- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 18:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Watchdogs vs GTA V
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μήπως εμείς το συγκρίνουμε με GTA? Δεν είπε κανείς οτι θα πάρει την θέση του GTA, ούτε το πρόλαβαν έτσι. Απλά είναι και αυτό ενα open world game
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Τουλάχιστον το Watch Dogs δεν έχει auto aim, σαν το ανάπηρο και αισχρό GTA V.
Επίσης, στο Watch Dogs λύνεις και με άλλους τρόπους τα προβλήματά σου, όχι να είσαι ο κομπλεξικός και νευρικός, trigger-finger μαλ@..., σαν τον Trevor!
edit by Shepard για προφανείς λόγους
Επίσης, στο Watch Dogs λύνεις και με άλλους τρόπους τα προβλήματά σου, όχι να είσαι ο κομπλεξικός και νευρικός, trigger-finger μαλ@..., σαν τον Trevor!
edit by Shepard για προφανείς λόγους

Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Δεν έχω παίξει GTA αλλά το έχω φάει στη μάπα από τον άλλον παίκτη του σπιτιού
.
Πριν λίγο καιρό τερμάτισα εγω το Watch dogs και δε νομίζω να είναι δίκαιο να γίνεται μια τέτοια σύγκριση. Ντάξει έχει αυτοκυνηγητό αλλά όπως είπε και ο Chased δεν χρειάζεται να είσαι

Πριν λίγο καιρό τερμάτισα εγω το Watch dogs και δε νομίζω να είναι δίκαιο να γίνεται μια τέτοια σύγκριση. Ντάξει έχει αυτοκυνηγητό αλλά όπως είπε και ο Chased δεν χρειάζεται να είσαι
και μπορείς αν έχεις υπομονή ακόμα και με full stealth να ολοκληρώσεις τις αποστολές (αν όχι όλες ίσως τις περισσότερες).Chased έγραψε:κομπλεξικός και νευρικός, trigger-finger μαλ@...,
-
morgy - Δημοσιευσεις : 7
Σύγκριση στα δύο παιχνίδια δεν υπάρχει διότι το ένα game ( το GTA ) είναι μια ολόκληρη σειρά από παιχνίδια πολλών ετών γεμάτο ιστορία και αναμνήσεις στις πλάτες του και μόνο στην υποψία ότι το GTA αν δεν υπήρχε μπορεί τώρα να μην μιλούσαμε καν για ένα game ονόματι Watch Dogs τα λέει όλα, χωρίς να λέω ότι είναι κλώνος του GTA γιατί έχει το δικό του ύφος και style!!
-
dipratsi - Δημοσιευσεις : 48
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες