Homeland

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό biglalas » 30 Σεπ 2014, 17:14

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πηρε πολλα περισσοτερα βραβεια απο το Game of thrones..αν δεν κανω λαθος... που την θεωρω επισης τοπ!!
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 17:18

ναι θεωρείται καλύτερή από το game of thrones... Εγώ δεν συμφωνώ να σου πω την αλήθεια αλλά εντάξει
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό biglalas » 30 Σεπ 2014, 17:23

pits.adoros έγραψε:ναι θεωρείται καλύτερή από το game of thrones... Εγώ δεν συμφωνώ να σου πω την αλήθεια αλλά εντάξει

κοιτα οταν η αμερικη φτιαχνει ταινιες με τρομοκρατια και μαπα να ειναι τις δινουν βραβεια.. οπως στο hurt locker με avatar.. πολυ καλες κ οι 2 αλλα οχι να χασει το οσκαρ το avatar..ελεος..γνωμη μου.. τεσπα μην φευγουμε κ απο το θεμα..!! συμφωνω κ γω με αυτο που λες παραπανω!!
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσίευσηαπό morgy » 01 Οκτ 2014, 10:04

/off topic:
προσωπική γνώμη: hurt locker > avatar. Το πρώτο είχε ωραίο στόρι, το δεύτερο ωραία γραφικά.

/on topic:
νόμιζα ότι (spoiler :P) χωρίς τον brody δεν θα ήθελα να την ξαναδώ αλλά τελικά οι κα@@δες όσο χώνουν teaserakia στο φβ τόσο ανυπομονώ. /marketing_victim.
Άβαταρ μέλους
morgy

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 14:11

Για μένα η σειρά "τέλειωσε" στην κρεμάλα του Brody. Βέβαια θα τη συνεχίσω τώρα που άρχισε και η τέταρτη σεζόν αλλά με λιγότερες προσδοκίες!
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 09 Οκτ 2014, 15:26

πολυ καλη η σειρα, αντε να δουμε και την 4η σεζον
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 09 Οκτ 2014, 16:45

Ακουσα spoilers και ηρθα.
Δεν εχω σκοπο να δω τη σειρα,αλλα εχω τεραστια περιεργεια να μαθω τι στο καλο γινεται,μια και εχουν δημιουργησει πολλες αποριες τα προσεχως,που επαναλαμβανονται στο καναλι. :P .
Μαλλον θα ψαξω στο ιντερνετ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό litanies » 09 Οκτ 2014, 21:10

διπλό επεισόδιο για αρχή...αρκετά ενδιαφέρον ξεκίνημα αν και λείπει...
ο Brody
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό litanies » 16 Νοέμ 2014, 11:12

πάει και για πέμπτη σεζόν το homeland

http://tvline.com/2014/11/10/homeland-season-5-renewed-the-affair-season-2/
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Νοέμ 2014, 14:18

ενώ η σειρά μου αρέσει για τη θεματολογία της και το όλο στυλ της και την παρακολουθώ κάθε βδομάδα δεν μπορώ να αντέξω την πρωταγωνίστρια.σε κάθε σκηνή που εμφανίζεται εύχομαι κάποιος να τις ρίξει 2 στο κεφάλι να ησυχάσω.πραγματικά την βρίσκω απλά ενοχλητική.υπάρχουν χαρακτήρες όπως ο saul και ο peter που μπορούν να κουβαλήσουν τη σειρά χωρίς την τρελή...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB