Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Halco » 11 Σεπ 2014, 20:07

Είδα το Ghost writer.

Μέτρια ταινία αλλά με καλές ερμηνείες. :)

7/10
Άβαταρ μέλους
Halco

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Dural » 11 Σεπ 2014, 22:11

Επεσε πολυ marvel το περασμένο σαββατοκυριακο.

Amazing Spiderman 2: ενταξει, καλουτσικο, δεν ξετρελάθηκα, απλά ένα τίμιο ταινιακι με υπερβολικο σαχλο-love story κατά διαστήματα και κάποιες cheesy ατακούλες.

Captain America 2: The Winter Soldier: Οτι καλυτερο εχω δει σε super hero movie μετά την τριλογία Μπατμαν και μαζί με το....

Xmen: Days of Future Past:... συγκεκριμένο film απο τις πιο δυνατές ταινίες που ειδα φετος. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να ειναι τοσο καλο, αν και οι βαθμολογιες σε διαφορα sites οπως το IMDB με είχαν προϊδεάσει για το τελικό αποτέλεσμα.

Guardians of the Galaxy: Αν εχει ασχοληθεί κάποιος έστω και λίγο με το κομικ πρέπει να το δει οπωσδήποτε. Mε καλή παρεούλα, θα το ευχαριστηθείτε πάρα πολύ. Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει μια μικρη διαφορα ανάμεσα στα reviews του κοσμο και εκείνα των κριτικών (αν και τα πηγε αρκετα καλα και εκει) και πιστεύω πως ένας λόγος γι' αυτή την εικόνα είναι το γεγονός ότι το κομικ σαν κόμικ ειναι σε γενικές γραμμές "άγνωστο" και οι περισσότεροι reviewers δεν πρεπει να ειχαν τον χρονο να δουν τι παίζει ακριβώς με την ιστορία.

Chef: Η μόνη "non-marvel" που είδα το Σαββατοκύριακο. Ανάλαφρο, χαλαρο, τίποτα το σούπερ ή εντυπωσιακο. Οτι πρέπει για να το δεις Κυριακη απόγευμα πριν την μπάλα παρέα με την κοπέλα σου
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό malkataz » 13 Σεπ 2014, 10:30

Χθες είδα το Prisoners. Πολύ ωραία ταινία με δυνατή πλοκή! Αυτό που με ξενέρωσε είναι το τέλος που
σε αφήνει να φανταστείς τι θα γίνει με τον πατέρα. Δεν θέλω να φανταστώ θέλω να μου πει ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος! Αλλιώς θα έγραφα εγώ την ταινία!
!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό dorian_rw » 14 Σεπ 2014, 18:49

Dural έγραψε:
Amazing Spiderman 2: ενταξει, καλουτσικο, δεν ξετρελάθηκα, απλά ένα τίμιο ταινιακι με υπερβολικο σαχλο-love story κατά διαστήματα και κάποιες cheesy ατακούλες.

Captain America 2: The Winter Soldier: Οτι καλυτερο εχω δει σε super hero movie μετά την τριλογία Μπατμαν και μαζί με το....

Συμφωνώ απόλυτα για αυτά τα 2 :) Τα άλλα δεν τα χω δει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
dorian_rw

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Σεπ 2014, 21:45

Guardians of the Galaxy - 9/10

Διασκέδασα αρκετά, χιούμορ όσο έπρεπε, όπου έπρεπε. Βέβαια ο στρατιώτης παραμένει το 10/10 της Marvel.

Kingping - 7/10

Αρκετά ευχάριστη ταινία και όπως πάντα, άπαικτος ο Woody Harelson
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Dural » 14 Σεπ 2014, 23:22

malkataz έγραψε:Χθες είδα το Prisoners. Πολύ ωραία ταινία με δυνατή πλοκή! Αυτό που με ξενέρωσε είναι το τέλος που
σε αφήνει να φανταστείς τι θα γίνει με τον πατέρα. Δεν θέλω να φανταστώ θέλω να μου πει ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος! Αλλιώς θα έγραφα εγώ την ταινία!
!

ρε φιλε, εισαι στο μυαλο μου. Δεν ξερω αν εφταιγε η ερμηνεία του που με εκανε να αγχωθώ με το τι θα γινει, αλλα και εγω τα πηρα στο "κρανίο" οταν εκλεισε ετσι η ταινια.
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό geodelik » 15 Σεπ 2014, 02:08

Στο imdb παιρνει καλη βαθμολογια το Prisoners. Θα το δω καποια στιγμη και θα σας πω τι φανταστηκα οτι εγινε στο τελος.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό game over » 15 Σεπ 2014, 19:21

Wer (2013) ταινία με λυκάνθρωπο και έτσι … failια για έμενα.… κρίμα γιατί θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο …

Insidious 2, πολύ καλή ταινία ,από τις καλύτερες σε είδος horror / paranormal , πολύ καλή και η πρώτη αλλά η 2η έμενα μ ‘αρασέ περισσότερο. Λογικά θα βγει και τρίτο, θα ήθελα να βγουν και άλλες μαματες ταινίες σε αυτό το είδος !

R.I.P.D, αρκετά καλή ταινιούλα, κωμωδία με δράσης με κυνηγητό νεκρών (αν και μοιάζουν με alien…)

Rec 3 apocalypse, μια αηδία και μισή…. Καμία σχέση με τα 2 προηγούμενα διαμάντια, εγώ μετάνιωσα που το είδα… από τι έχω δει θα βγει και 4, ελπίζω να βγει καλό και όχι πατατια ! καλά αν είναι να βγει σαν το 3 καλυτέρα να μην βγει καθόλου…

Dead mine 2012, τρόμου και καλά, μου θύμισε λίγο outpost, πολύ μέτρια κατά την γνώμη μου !

The Woman in Black 2012, από τις καλύτερες ταινίες horror / paranormal που έχω δει, την βάζω στην κατηγορία insidious και sinister, πάρα πολύ καλή !

Oculus, αρκετά καλή ταινία τύπου horror / paranormal σε παράλληλο σύμπαν .ταινία έχει να κάνει με έναν στοιχισμένο καθρέφτη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό malkataz » 16 Σεπ 2014, 16:12

Χθες είδα στον κινηματογράφο το Deliver Us from Evil. Πολύ καλό, με κάποιες έντονες στιγμές! Νομίζω πως οι οπαδοί τον θρίλερς θα το ευχαριστηθούν.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό The Godfather. » 19 Σεπ 2014, 10:02

Ωραια γιατι σημερα θελω να παω να το δω το deliver us from evil και ακουω διαφορα αλλα τα περισσοτερα ειναι θετικα!
Εγω ειδα το horrible bosses που μου ελεγαν ολοι κ ομολογω ηταν καλο με μερικες πολυ καλες σκηνες γελιου!
Άβαταρ μέλους
The Godfather.

Δημοσιευσεις : 9

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB