Πρόκειται για μία σειρά που περιμένει αρκετός κόσμος. Το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί (με μεγάλη επιτυχία απ' ότι διάβασα) και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μιας και το concept της ιστορίας μου αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια υπήρχαν και ένα-δυο πραγματακια που δεν μου άρεσαν στο πρώτο επεισόδιο αλλά δεν θα τα αναφέρω ακόμη γιατί μάλλον δεν το έχει δει ακόμα πολύς κόσμος οπότε δεν θέλω να επηρεάσω κάποιον! Σε γενικές γραμμες μου άρεσε αρκετά το πρώτο επεισόδιο, αλλά πρεπει να δουμε αρκετά επεισόδια για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία και το cast.
Πρόκειται για αστυνομική σειρά που εξελίσσεται στο Gotham (!) όταν ο Wayne δεν ήταν ακόμη ο Μπατμαν, αλλά ένας πλούσιος πιτσιρικάς που έχασε τους γονείς του σε ληστεία. Ο κεντρικός ήρωας είναι ο αγαπημένος αστυνόμoς της σειράς Μπάτμαν, ο Γκόρντον, και όσο προχωράει η ιστορία συναντάμε μπόλικους ήρωες-εχθρούς πριν γίνουν οι γνωστοί villains του Μπάτμαν. Θα σταθώ στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί έχουν καταφέρει να τους παρουσιάζουν μ' έναν πολύ ωραίο τρόπο που κάνει τον fan να λεει: "ωχ, αυτος είναι ο τάδε". Ειδικά οι μυημένοι των comics θεωρώ ότι θα το βρουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό το εν λόγω σκηνοθετικό στοιχείο.
Ένα spoil θα κάνω μονάχα: η ερμηνεία του Πινγκουίνου είναι εξαιρετική! Κλέβει την παράσταση