News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Φεβ 2014, 14:52

@gamelover έγραψες φιλαράκι :lol: Που να το φανταστώ και εγώ. Εφόσον δεν ήθελα κατευθείαν αγορά έπρεπε να με άφηνε λογικά. :P

@sensei 10 ευρώ έβαλα αλλά από την στιγμή που έχεις κάτι μέσα έπρεπε να στη δέχεται. Εκτός και αν ξεκινάει από 1 ευρώ. Φυσικά και δεν χρειάζεται ανάμειξη κάρτα για να βάλεις PLUS. Και εγώ το ίδιο έκανα και μου την δέχτηκε κανονικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό gamelover » 09 Φεβ 2014, 16:20

[quote="Scott_Pilgrim"]@gamelover έγραψες φιλαράκι :lol: Που να το φανταστώ και εγώ. Εφόσον δεν ήθελα κατευθείαν αγορά έπρεπε να με άφηνε λογικά. :P

μην νομίζεις και γω θα τη πάταγα...σίγουρα! ;)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 12 Φεβ 2014, 13:02

Διαβαζω παντου για προβληματα με το νεο firmware update το 4,55 (εχω super slim 12-αρι), το εκανε κανενας απο εδω? Ψιλοφοβαμαι να το κανω!
Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Φεβ 2014, 13:15

vegeta13 έγραψε:Διαβαζω παντου για προβληματα με το νεο firmware update το 4,55 (εχω super slim 12-αρι), το εκανε κανενας απο εδω? Ψιλοφοβαμαι να το κανω!

Εγω το εκανα update εχτες και δεν παρατηρησα καποιο προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό georgedem » 17 Φεβ 2014, 16:32

Καλησπερα παιδια!
Σκεφτομαι να αγορασω πρωτη φορα playstation και επειδη οικονομικα ειμαι στενεμενος, δεν τα δινω ευκολα τα 250 ευρω για καινουριο. Κοιταζω περισσοτερο αγγελιες για μεταχειρισμενα.
Παντα μου δανειζανε φιλοι μου να παιζω με τις κονσολες τους, γι αυτο θελω τωρα να σας ρωτησω καποια πραγματα για να μην την "πατησω".
Καταρχην στις αγγελιες ειδα που εγραφε fat, slim και super slim. Τι σημαινουν αυτα και ποιο ειναι το τελευταιο μοντελο;
Επισης σε τι χρειαζεται ο μεγαλος αποθηκευτικος χωρος;
Tα αυθεντικα χειριστηρια του playstation ειναι τα dualshock;
Τελος τί προβλημα μπορει να υπαρχει αν ειναι τσιπαρισμενη η κονσολα;
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό Sensei » 17 Φεβ 2014, 16:52

georgedem έγραψε:Καλησπερα παιδια!
Σκεφτομαι να αγορασω πρωτη φορα playstation και επειδη οικονομικα ειμαι στενεμενος, δεν τα δινω ευκολα τα 250 ευρω για καινουριο. Κοιταζω περισσοτερο αγγελιες για μεταχειρισμενα.
Παντα μου δανειζανε φιλοι μου να παιζω με τις κονσολες τους, γι αυτο θελω τωρα να σας ρωτησω καποια πραγματα για να μην την "πατησω".
Καταρχην στις αγγελιες ειδα που εγραφε fat, slim και super slim. Τι σημαινουν αυτα και ποιο ειναι το τελευταιο μοντελο;
Επισης σε τι χρειαζεται ο μεγαλος αποθηκευτικος χωρος;
Tα αυθεντικα χειριστηρια του playstation ειναι τα dualshock;
Τελος τί προβλημα μπορει να υπαρχει αν ειναι τσιπαρισμενη η κονσολα;

1)Super Slim είναι το τελευταίο μοντέλο.
2)Αρκετά παιχνίδια χρειάζονται install στο PS3 ή άμα θες να κατεβάζεις παιχνίδια από το PS Store/PS Plus, χρειάζεσαι αποθηκευτικό χώρο..Οπότε για μένα το 12GB PS3 που πουλάνε είναι απλά απαράδεκτο. Βέβαια, αργότερα μπορείς να αγοράσεις σκληρό ξέχωρα αλλά δε συμφέρει οικονομικά.
3)Όχι απαραίτητα..Υπάρχουν ένα σωρό dualshock κινέζικα..Το αυθεντικό θα το καταλάβεις από την ετικέτα πληροφοριών που έχουν στο πίσω μέρος τους.
4)Για την τσιπαρισμένη κονσόλα δεν έχω άποψη,αλλά δεν θα το ρίσκαρα.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό georgedem » 17 Φεβ 2014, 18:13

ευχαριστω, σου εχω απαντησει με πμ, γιατι δεν ηξερα αν μπορουσα να ποσταρω link απο αλλα φορουμ.
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό KonstantineSt » 17 Φεβ 2014, 21:20

vegeta13 έγραψε:Διαβαζω παντου για προβληματα με το νεο firmware update το 4,55 (εχω super slim 12-αρι), το εκανε κανενας απο εδω? Ψιλοφοβαμαι να το κανω!

και εγω δεν εχω καποιο προβλημα .
Άβαταρ μέλους
KonstantineSt

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό mysterious » 17 Φεβ 2014, 21:51

Κι εγώ μόλις το έλεγξα και όντως είχα βάλει την τελευταία αναβάθμιση(4.55)αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 17 Μαρ 2014, 17:17

Μαγκες επεσε σημερα η τιμη του ps3 12 gb superslim στα 169 ευρω απο 209 (στο πλαισιο και στον κωτσοβολο που κοιταξα) που ειχε. Λοιπον αν εχετε ενα σκληρο δισκο απο παλια, με 8mb cache στις κλασικες 5200 rpm, με εξτρα 11 ευρω αυτο το αξεσουαρ http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PS3-Vash-eswterikou-sklhroy-diskou-PS719263432.htm εχετε ενα ''ανθρωπινο ps3''.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB