- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 18:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The official RPG thread
Mπορείς να δοκιμάσεις το Dragon Age 2 που είναι πολύ πιο action από το πρώτο. Αν δε σου άρεσε το πρώτο, ίσως βρεις το 2ο πιο θελκτικό. Από την άλλη μπορείς να δοκιμάσεις το Dungeon Siege 3 σε PS3 και X360 (όχι όμως σε PC) ή, κάτι τελείως διαφορετικό, να ασχοληθείς με τη σειρά Mass Effect αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Μπορεί να ξεφεύγει εντελώς από τα κλασικά RPGs αλλά θα σε κερδίσει άμεσα!
Μία εναλλακτική λύση είναι φυσικά το Final Fantasy XIII, το οποίο είναι πέρα για πέρα προσιτό σε οποιονδήποτε παίκτη. Μαγικό, γραμμικό, εντυπωσιακό και απλό θα σε κερδίσει αμέσως.
Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, μη διστάσεις να ρωτήσεις φίλε μου.
Μία εναλλακτική λύση είναι φυσικά το Final Fantasy XIII, το οποίο είναι πέρα για πέρα προσιτό σε οποιονδήποτε παίκτη. Μαγικό, γραμμικό, εντυπωσιακό και απλό θα σε κερδίσει αμέσως.
Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, μη διστάσεις να ρωτήσεις φίλε μου.

-
The White Prince - Δημοσιευσεις : 161
PS.: και το Marvel Ultimate Alliance 2, σαν action RPG, είναι εξίσου καλό, εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Οπότε αν είσαι fan της Marvel, σου'φεξε! 

-
μαγκες για να παιξει κανεις το Lord of the rings War in the North χρειαζεται να εχει δει τις ταινιες πρωτα για να ξερει την ιστορια?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ναι διότι εξελίσσετε παράλληλα με της ταινίες και σε πολλά σημεία από σεναριακης άποψης δημιουργεί κενά … Αλλά δεν χάνεις και τίποτα και η ιστορία αυτόνομη και σε καλύπτει
Αν θες κάνε με αdd αν το έχεις στο χ360 να παίξουμε co-op μου άρεσε παρά πολύ σαν τίτλος όχι ότι έχει κάτι το επαναστατικό αλλά περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου
lionheartgr το gametal μου
Αν θες κάνε με αdd αν το έχεις στο χ360 να παίξουμε co-op μου άρεσε παρά πολύ σαν τίτλος όχι ότι έχει κάτι το επαναστατικό αλλά περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου
lionheartgr το gametal μου
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Φίλε greenkiller.13 η ιστορία του lord of the rings war in the north είναι παράλληλη της ιστορίας των βιβλίων. Αλλά επειδή είναι αυτόνομη όπως καλά είπε ο Lionheart δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Φυσικά εάν σου δημιουργηθεί οποιαδήποτε απορία ρίξε μια φωνή!!!
-
DragonGamesGR - Δημοσιευσεις : 1
The White Prince έγραψε:Mπορείς να δοκιμάσεις το Dragon Age 2 που είναι πολύ πιο action από το πρώτο. Αν δε σου άρεσε το πρώτο, ίσως βρεις το 2ο πιο θελκτικό. Από την άλλη μπορείς να δοκιμάσεις το Dungeon Siege 3 σε PS3 και X360 (όχι όμως σε PC) ή, κάτι τελείως διαφορετικό, να ασχοληθείς με τη σειρά Mass Effect αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Μπορεί να ξεφεύγει εντελώς από τα κλασικά RPGs αλλά θα σε κερδίσει άμεσα!
DA II;;; Θα το βαρεθεί την από την πρώη μία ώρα λόγω υπερβολικής επανάληψης

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Χαχα ναι, η επανάληψη όμως είναι η μητέρα της μάθησης, οπότε μιας και πρωτάρης, θα του έρθει κουτί!! Είναι, πια, και σε καλή τιμή, ωραία γραφικά έχει, ωραίες κινήσεις, so... why not?? 

-
Ξέχασα να αναφέρω ότι ετοιμάζεται το review του War in the North. Το καθυστερήσαμε λόγω ανωτέρας βίας αλλά θα συμπεριληφθεί στο review section, έτσι για να υπάρχει δλδ :p
Παιδιά κατεβάσατε το demo του Reckoning? Πώς σας φάνηκε;
Παιδιά κατεβάσατε το demo του Reckoning? Πώς σας φάνηκε;

-
Εγώ το κατεβάζω. Γενικά ακούω πολύ θετικά σχόλια αλλά και ότι μιάζει πολύ με το fable. Δεν με βλέπω να προλαβαίνω να το πάιξω, καθώς θα κοιμηθώ πάνω από το PS έτσι όπως πάω, αλλά αύριο το μεσημεράκι θα ασχοληθώ σίγουρα. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες