- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 11:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Game of the Year 2013
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
game over έγραψε:Ήμουν ανάμεσα σε Grand Theft Auto V και The Last of Us και πιστεύω ότι καλύτερο είναι το GTA V ,κρίμα που δεν έχω παίξει ακόμα τα Tomb Raider και BioShock Infinite αν και δεν νομίζω ότι ακόμα και αν τα έπαιζα θα άλλαζα γνώμη ...
Για να σε συμπληρώσω, και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήμουν αλλά θα ψηφίσω το The Last Of Us - PS3 γιατί αναβίωσε πραγματικά μια κατηγορία σχεδόν νεκρή, τα Survival.

Επαίνους στο GTA V - PS3 που πέρασε τα Sandbox στο επόμενο επίπεδο και απέδειξε ότι είναι προτιμότερο ο δημιουργός / εκδότης να μην αναλώνεται σε ετήσιες κυκλοφορίες αλλά να εστιάζει στην ποιότητα της παραγωγής. Αυτό αυξάνει και την αξία του τίτλου στον χρόνο, ποιοτικά και εμπορικά.

P.S. Game Over έχεις ομορφύνει τελευταία επικίνδυνα!!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Havok-Alex έγραψε:game over έγραψε:Ήμουν ανάμεσα σε Grand Theft Auto V και The Last of Us και πιστεύω ότι καλύτερο είναι το GTA V ,κρίμα που δεν έχω παίξει ακόμα τα Tomb Raider και BioShock Infinite αν και δεν νομίζω ότι ακόμα και αν τα έπαιζα θα άλλαζα γνώμη ...
Για να σε συμπληρώσω, και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήμουν αλλά θα ψηφίσω το The Last Of Us - PS3 γιατί αναβίωσε πραγματικά μια κατηγορία σχεδόν νεκρή, τα Survival.
Επαίνους στο GTA V - PS3 που πέρασε τα Sandbox στο επόμενο επίπεδο και απέδειξε ότι είναι προτιμότερο ο δημιουργός / εκδότης να μην αναλώνεται σε ετήσιες κυκλοφορίες αλλά να εστιάζει στην ποιότητα της παραγωγής. Αυτό αυξάνει και την αξία του τίτλου στον χρόνο, ποιοτικά και εμπορικά.
P.S. Game Over έχεις ομορφύνει τελευταία επικίνδυνα!!!![]()
![]()

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Bioshock Infinite, μόνο και μόνο για το στόρυ. Κι ας μπορούσε το gameplay να ήταν ακόμη καλύτερο
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης