Έχετε σίγουρα ακούσει τους διάφορους τρόπους που σκαρφίζονται για να υποκλέπτουν τους κωδικούς μέσω κάποιας φόρμας, η οποία αποστέλλεται μέσω
λογαριασμού email.
Γι αυτό μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και στην ψεύτικη φόρμα που κυκλοφορεί τώρα τελευταία και έχει να κάνει με τον λογαριασμό paypal.

Σας παραθέτω τα ντοκουμέντα και από το δικό μου email, εστάλησαν σε λογαριασμό όπου δεν έχω κάποια εγγραφή, φανταστείτε τώρα να σας το στείλουν σε email σας που όντως εμπλέκεται με λογαριασμό paypal.
Δώστε προσοχή στα λίγα και βασικά σχόλια που κάνω παρακάτω...
Αυτό θα δείτε στο email σας. ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι η πρώτη ψεύτικη φόρμα όπου θα ακολουθήσει και η επόμενη πατώντας σε επιμέρους σημεία.
Πιθανός τίτλος: ****SPAM**** Important !
Τα παρακάτω τα διαβάζετε και μέσα στην εικόνα που θα έρθει στο email
Dear PayPal client,
We have noticed that you have not confirmed your PayPal account yet. This simple procedure takes no more than a few minutes.
Why should I confirm my PayPal account ?
Safety is our highest priority. By confirming your PayPal account, you can help us protect you by ensuring that this account belongs to you.
Τι εννοεί ο ποιητής:
Αγαπητέ πελάτη PayPal,
Έχουμε παρατηρήσει ότι δεν έχετε επιβεβαιώσει τον PayPal λογαριασμό σας. Αυτή η απλή διαδικασία δεν παίρνει περισσότερο από μερικά λεπτά.
Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό της PayPal μου;
Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας. Με την επιβεβαίωση λογαριασμού της PayPal σας, μπορείτε να μας βοηθήσετε στην προστασία σας με τη διασφάλιση ότι ο λογαριασμός ανήκει σε εσάς.
***************************************************************** ************************
'Oταν πλησιάζεται το ποντίκι επάνω στα διάφορα κουμπάκια, θα δείτε τον περίεργο σύνδεσμο που δεν έχει καμία σχέση με κάποιο σωστό δομημένο σύνδεσμο.
Πχ αντί για https://www.paypal.com/... θα γράφει http://www.ajkhal.com/sda/sda
Ωραία, τώρα που είμαι ψυλλιασμένος πάτησα το κουμπάκι και μου ανοίγει τελικά μια σελίδα,που θα μου ζητήσει τα στοιχεία μου και θα μοιάζει πάρα πολύ με την αληθινή.
Ποια είναι η διαφορά από μία πραγματική σελίδα;
Στην πραγματική σελίδα, όπου και να πατήσετε (στα κουμπάκια) υπάρχει και ένας σύνδεσμος όπου και θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη τοπική σύνδεση στο σαιτ,
ενώ σε αυτή την ψεύτικη που έχει και μοναδικό σκοπό να σας κλέψει τους κωδικούς σας, το μόνο σημείο που επιτρέπει εισαγωγή και είναι ενεργό είναι το σημείο που βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και το σημείο εισαγωγής κωδικών.
'Οπου αλλού και να πατήσετε τα πεδία δεν είναι ενεργά. Α Π Α Τ Η μεγάλη, προσέξτε όσοι έχετε λογαριασμό paypal.
Υ.Γ. Εύχομαι με την ανάρτηση μου να βοηθηθεί έστω και ένας.