- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 21:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Χαχα αυτο σκεφτομουν κι εγω!!Shepard έγραψε:Ada23 έγραψε:Για οποιον ενδιαφερεται εχει παλι εκπτωσεις στο Steam.![]()
Πχ το Assassins blag flag (που μ'ενδιαφερει) εχει φτασει τα 20 ευρω.
Το χτυπαμε τωρα ή θα κανει σε 1 μηνα 75% και θα τραβαμε τα μαλλια μας;
Η προσφορα ισχυει μεχρι 10 Οκτωβριου,οποτε φυσικα θα περιμενω μεχρι και 9/10 και μετα θα το χτυπησω.

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Εγώ πάντως λέω να χτύπησω με 15 ευρώ τα:
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Assassin's Creed II: Deluxe Edition
Assassin's Creed 3 Deluxe Edition
Δεδομένου πως δεν έχω παίξει ούτε 1 από τη σειρά, μια χαρά είναι για αρχή... Για τα υπόλοιπα θα περιμένω...
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Assassin's Creed II: Deluxe Edition
Assassin's Creed 3 Deluxe Edition
Δεδομένου πως δεν έχω παίξει ούτε 1 από τη σειρά, μια χαρά είναι για αρχή... Για τα υπόλοιπα θα περιμένω...

- lostaddict1
- Δημοσιευσεις : 15
Αν θυμαμαι καλα τελη Οκτωβριου πρεπει να ξεκινανε τα Autumn Sales του Steam οποτε αμα θελετε περιμενετε.
@ lostaddict1
Στα 15 ευρω ειναι υπερτουμπανη τιμη οποτε το αγοραζεις το πακετο με συνοπτικες διαδικασιες.
@ lostaddict1
Στα 15 ευρω ειναι υπερτουμπανη τιμη οποτε το αγοραζεις το πακετο με συνοπτικες διαδικασιες.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Assassins Creed Revelations 3,75
AC Brotherhood 3,75
AC 2 2,50
Υπαρχουν μεγαλες εκτπωσεις σε ολα τα ac παιχνιδια στο στεαμ μεχρι και την Παρασκευη,για καποιον που δε τα εχει παιξει ειναι ευκαιρια
AC Brotherhood 3,75
AC 2 2,50
Υπαρχουν μεγαλες εκτπωσεις σε ολα τα ac παιχνιδια στο στεαμ μεχρι και την Παρασκευη,για καποιον που δε τα εχει παιξει ειναι ευκαιρια
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Ευκαιρίες και προσφορές!
Για κάποιον που δεν τα χει παίξει, ας παίξει το 2 και καθάρισε. Η σειρά κατ εμέ κούρασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, με difficulty level στις μάχες νηπιακού επιπέδου.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες