Μέχρι πρότινος φανατικά χρησιμοποιούσα το Handcent Sms, αλλά επειδή είμαι προκατειλημένος ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη λύση, σας ρωτάω να μου πείτε και σεις ποια messaging applications χρησιμοποιείτε.
Προφανώς ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει η εφαρμογή, μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι, είναι να κάνει μετατροπή των ελληνικών χαρακτήρων σε "Κεφαλαία" (αν και δεν κάνει μόνο αυτό) για να στέλνεις 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα και όχι 60 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 00:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Android: Πιο είναι το καλύτερο App για messaging.
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
psaraki έγραψε:geoplak88 έγραψε:Hangouts..Παρα πολυ καλο κ ωραιο..
αυτο πως λειτουργει? γτ εχω μπερδευτει κ δ ξερω πως γινεται...
Βασικα μπορεις ειτε να μιλας με οσους εχεις στο Google+ ειτε σε αριθμους μεσω sms. Δεν ειναι κατι φορβερο αν δεν εχουν οι φιλοι σου google + και hangouts.
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
gkarako έγραψε:psaraki έγραψε:geoplak88 έγραψε:Hangouts..Παρα πολυ καλο κ ωραιο..
αυτο πως λειτουργει? γτ εχω μπερδευτει κ δ ξερω πως γινεται...
Βασικα μπορεις ειτε να μιλας με οσους εχεις στο Google+ ειτε σε αριθμους μεσω sms. Δεν ειναι κατι φορβερο αν δεν εχουν οι φιλοι σου google + και hangouts.
δεν εχω φιλους σε κανενα απο τα δυο οποτε δ μπορω να το χρησιμοποιησω ετσι? αλλα το viber που εχω ειναι εξαιρετικο κ νομιζα πως κ αυτο λειτουργει με τον ιδιο τροπο
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Μονο εγω χρησιμοποιώ whatsapp? Άμεσο, εύχρηστο, και οικονομικότατο σε mb αν χρησιμοποιείτε 3G/4G
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες