News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

record ps3

Δημοσίευσηαπό g-lord » 23 Απρ 2014, 16:19

καλησπερα..... θα ειθαλα να κανω rec στο ps3 μου αλλα δεν ξερω πως...... (εχω λαπτο και περνει μονο vga ,μικροφωνω και ακουστικα ,και usb ) γινετε να κατεβασω κατι στο usb μου και οταν μπει στο ps3 να αρχισει να κανει record ?
g-lord

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Απρ 2014, 18:03

Από όσο γνωρίζω για εγγραφή περιεχομένου του PS3 μέσω PC χρειάζεσαι μια PCMCIA capture card

Σαν αυτή πχ

http://www.dx.com/p/analog-tv-tuner-and-video-capture-pcmcia-cardbus-card-for-laptops-ntsc-pal-secam-28571?Utm_rid=72287541#.U1fjqFf9zQE

Εκτός και αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό g-lord » 24 Απρ 2014, 14:30

σε ευχαριστω...... αλλα μηπως ξερεις που τα συνδεω τα καλωδια και την καρτα και πως κανω record μεσω pc ? (εννοω μηπως κατεβαζω ενα προγραμμα και διαλλεγω να κανει rec απο την θηρα αυτη, ξερε γω)?
g-lord

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Απρ 2014, 14:52

Καταρχάς τσέκαρε αν το PC σου έχει PCMCIA θύρα. Είναι μια πλατιά θύρα και βρίσκεται συνήθως στο πλάι. Είναι συνήθως καλυμένη με ένα πλαστικό που μπαινοβγαινει συρταρωτά.
Εκει συνδέεις την κάρτα, πάνω σε αυτήν τα καλώδια (υπάρχουν στη συσκευασία), ενώ μαζί θα υπάρχει και πρόγραμμα για εγγραφές.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό g-lord » 24 Απρ 2014, 14:57

ναι ,μου εχει στο πλαι την πλατια θυρα.
αφου συνδεσω την καρτα και βαλω και το καλωδιο που εχει τα καλωδιακια (κιτρινο,κοκκινο,ασπρο)τοτε θα παρω το καλωδιο του ps3 και θα το συνδεσω με τα καλωδιακια.... σωστα?
g-lord

Δημοσίευσηαπό g-lord » 24 Απρ 2014, 14:58

και ετσι θα ανηξω το προγραμμα που θα μου εχει και θα κανω rec ..σωστα?
g-lord

Δημοσίευσηαπό g-lord » 24 Απρ 2014, 19:31

κατι ακομα..... μπορω να κανω και αυτο για να τραβαω βιντεο την οθονη
να παρω το easycap - http://www.e-finder.gr/index.php?SCREEN ... d=14253981 ? ειδα σε ενα βιντεο οτι συνδεω το καλωδιο του ps3 (κιτρινο,κοκκινο.ασπρο) με τα αλλα καλοδιακια του easycap και μετα συνδεω στην θυρα usb και ανοιγω ενα προγραμμα και επειλεγω την θυρα και βιντεοσκοπει ...... να το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=Qc_jEEJz384
g-lord

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Απρ 2014, 19:37

Ισχύουν όλα όσα ανέφερες παραπάνω
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 23 Μάιος 2014, 16:55

Παιδια εχω να ρωτησω κατι παρα πολυ σημαντικο,ο αδερφος πριν λιγες μερες διεγραψε αθελα του οτι υπηρχε απο το Saved data utility στο ps3 με αποτελεσμα τωρα να μην υπαρχει κανενα save απο παιχνιδι μου,πχ ημουν στο ac black flag λιγο πριν το τελος και τωρα το μονο που μου βγαζει ειναι start a new game.Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορω να τα επαναφερω ολα αυτα ή δεν υπαρχει κανενας τροπος???
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό evergrey » 23 Μάιος 2014, 18:14

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια εχω να ρωτησω κατι παρα πολυ σημαντικο,ο αδερφος πριν λιγες μερες διεγραψε αθελα του οτι υπηρχε απο το Saved data utility στο ps3 με αποτελεσμα τωρα να μην υπαρχει κανενα save απο παιχνιδι μου,πχ ημουν στο ac black flag λιγο πριν το τελος και τωρα το μονο που μου βγαζει ειναι start a new game.Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορω να τα επαναφερω ολα αυτα ή δεν υπαρχει κανενας τροπος???

Απο την εμπειρια που εχω μαλλον δεν υπαρχει τροπος.Δυστηχως!Καποιες ελπιδες θα ειχες αν μεσω PS Plus ειχες περασει τα save σου στο Online Storage.Κατι αλλο δεν γνωριζω προσωπικα να μπορεις να επαναφερεις save.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB