Μας πήρε λίγη ώρα να συνεννοηθούμε, αλλά με βοήθησες και το σχόλιο σβήστηκε.
Τα πράγματα δεν ήταν θολά, αλλά το να καταφέρουμε να κλείσουμε μια συμφωνία τέτοιου επιπέδου σημαίνει ότι τρέχουμε για λεπτομέρειες που δεν μπορείς να φανταστείς εδώ και μήνες. Από το πρωί ως το βράδυ. Συν τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο Enternity.
Ευχαριστώ για την επιλεκτική στραβομάρα, εγώ σβήνω τα σχόλια τελευταίες ώρες.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 23:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Κοίτα να δεις πως έρχονται τα πράγματα καμιά φορά. Εδώ και 2 μέρες περίπου ετοιμάζω ένα κείμενο με την παραπάνω συζήτηση που γίνεται. Σχετικά με "λογοκρισία" και OFF-TOPIC. Λογικά τις επόμενες μέρες θα το τελειώσω.
----------
@ Sephiroth
Για παράδειγμα στο Diablo :
Σχόλιο 1 : Η εταιρεία τα παίρνει από τον ανταγωνιστή, οι developments βαριούνται, και άλλα τέτοια.
Σχόλιο 2 : Κατάφερε το XBOXONE να τρέξει παιχνίδι του 2012, και άλλα τέτοια.
Κατά την δική μου άποψη και τα 2 σχόλια μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις και διαμάχες.
Στο 1ο απλά βγαίνει χολή και δεν υπάρχει λογική που μπορεί να στηριχτεί με σοβαρά επιχειρήματα.
Στο 2ο απλά γίνεται κάποιο trollάρισμα (τουλάχιστον για εμένα).
Αν θα σβηστεί κάποιο θα πρέπει να σβηστεί και το άλλο και ο λόγος είναι (το ξαναλέω) ότι και τα δυο μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις και "κόντρες".
Τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι.
----------
@ Sephiroth
Για παράδειγμα στο Diablo :
Σχόλιο 1 : Η εταιρεία τα παίρνει από τον ανταγωνιστή, οι developments βαριούνται, και άλλα τέτοια.
Σχόλιο 2 : Κατάφερε το XBOXONE να τρέξει παιχνίδι του 2012, και άλλα τέτοια.
Κατά την δική μου άποψη και τα 2 σχόλια μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις και διαμάχες.
Στο 1ο απλά βγαίνει χολή και δεν υπάρχει λογική που μπορεί να στηριχτεί με σοβαρά επιχειρήματα.
Στο 2ο απλά γίνεται κάποιο trollάρισμα (τουλάχιστον για εμένα).
Αν θα σβηστεί κάποιο θα πρέπει να σβηστεί και το άλλο και ο λόγος είναι (το ξαναλέω) ότι και τα δυο μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις και "κόντρες".
Τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
TomTom υπάρχει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας και το πως μια απάντηση αλλάζει τα δεδομένα σε ένα ποστ. Όλα θα τα κοιτάξουμε, δεν θα πάρουμε τσεκούρι να κόψουμε τα πάντα, απλά πρέπει λίγο να υπάρχει φιλτράρισμα και ξεκαθάρισμα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth πραγματικά δεν διαφωνώ καθόλου. Επίσης ξέρω πως εσείς που εργάζεστε στο site ΔΕΝ γίνεται να κοιτάτε ΟΛΑ τα σχόλια.
Από την άλλη όμως όταν διαγράφετε κάποιο σχόλιο σε κάποιο post θα πρέπει να γίνετε και σε άλλα σχόλια που είναι του ίδιου στυλ.
Πράγμα που δεν γίνετε σε πολλές περιπτώσεις.
Και πριν το κλείσω προς το παρών από την πλευρά μου θέλω να ρωτήσω κάτι.
Πως γίνετε ένα σχόλιο (το οποίο δεν βρίζει και δεν χαρακτηρίζει) να διαγραφεί ενώ έχει 5-6 like.
Από την άλλη όμως όταν διαγράφετε κάποιο σχόλιο σε κάποιο post θα πρέπει να γίνετε και σε άλλα σχόλια που είναι του ίδιου στυλ.
Πράγμα που δεν γίνετε σε πολλές περιπτώσεις.
Και πριν το κλείσω προς το παρών από την πλευρά μου θέλω να ρωτήσω κάτι.
Πως γίνετε ένα σχόλιο (το οποίο δεν βρίζει και δεν χαρακτηρίζει) να διαγραφεί ενώ έχει 5-6 like.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
διαγωνισμοι
παιδια πιστευω οτι το συστημα με τους ποντους στους διαγωνισμους πρεπει να σταματησει για τον λογο οτι δεν εχουν ολοι τον χρονο για να ειναι ολη την ημερα στο site για να μαζευουν ποντους . εγω ας πουμε μπαινω στο site καθημερινα γυρω στο μισαωρο για να ενημεροθω και δεν βλεπω καποιο οφελος απο τους ποντους . πιστευω οτι πρεπει να γινει καποιο συστημα στο στυλ ποσο συχνα μπαινει καποιος στο site . αυτος ο διαχωρισμος με τους ποντους ειναι πραγματικα αδικος για μερικους οπου δεν εχουν αρκετο χρονο . ευχαριστω
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Κακώς δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά το θέμα κανείς,έχεις συμφέρον να πετσοκόβεις σχόλια στοχευμένων ατόμων τι θα κερδίσεις απο αυτό;δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο κακός χαμός πήγα να γράψω πρίν αλλά λέω άσε μη σου ρίξω λάδι στη φωτιά, άπλή λογική,και εμένα σβήστηκε το σχολιό μου,την είχα πεί σε κάποιον που μου την είπε και πάει λέγοντας οκ και καλά μου κάνατε στη τελική τι έπρεπε να κρατήσω και μούτρα;τέσπα απλώς για να μην ξεχάσω το λόγο που γράφω, στο forum πάντως καλό θα είναι η κουβέντα να αφήνεται πως να το πώ σε πιο ζωηρό επίπεδο αφού δεν επηρεάζεται ο ¨ανοιχτός¨ χώρος των άρθρων.
-
deratop - Δημοσιευσεις : 10
@Teopanta1, ο μηχανισμός των διαγωνισμών έχει συζητηθεί και είναι ο μόνος τρόπος να επιβραβευτούν οι χρήστες που είναι ενεργοί.
@TomTom, εξήγησα από την αρχή και στον Amiga500 πως από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή, αποτρέποντας τις συζητήσεις από το να ξεφεύγουν. Ευελπιστώ ότι θα γίνει κατανοητό σε βάθος χρόνου απ’ όλους. Από εδώ και πέρα θα είμαστε αρκετά πιο προσεκτικοί. Το ζήτημα είναι πως πολλές φορές με το moderating προσπαθείς και να προβλέψεις αν ένα σχόλιο θα κάνει ένα θέμα πάνω κάτω. Ίσως δοκιμάσουμε το ήπιο trolling να αφεθεί μέχρι να γίνει φασαρία, οπότε να προχωράμε και στα μαζικά deletes. Θα δούμε…
Το θέμα των likes δεν επηρεάζει αν ένα σχόλιο θα διαγραφεί ή όχι (για ευνόητους λόγους). Αν ένα σχόλιο είναι τέτοιο που πρέπει να διαγραφεί, δεν κοιτάμε αν έχει πάρει likes ή όχι.
@Amiga500, τα «σαϊνια» που σου διέγραψα πάντως ήταν κάπως προσβλητικό για τα παιδιά του site...
@deratop, το forum είναι πιο χαλαρό γιατί όποιος μπαίνει εδώ, μπαίνει για να δει διαλόγους και συζητήσεις. Στο άρθρο, περιμένει κανείς να υπάρχει σχολιασμός και ανταλλαγή απόψεων. Εκεί είναι δυστυχώς μέρος που δεν πρέπει να δείχνουμε κακή εικόνα.
@TomTom, εξήγησα από την αρχή και στον Amiga500 πως από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή, αποτρέποντας τις συζητήσεις από το να ξεφεύγουν. Ευελπιστώ ότι θα γίνει κατανοητό σε βάθος χρόνου απ’ όλους. Από εδώ και πέρα θα είμαστε αρκετά πιο προσεκτικοί. Το ζήτημα είναι πως πολλές φορές με το moderating προσπαθείς και να προβλέψεις αν ένα σχόλιο θα κάνει ένα θέμα πάνω κάτω. Ίσως δοκιμάσουμε το ήπιο trolling να αφεθεί μέχρι να γίνει φασαρία, οπότε να προχωράμε και στα μαζικά deletes. Θα δούμε…
Το θέμα των likes δεν επηρεάζει αν ένα σχόλιο θα διαγραφεί ή όχι (για ευνόητους λόγους). Αν ένα σχόλιο είναι τέτοιο που πρέπει να διαγραφεί, δεν κοιτάμε αν έχει πάρει likes ή όχι.
@Amiga500, τα «σαϊνια» που σου διέγραψα πάντως ήταν κάπως προσβλητικό για τα παιδιά του site...
@deratop, το forum είναι πιο χαλαρό γιατί όποιος μπαίνει εδώ, μπαίνει για να δει διαλόγους και συζητήσεις. Στο άρθρο, περιμένει κανείς να υπάρχει σχολιασμός και ανταλλαγή απόψεων. Εκεί είναι δυστυχώς μέρος που δεν πρέπει να δείχνουμε κακή εικόνα.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
deratop έγραψε:Κακώς δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά το θέμα κανείς,έχεις συμφέρον να πετσοκόβεις σχόλια στοχευμένων ατόμων τι θα κερδίσεις απο αυτό;δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο κακός χαμός πήγα να γράψω πρίν αλλά λέω άσε μη σου ρίξω λάδι στη φωτιά, άπλή λογική,και εμένα σβήστηκε το σχολιό μου,την είχα πεί σε κάποιον που μου την είπε και πάει λέγοντας οκ και καλά μου κάνατε στη τελική τι έπρεπε να κρατήσω και μούτρα;τέσπα απλώς για να μην ξεχάσω το λόγο που γράφω, στο forum πάντως καλό θα είναι η κουβέντα να αφήνεται πως να το πώ σε πιο ζωηρό επίπεδο αφού δεν επηρεάζεται ο ¨ανοιχτός¨ χώρος των άρθρων.
Φιλε εχεις ορεξη να σου στειλω να διαβασεις καμια εκατοστη σβησμενα σχολια που εχω προχειρα...??

Ενα, δυο, αντε τρια λες παει στο καλο....οταν ξεπερνας τη κατοσταρα.....κατι τρεχει

-
Amiga500 - Δημοσιευσεις : 25
Amiga500 έγραψε:
Θυμαμαι για παραδειγμα καποιο παλαιο μου σχολιο που ειχα γραψει την λεξη " προβατα" σε μια προταση μου χωρις να την απευθυνω "προσωπικα" σε κανεναν απολυτως και τοτε ειχε γινει ο κακος χαμος απο "εναν" editor που εβγαλε ολη την χολη του απεναντι μου με την δικαιολογια οτι και καλα ριχνω το επιπεδο της συζητησης.....εδω γελαμε..
.
Αν νομιζεις οτι οι editors κολλανε σε μια λεξη σου δεν ξερω τι να πω. Ολη η συζητηση που εχει γινει δεν εχει κανενα νοημα απο εκει και κατω.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες