Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 14 Αύγ 2014, 18:16

dead silence και oculus
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 15 Αύγ 2014, 14:26

Ηρακλής.

Τώρα τι να σας πώ?Ότι σήμερα που ξύπνησα το πρωι δεν θυμόμουν ότι την είχα δει?Ότι αν δεν κλιματιζότανε η αίθουσα και δεν ήτανε για πάρτη μας στην μεταμεσονύκτια προβολή θα έφευγα άνετα στα μισά και θα ήξερα - χωρίς καν να χρειαστεί να το δω - το τέλος της ταινίας?Ότι έχω να δω τόσο κλισέ περιπέτεια πριν απο το 2000?Ότι μπροστά σε αυτή την πρωκτική έκκριση το "Πεστα βρωμόστομε" και η "Κλασσική περίπτωση βλάβης" είναι οσκαρικές υπερπαραγωγές?Ότι η λογική συνοχή των γεγονότων και η αιτιότητα τους είναι εφάμιλλη 5χρονων που τσακώνονται στην παιδική χαρά για τα κουβαδάκια?Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο.Άλλωστε τις τραυματικές εμπειρίες αν δεν τις έχεις ζήσει αδυνατείς να τις κατανοήσεις.Μακριά!
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό master » 17 Αύγ 2014, 11:36

το βυζαντιουμ ειδα πολλη φαντασια αλλα δεν ειναι ωραια ταινια καμια λογικη και δυσκολο να καταλαβεις τι γινεται παρολο που παιζουν δυο ωραιες ηθοποιους
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Αύγ 2014, 16:20

The Sweeney - Μια απλή και μέτρια περιπέτεια με ατυχή,για μένα,επιλογή ηθοποιών.

Oh boy - Διαμαντάκι!Φευγάτη ταινία που θυμίζει αρκετά Γούντι Αλεν.Οι χαρακτήρες είναι ψιλοπυροβολημένοι κι έχουν την πλάκα τους και η τζαζ μουσική απολαυστική.Το ασπρόμαυρο φίλτρο της ταινίας δίνει άλλη αίσθηση και κλείνει και με ιδιαίτερο τρόπο...
δεν είχα ιδέα για την Νύχτα των Κρυστάλλων,πολύ ωραίο το μήνυμα...
.Γενικά μια ταινία παράξενη και όμορφη συγχρόνως,γλυκόπικρη,με συναίσθημα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Αύγ 2014, 00:09

Ειδα σημερα με φιλο μου το Mr Popper's Penguins.Μετρια ταινια αλλα μονο και μονο που πρωταγωνιστει ο Jim Carrey βγαζει γελιο :D Γενικα την ευχαριστηκα παντως.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό majorfox » 22 Αύγ 2014, 01:01

ειδα το Sasha Grey's Anatomy!

αισθησιακη ταινια που "χειρουργουν" νυχτερινες νοσοκομες.
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 22 Αύγ 2014, 10:22

Transformers Age of extincion ... Αρκετα καλο αλλα οχι και τοσο για μενα . Εχασε λιγο την κλασικη του αισθηση αλλα παραμενει μια καλη ταινια .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 22 Αύγ 2014, 12:05

pacific rim, need for speed,the purge 1,2 , jango
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 22 Αύγ 2014, 12:06

mysterious έγραψε:The purge - Κρίμας που λένε και στο χωριό μου.Με τέτοιο σενάριο(αν και εξωφρενικό)θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερη ταινία.

Awake - Εξαιρετική!Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.
ειδικά στο σημείο που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και λες WTF και τώρα τι;κι όμως η συνέχεια μέχρι το τέλος είναι εκπληκτική

να δεις φιλε το The purge:anarchy.... εμενα μου φανηκε καλυτερο!
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Αύγ 2014, 15:24

Εικόνα

Μιάμιση ευχάριστη ώρα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες