3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 14:04

ΟΥ ,πηγα της προαλλες στο κοτσωβολο και ειχε μια 3Δ και την δοκιμασα(εβαλα τα γυαλια δηλαδη) και εβλεπα τα ιδια,δεν ειχε καμια διαφορα ειτε εβαζες γυαλια ειτε δεν εβαζες
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Οκτ 2014, 14:56

Το ξέρεις οτι αυο που λες δεν ισχύει ε? Μήπως λέω εγώ, δεν τα είχες ενεργοποιήσει?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό jack124 » 05 Οκτ 2014, 15:06

Ναι μάλλον δεν τα ειχες ενεργοποιήσει γιατί εγώ όταν είχα δοκιμάσει 3D ήταν εντελώς διαφορετικό
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

no

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 08 Οκτ 2014, 18:13

δε μ ενθουσιασε ποτε το 3d ουτε στο σινεμα ποσο μαλλον στο σπιτι..εγω θα πω οχι...καθαρα προσωπικη μου αποψη
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 09 Οκτ 2014, 15:11

οχι ακομα 3d τηλεοραση. αργοτερα ισως και ΑΝ βγουν περισσοτερες ταινιες και σειρες σε 3d, τωρα δεν αξιζει
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 15:13

nfs_maniac έγραψε:Το ξέρεις οτι αυο που λες δεν ισχύει ε? Μήπως λέω εγώ, δεν τα είχες ενεργοποιήσει?

:lol: :lol: :lol: :lol: σιγουρα αυτο θα ηταν.δεν παιζει να μην υπηρχε διαφορα
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Re: 3D TV: Ναι ή ου;

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:03

Εγώ πάντως όσο καιρό έχω 3d tv, δν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ τα γυαλιά.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 16:18

Kefka09 έγραψε:Εγώ πάντως όσο καιρό έχω 3d tv, δν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ τα γυαλιά.

ετυχε ή απο αποψη??
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Re: 3D TV: Ναι ή ου;

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:22

Από... Αδιαφορία να το πώ; Μόνο το gravity θα έβλεπα σε 3d, και κανέναν αγώνα αθλητικό εννοείται. Συνηθως αχρείαστο το 3d.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό gkarako » 10 Οκτ 2014, 09:27

Aπο την στιγμη που αξιολογες 3d tvs παιζουν σε λιγα λεφτα εγω θα ελεγα γτ οχι αλλα οντως δεν θα χρησιμοποιηθει και πολυ γτ λιγες ειναι οι ταινιες που αξιζει να τις δεις σε 3d. Παντως αν θα εβρισκα στα ιδια λεφτα τηλεοραση με καλυτερη εικονα χωρις 3d, smart αυτη θα επελεγα.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB