Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 09:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gotham
Κάποιοι λένε ότι
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ευχαριστώ. Δηλαδή άλλ'άντ'άλλα, της Παρασκευής το γάλα. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-

-
@korko
χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του ξίνισε το σκηνικο με.
Πραγματι τα σκηνικά ειναι τρομερα, νιωθω οντως λες και ειμαι στην Γκοθαμ
@kokuman
το ξενερωσε που ειπα σχετιζεται αμεσα με αυτο που γραφω μεσα στο spoiler! το πρωτο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω. Τωρα το που μπορεις να το δεις.... official official δεν νομιζω να μπορεις να το τσεκαρεις ακομη, καλυτερα μεσω pm να σου πω τι και πώς
@TheLuckyShamrock
θα μπορουσε οντως φιλε μου να ειναι ο κωμικος. Δεν το χα σκεφτει!
@biglalas
ακριβως! παρακολουθούμε ουσιαστικα την πτώση της πόλης στο σκοτάδι και στην εγκληματικότητα και στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης απο την οποια μονο ο μπατμαν θα μπορουσε να την "σωσει" αργοτερα. Φαντασου οτι ο Μπρους Γουεην ειναι ακομα παιδι στο πρώτο επεισόδιο
αυριο θα δω το δευτερο επεισοδιο, για να δουμε!
χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του ξίνισε το σκηνικο με
Πραγματι τα σκηνικά ειναι τρομερα, νιωθω οντως λες και ειμαι στην Γκοθαμ
@kokuman
το ξενερωσε που ειπα σχετιζεται αμεσα με αυτο που γραφω μεσα στο spoiler! το πρωτο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω. Τωρα το που μπορεις να το δεις.... official official δεν νομιζω να μπορεις να το τσεκαρεις ακομη, καλυτερα μεσω pm να σου πω τι και πώς
@TheLuckyShamrock
θα μπορουσε οντως φιλε μου να ειναι ο κωμικος. Δεν το χα σκεφτει!
@biglalas
ακριβως! παρακολουθούμε ουσιαστικα την πτώση της πόλης στο σκοτάδι και στην εγκληματικότητα και στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης απο την οποια μονο ο μπατμαν θα μπορουσε να την "σωσει" αργοτερα. Φαντασου οτι ο Μπρους Γουεην ειναι ακομα παιδι στο πρώτο επεισόδιο
αυριο θα δω το δευτερο επεισοδιο, για να δουμε!
-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Είδα εγώ το δεύτερο επεισόδιο. Όταν το δεις, διάβασε το spoiler που έγραψα από πάνω. Σαν τεχνολόγος τροφίμων, δε δέχομαι τέτοια "βιοχημικά" λάθη.

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες