέβαζες κάτι και πήγαινες να παίξεις online σταμάταγε το κατέβασμα. Το αλλάξανε τώρα και γίνεται και ταυτόχρονα?
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

-
PostMort3m - Δημοσιευσεις : 65
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης