Ποιο ειναι το καλυτερο Final Fantasy κατα τη γνωμη σας?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 03 Οκτ 2014, 13:13

Το FF7 απο ο,τι καταλαβαινω αν και δεν το εχω παιξει ειναι το πιο σημαντικο της σειρας και το αγαπημενο των φανατικων με το final fantasy...
To FF9 μου αρεσε αρκετα αλλα ασχοληθηκα πολυ λιγο και πριν πολλα χρονια.
Το FF13 αν και δεν τραβηξε πολλους, εγω μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα αρκετα και ασχοληθηκα παρα πολλες ωρες. Με τα sequels του 13 δεν ασχοληθηακ καθολου και μαλλον δεν θα το κανω...

Το καλυτερο για μενα ειναι το FFX. Βεβαια περισσοτερο εβλεπα τον θειο μου να το παιζει (ημουν και αρκετα μικρος τοτε για να ασχοληθω με τετοιου τυπου παιχνιδια) αλλα το εχω παιξει λιγο. Μονο αυτο που εβλεπα τοτε και η ιστορια του με κανουν να το αγαπω. Σιγουρα καποια στιγμη θα παρω τη remastered εκδοση για ps3...
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 03 Οκτ 2014, 13:22

Ξεκίνησα από το FF XIII που έβριζε όλος ο πλανήτης (έπαιξα και το ΧΙΙΙ-2 που το βρήκα λίγο καλύτερο, αλλά το 3ο δεν το ακούμπησα). Αλλά έχοντας παίξει κι άλλα (όχι όλα) μέρη της σειράς, καλύτερο θεωρώ το Final Fantasy X.

Το FF VII είναι καλό αλλά θεωρώ ότι έκανε ντόρο για λάθος λόγους: η προδοσία της Square προς την Nintendo (έτσι βαπτίστηκε από τα fanboys η ανικανότητα και στενομυαλιά της Nintendo που έκανε όλες τις εταιρίες να την εγκαταλείψουν τρέχοντας), το 1ο 3D RPG σε κονσόλα, τα πανέμορφα FMVs, το marketing της Square (είμαι σίγουρος ότι πολλοί που αγόρασαν το παιχνίδι περίμεναν να παίξουν action και τους προέκυψε κάτι εντελώς διαφορετικό).
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 03 Οκτ 2014, 13:34

εχω παίξει μονο το 7 και το 8 αλλα παντα διαλεγω 8 γιατι μου προσεφερε καλυτερο οπτικο τομεα
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB