- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 13:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
pc vs ps4
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
schizophrenicGr πάνω δεξιά απο κάθε post που κάνεις υπάρχει και ένα πανέμορφο κουμπάκι που γράφει επεξεργασία... ΜΗΝ κάνεις 324 συνεχόμενα posts, αν ξεχνάς κάτι πάτα την συγκεκριμένη επιλογή και πρόσθεσε οτι θες...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εάν θες οπωσδήποτε τα exclusives του PS4, τοτε παρε την κονσολα.
Εάν θες τα exclusives του PC, παρε PCακι.
Εάν θες παιχνίδια που βγαινουν και στα 2 θα ελεγα το εξης: Αν παιζεις πολύ multiplayer, μαλλον κονσολα. Αν είναι να παιξεις όλα τα single, πηγαινε σε ένα τουμπανακι PC και εισαι κομπλε.
Να ξερεις ότι σαν υπηρεσια το Steam, είναι πολύ μπροστα
Εάν θες τα exclusives του PC, παρε PCακι.
Εάν θες παιχνίδια που βγαινουν και στα 2 θα ελεγα το εξης: Αν παιζεις πολύ multiplayer, μαλλον κονσολα. Αν είναι να παιξεις όλα τα single, πηγαινε σε ένα τουμπανακι PC και εισαι κομπλε.
Να ξερεις ότι σαν υπηρεσια το Steam, είναι πολύ μπροστα

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Re: Απ: pc vs ps4
schizophrenicGr έγραψε:exo 1000 evro
aa pezo cod bf3 fifa gta, kai diafora alla
Από τη στιγμή που παίζεις τα παραπάνω παιχνίδια το PC είναι μονόδρομος ανάλογα βέβαια και με το μπάτζετ που διαθετεις.
Έρχεται κ σε λίγες μέρες η GTX970 στα 320-350 Κάρτα μονόδρομος πακέτο με ενα 8πυρηνο intel θα παίζεις 1080/1440 ακόμα και 2Κ για πολλά χρόνια! Και όλα αυτά με κάτω από 1000 !
Αν θες όμως να παίξεις The last if is, Grant turismo, God of war, infamous,killzone και γενικά τα exclusive της sony αγοράζεις με τα ίδια λεφτά ενα PS4 μαζί με ενα ποιο αδύναμο PC.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.. ένα μηχάνημα να παίζει όλα τα τελευταία games σε ultra graphics για καμιά 7ετία ή να έχει ένα πολυμηχάνημα όπου θα κάνει τα πάντα όταν θα το αγοράσει και μετά από καμιά 2ετία θα ψάχνει να επενδύσει χρήματα για αναβάθμιση.. Εγώ είμαι και με τα δύο απλά στο ένα θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου όσον αφορά το gaming.. και στο άλλο θα πρέπει να ''googlarw'' κάθε φορά και να ψάχνω requirements του κάθε game για να δω άμα το σηκώνει το PC.. ( να επισημάνω ότι προτιμώ και ξέρω ότι το PC Gaming είναι μακράν καλύτερο και πιο βολικό από πολλές απόψεις.. αλλά έχει και το μειονέκτημα της επένδυσης χρημάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα )..!!
-
dipratsi - Δημοσιευσεις : 48
To pc κανει εκατομμυρια πραγματα (και μονο τα προγραμματα που μπορεις να εγκαταστησεις φτανουν) ενω το ps4 5-6 (παιχνιδια,ταινιες,ιντερνετ κλπ)...
Τωρα οσον αφορα το gaming στο ενα δινεις 1000-1200 για να εχεις ενα μηχανημα για 3 χρονια και στο αλλο 500 για περισσοτερα χρονια (??) αλλα τα παιχνιδια θα τα αγοραζεις τουλαχιστον 30% πιο ακριβα απο το pc...
Τωρα οσον αφορα το gaming στο ενα δινεις 1000-1200 για να εχεις ενα μηχανημα για 3 χρονια και στο αλλο 500 για περισσοτερα χρονια (??) αλλα τα παιχνιδια θα τα αγοραζεις τουλαχιστον 30% πιο ακριβα απο το pc...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες