Assassin's Creed III

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ZakasGr » 26 Φεβ 2013, 21:16

εχω αρκετο καιρο που το τελειωσα.. ωραιο σεναριο
ειδικα στο σημειο που αλλαζεις στον connor απο το πατερα του

εντυπωσιαστηκα απο τις naval missions απογοητευτηκα απο το σχεδιασμο των πολεων..
καμια σχεση με την εντυπωσιακη Κωνσταντινουπολη του Revelations
Άβαταρ μέλους
ZakasGr

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Μαρ 2013, 22:52

Assassins Creed 3 Tyranny of King Washington -- Power of the Eagle Trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Μαρ 2013, 18:13

Assassin's Creed III: The Betrayal - Launch Trailler

Recruit Benjamin Franklin in the fight against mad King George Washington in the latest DLC for Assassin's Creed III.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Serelis » 20 Μαρ 2013, 22:54

ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ASSASSINS CREED ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :oops:
Άβαταρ μέλους
Serelis

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Μαρ 2013, 23:17

Serelis έγραψε:ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ASSASSINS CREED ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :oops:

Γράφε με μικρά και όχι με κεφαλαία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Απρ 2013, 06:38

Η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα το trailer κυκλοφορίας του DLC για το Assassin's Creed 3 με την ονομασία The Redemption, το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο στην σειρά Tyranny of King Washington. Η επέκταση είναι διαθέσιμη για τo Xbox για 640 Microsoft points, ενώ στο PC θα κοστίζει 7 δολάρια. Για το PS3 θα κυκλοφορήσει σήμερα στις ΗΠΑ και αύριο στην Ευρώπη. Για το Wii U θα είναι διαθέσιμο 16 Μαΐου, ενώ τα προηγούμενα DLCs κυκλοφορούν από σήμερα.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%BF-DLC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Assassin-s-Creed-3/16007.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 04 Οκτ 2014, 10:54

Απιστευτες οι ναυμαχιες.

Ωραιος ο χαρακτηρας του Connor,αλλα πιο αξιομνημονευτος ο χαρακτηρας του Heytham.Δημιουργησε αποριες για το τι εκανε ενα assassin να αλλαξει πλευρα (δεν εχω παιξει ακομα το blag flag,οπου διαβαζω οτι λυνει καποιες αποριες :lol: ) και σε κανει να δεις λιγο καλυτερα και την πλευρα των templars.

Με κουρασε λιγο η συνεχης συμμετοχη σε πολιτικα γεγονοτα-να γινει οπωσδηποτε προεδρος ο Ουασιγκτον για να μη γινει ο Lee-σε σημειο που να ξεχνω οτι πολεμαμε templars και οτι δεν κανουμε προεκλογικη εκστρατεια. :P

Ωραια ιδεα του κυνηγιου.Επισης περασα πολλες ωρες να κανω τις missions του homestead για το πως θα φτιαξει εναν ομορφο και ασφαλη οικισμο και τις αλλες side missions με τις ιστοριες κυνηγιου κλπ.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό jack124 » 04 Οκτ 2014, 11:03

Γενικά με κούρασε το 3 αρκετά μπορώ να πω !!! Προσωπικά το έπαιξα μόνο για να δω τι θα γίνει με το desmond .. Αλλά είχε και καλά σημεία όπως ναυμαχίες , δάση και καλό περιβάλλον μπορώ να πω , ο connor για εμένα δεν ήταν χαρακτήρας που με ενθουσίασε
Όμως οι άτιμοι τα τελειώνουν με αγωνία και θες να παίξεις και το επόμενο , και το επόμενο και πάει λέγοντας !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 07 Οκτ 2014, 18:35

Πολύ καλή gaming εμπειρία.. και άξια συνέχεια της σειράς!!
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB