Delete θα γίνεται όποτε η κουβέντα παρεκτρέπεται. Μπορεί ο Χ να θεωρεί ότι η Ζ εταιρεία «τα τσέπωσε» από κάποιον για να κάνει κάτι λάθος. Άποψη είναι. Θα του ζητηθεί από εμάς να αποδείξει αυτά που λέει και η κουβέντα θα συνεχιστεί.
Η απόφαση που πάρθηκε σήμερα είναι να διαγράφονται τα σχόλια που είναι υβριστικά, προσβλητικά και άσχετα με την κουβέντα. Πρέπει να γίνεται κουβέντα to the point. Αν ξεφεύγει, θα διαγράφονται comments ή θα μεταφέρεται στο forum.
Το σχόλιό σου το έκανα edit εγώ, δεν μου λέει κάτι που έχεις κρατήσει backup. Αφήσαμε ότι είχε σχόλιο για το θέμα και όχι αυτό που την έλεγε σε κάποιους για χθεσινό θέμα. Κάτι που φαντάζομαι κατάλαβες πως θα κάνουμε από εδώ και πέρα συνεχώς. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, αλλά καλά κάνεις και κρατάς backup για να τα βλέπετε στην «εξόριστη» ομάδα (όπως την έχεις περιγράψει). Δικό σας θέμα, μαγκιά σας. Επαναλαμβάνω, δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Και κάτι σημαντικό, το τι θα αφήσουμε να φαίνεται στο site ΜΑΣ το αποφασίζουμε εμείς. Σου εξήγησα και το σκεπτικό, οπότε φαντάζομαι είμαστε ξεκάθαροι.
Το σχόλιό σου λοιπόν έγινε edit γιατί ξεκάθαρα θα πήγαινε η κουβέντα σε άκυρο θέμα. Δεν κρύψαμε κάτι, απλά προσπαθήσαμε να μην φύγει πάλι το θέμα και συνεχιστεί ο καυγάς και πάλι και στο σημερινό θέμα. Όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα στο νέο για τη συνεργασία δεν ξέφυγε κανείς. Πράγμα, όχι τυχαίο…
Κάτι που κάνεις μονίμως και συνεχίζεις να το κάνεις και εδώ (και στο λέω σε εντελώς φιλικό κλίμα), σταμάτα οτιδήποτε γράφεται να το παίρνεις προσωπικά. Δεν είπα ότι τα σχόλιά ΣΟΥ είναι «τοξικά», αλλά πως θα προστατεύσουμε από εδώ και πέρα το site από «τοξικά σχόλια». Γενικά. Κανόνας, που ισχύει για όλους.
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 14:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Ηδη αρχισατε να σβηνετε τα σχολια μου......
Καταλαβα....
Απο την μια μπορει ο καθενας να προσβαλει μια εταιρεια γραφοντας οτι τα παιρνει (ωραια λογικη) και απο την αλλη σβηνετε την δικια μου γνωμη που δεν επιτηθεται και προσωπικα σε "κανεναν"....
Μεγαλο μπραβο για το "πως" ξερετε να κανετε τη δουλεια σας Παυλο.....ηδη το αποδειξατε στο Diablo DF....
Μερικα πραγματα δυστυχως δεν αλλαζουν......
Τζαμπα εχασα και τον χρονο μου.....
Καταλαβα....
Απο την μια μπορει ο καθενας να προσβαλει μια εταιρεια γραφοντας οτι τα παιρνει (ωραια λογικη) και απο την αλλη σβηνετε την δικια μου γνωμη που δεν επιτηθεται και προσωπικα σε "κανεναν"....
Μεγαλο μπραβο για το "πως" ξερετε να κανετε τη δουλεια σας Παυλο.....ηδη το αποδειξατε στο Diablo DF....
Μερικα πραγματα δυστυχως δεν αλλαζουν......
Τζαμπα εχασα και τον χρονο μου.....
-
Amiga500 - Δημοσιευσεις : 25
Amiga500, είπα ότι ξεκινώντας από σήμερα δεν θα επιτρέπουμε σχόλια εμπρηστικά και κάποια στιγμή πηγαίνοντας προς τα πίσω μέσα στις επόμενες μέρες θα διαγραφούν και άλλα σχόλια. Το να μπεις να την λες στην εταιρεία ότι κατάφερε παιχνίδι του 2012 να τρέχει στο Xbox One κτλ θα προκαλέσει μόνο φασαρία από την άλλη πλευρά.
Προσπάθησε να αντιληφθείς τι έχω γράψει 90 φορές από το πρωί και ευελπιστώ να συνεννοηθούμε.
Επειδή έχεις φάει σκάλωμα με αυτό το "τα παίρνει" πες μου σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι να το εξετάσω τώρα αμέσως
Προσπάθησε να αντιληφθείς τι έχω γράψει 90 φορές από το πρωί και ευελπιστώ να συνεννοηθούμε.
Επειδή έχεις φάει σκάλωμα με αυτό το "τα παίρνει" πες μου σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι να το εξετάσω τώρα αμέσως
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Περιμενεις να κανω τον "ρουφιανο"....τα δικα μου τα βρισκετε και τα αλλα τα "ψαχνετε"...?
Εγω δεν τον εκανα οταν με εβριζαν, θα τον κανω τωρα??
Αστο ρε Παυλο, σβηστε τα σχολια μου που σας ειναι και ευκολα και "ανωδυνα" και ολα ok...
Δεν νομιζω οτι θα βγει κατι αλλωστε, εχετε κολλημα μαζι μου, φταιω εγω που ασχολουμαι....
Μην σας κραταω και χανετε και την μπαλα
Αστο ρε Παυλο, σβηστε τα σχολια μου που σας ειναι και ευκολα και "ανωδυνα" και ολα ok...
Δεν νομιζω οτι θα βγει κατι αλλωστε, εχετε κολλημα μαζι μου, φταιω εγω που ασχολουμαι....

-
Κατι που μπορει να γινει ευκολα πιστευω και θα βοηθησει πολυ και στο να γινονται συζητησεις πιο ευκολα με παραθεσεις και ολα τα κολπα ειναι κατω απο καθε αρθρο να λετε "η συνεχεια στο forum" και να εχετε και εκει ενα θεμα με το αρθρο.
Ετσι θα παρει ζωη το forum και θα εχει αξια και το tapatalk.
Ετσι θα παρει ζωη το forum και θα εχει αξια και το tapatalk.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Amiga500 έγραψε:Περιμενεις να κανω τον "ρουφιανο"....τα δικα μου τα βρισκετε και τα αλλα τα "ψαχνετε"...?
Μάλλον δεν μιλάω ελληνικά... Τα σχόλιά σου έγιναν σήμερα μετά την ανακοίνωση, είναι τα τελευταία που έχουν μπει στα δύο άρθρα του DF. Έχω ανακοινώσει από το πρωί ότι από εδώ και πέρα θα γίνεται "το" και "το". Και ισχυρίζεσαι ότι "έψαξα και τα βρήκα"; Πρέπει να με δουλεύεις...
Αν ένα site έχει κάτι που δεν σου αρέσει, το κάνεις report. Η λογική του πλήκτρου δεν είναι για να κάνεις το ρουφιάνο, αλλά για να μη γυρίσεις ποτέ να πεις "αυτό γιατί δεν το σβήσατε" και για να μας βοηθήσετε να εξαφανιστούν τα "τοξικά" σχόλια. Στο λέω τελευταία φορά, δεν έχει κανείς κόλλημα μαζί σου. Αν σε βολεύει για τον εαυτό σου κάτι τέτοιο σαν σκέψη, feel free, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Τι να το κανω ρε συ Παυλο, αν το πραγμα ηταν "δικαιο" θα το κανατε και απο χθες.
Δηλαδη μου λες οτι χθες τα πραγματα ηταν "θολα" και με την ελευση της συνεργασιας με το DF η ατμοσφαιρα "καθαρισε"....και ειδατε το φως το αληθινο..?
Και χθες σβηνατε σχολια μας και σημερα, αυτο μετραει.
Ανετα θα μπορουσα να σου βαλω το σχολιο αλλα και μονο που το αφησατε να φιγουραρει ανενοχλητο ενω σβησατε με μιας τα σχολια του mysterious και το δικο μου.....αυτο μου λεει πολλα.
Οποιος κι αν το εκανε.
Το θεμα ειναι η "επιλεκτικη ενεργεια", οχι η μερα, αυτο σου εξηγω και δεν θες να το καταλαβεις.
Μου θυμιζεις τους πολιτικους που παραγραφουν τις ευθυνες τους μετα απο μερικα χρονια
Αστο λοιπον δεν εχει νοημα, θα ξανακανετε delete, θα ξαναβρειτε αλλη δικαιολογια, θα ξανα προσπερασετε καποιο αλλο επιμαχο σχολιο και παει λεγοντας.....
Με το ζορι "παντρεια" δεν γινεται.....
Τα λεμε.
Δηλαδη μου λες οτι χθες τα πραγματα ηταν "θολα" και με την ελευση της συνεργασιας με το DF η ατμοσφαιρα "καθαρισε"....και ειδατε το φως το αληθινο..?

Και χθες σβηνατε σχολια μας και σημερα, αυτο μετραει.
Ανετα θα μπορουσα να σου βαλω το σχολιο αλλα και μονο που το αφησατε να φιγουραρει ανενοχλητο ενω σβησατε με μιας τα σχολια του mysterious και το δικο μου.....αυτο μου λεει πολλα.
Οποιος κι αν το εκανε.
Το θεμα ειναι η "επιλεκτικη ενεργεια", οχι η μερα, αυτο σου εξηγω και δεν θες να το καταλαβεις.
Μου θυμιζεις τους πολιτικους που παραγραφουν τις ευθυνες τους μετα απο μερικα χρονια

Αστο λοιπον δεν εχει νοημα, θα ξανακανετε delete, θα ξαναβρειτε αλλη δικαιολογια, θα ξανα προσπερασετε καποιο αλλο επιμαχο σχολιο και παει λεγοντας.....
Με το ζορι "παντρεια" δεν γινεται.....
Τα λεμε.
-
Και για να μην νομιζεις οτι λεω ψεματα η θελω να δημιουργησω εντυπωσεις....θα παραβω τα πιστευω μου και θα σου βαλω απλα ενα μικρο κομματακι απο αυτο το σχολιο για να δεις οτι δεν λεω ψεματα.
...... "απλα στη Κοναμι ή εχουν χρηματιστεί ή είναι πανασχετοι."......
Ταδε εφη......??
Δεν γουσταρω τις ρουφιανιες και γι αυτο και δεν κανω "αναφορα" σε κανεναν, ακομα και σε ατομα που λενε χοντραδες.
Εγω δεν εχω προβλημα να απαντησω face to face ακομα και στις "παραπανω" χαζες λογικες, απορω ομως γιατι ζοριζεστε εσεις αφου ξεκαθαρα τις αφηνετε να υπαρχουν?
Αυτα απο εμενα για σημερα.
P.S. Μου ειναι ειλικρινα αδιαφορο το αν θα διαγραψετε το παραπανω σχολιο, μιας και αφου δεν εγινε οταν επρεπε τωρα ειναι πολυ αργα.
...... "απλα στη Κοναμι ή εχουν χρηματιστεί ή είναι πανασχετοι."......
Ταδε εφη......??
Δεν γουσταρω τις ρουφιανιες και γι αυτο και δεν κανω "αναφορα" σε κανεναν, ακομα και σε ατομα που λενε χοντραδες.
Εγω δεν εχω προβλημα να απαντησω face to face ακομα και στις "παραπανω" χαζες λογικες, απορω ομως γιατι ζοριζεστε εσεις αφου ξεκαθαρα τις αφηνετε να υπαρχουν?
Αυτα απο εμενα για σημερα.
P.S. Μου ειναι ειλικρινα αδιαφορο το αν θα διαγραψετε το παραπανω σχολιο, μιας και αφου δεν εγινε οταν επρεπε τωρα ειναι πολυ αργα.
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες