Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kokouman » 01 Οκτ 2014, 23:57

Επειδη μεσα σε ολη αυτη τη συζητηση μπορει να ξεχαστηκε, θελω να υπενθυμισω την προταση για ενα enternity app.Πιστευω θα βοηθαγε πολυ το site να ανεβει ακομα περισσοτερο.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει κατι τετοιο.

Sorry για το off topic συνεχιστε. :D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 23:59

Εκεί καταλήξαμε kokouman, οι προτάσεις για το site να είναι off-topic :P

ΟΚ, ευελπιστώ ότι καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του από τη σημερινή κουβέντα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 02 Οκτ 2014, 00:07

alex4444 έγραψε:
Amiga500 έγραψε:
Θυμαμαι για παραδειγμα καποιο παλαιο μου σχολιο που ειχα γραψει την λεξη " προβατα" σε μια προταση μου χωρις να την απευθυνω "προσωπικα" σε κανεναν απολυτως και τοτε ειχε γινει ο κακος χαμος απο "εναν" editor που εβγαλε ολη την χολη του απεναντι μου με την δικαιολογια οτι και καλα ριχνω το επιπεδο της συζητησης.....εδω γελαμε.. :P

.

Αν νομιζεις οτι οι editors κολλανε σε μια λεξη σου δεν ξερω τι να πω. Ολη η συζητηση που εχει γινει δεν εχει κανενα νοημα απο εκει και κατω.

Ασε φιλε.....φτανει που εγω και πολλοι αλλοι ξερουμε και βγαζουμε νοημα.....δεν θα μας βγαλετε και τρελόυς...
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2014, 00:12

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίζουμε Amiga500. Οι πολλοί άλλοι αν θέλουν ας απαντήσουν όταν υπάρχει θέμα. Εκτός κι αν σε έχουν ορίσει εκπρόσωπο κανενός κινήματος ξέρω 'γω... Όποιος γουστάρει να κάνει κουβέντα, εδώ είμαστε. Το "μου λένε φίλοι μου" κτλ δεν μου λέει απολύτως τίποτα και σε βεβαιώνω ότι έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο επιχείρημα και σε όσους μου έχουν μιλήσει εναντίον σου. Λοιπόν, το θέμα τελειώνει εδώ. Νομίζω ήταν ξεκάθαρο τι ισχύει από εδώ και στο εξής: Όποιος έχει διάθεση να συμμετέχει σε μια κοινότητα και να πει την άποψή του χωρίς να προκαλεί "φασαρίες", είναι ευπρόσδεκτος.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Πρόταση

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 02 Οκτ 2014, 00:16

Τα υπόλοιπα περί σχολίων σε άρθρα δεν τα σχολιάζω γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ και πολύ και έτσι θα προτείνω να μπει ένα σύστημα όπου οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο. Να μην χρειάζεται να γράφουμε δηλαδή @τάδε, αλλά να απαντάμε ακριβώς από κάτω. Η δομή της ενότητας θα βελτιωθεί πολύ και θα είναι πιο εύκολο να ακολουθεί κανείς την ροή της συζήτησης.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2014, 00:17

AnimaPura έγραψε:Τα υπόλοιπα περί σχολίων σε άρθρα δεν τα σχολιάζω γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ και πολύ και έτσι θα προτείνω να μπει ένα σύστημα όπου οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο. Να μην χρειάζεται να γράφουμε δηλαδή @τάδε, αλλά να απαντάμε ακριβώς από κάτω. Η δομή της ενότητας θα βελτιωθεί πολύ και θα είναι πιο εύκολο να ακολουθεί κανείς την ροή της συζήτησης.

το έχουμε δει κι αυτό και ναι, σίγουρα θα βοηθήσει :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 02 Οκτ 2014, 00:23

No problem, αρκει να μην παιζουμε σε "στημενο αγωνα"....
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό biglalas » 02 Οκτ 2014, 00:25

Εγω σημερα κατεβασα στο κινητο το tapatalk..συνδεθηκα μεσω google εκανα add το forum του enternity και μου βγαζει αυτο οταν παω να κανω σχολιο στο forum

image.jpg

image.jpg
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 02 Οκτ 2014, 01:20

Και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2014, 09:00

Το μετέφερα στον admin παιδιά, αναμένουμε απάντηση ;)

Π.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB