Καλησπέρα,
Δεν είδα παρόμοιο topic αλλού εδώ μέσα, και είπα να ξεκινήσω εγώ ένα, μιας και με αφορά το θέμα.
Από τότε, λοιπόν, που η R* ανακοίνωσε πως τελικά θα βγάλει το GTA 5 και στις next-gen κονσόλες και στο pc, άρχισα να το σκέφτομαι για να το πάρω στο καινούριο μου xbox one. Όπως ξέρετε, επίσης, πριν μερικές μέρες βγήκε και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας (18/11).
Το θέμα είναι, ότι το game το έχω ήδη στο PS3 μου, και το μεγάλο δίλημμα είναι αν θα έπρεπε να το ξανα αγοράσω για το next gen. Γι'αυτό λοιπόν, έκανα αυτό το topic, για να πάρω γνώμες, και πιο πολύ για να μου πουν και άλλοι που το έχουν για ps3 / 360 αν θα το πάρουν σε one / ps4.
Τα extra που λέει η R* ότι θα έχει η next-gen έκδοση φαίνονται πολύ ωραία, όπως τα πολύ βελτιωμένα γραφικά, οι πιο πυκνές πόλεις κτλπ κτλπ.
Αξίζει ωστόσο, να δώσω 70 ευρώ για ένα game που το έχω ήδη για καλύτερα γραφικά και άλλα misc. ή όχι;
Αυτό θέλω να συζητήσουμε εδώ, κυρίως αυτοί που το έχουμε ήδη σε last-gen συστήματα.
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 12:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTA V next gen - Θα το προτιμήσετε αν το έχετε ήδη last gen?
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πολυ καλο θεμα φιλε το ειχα και εγω στο κεφαλι μου . ειμαι προβληματισμενος περημενα κατι σαν εκπτωση σε εμας η μια πιο πρωσιτη τιμη αλλα μαλον τιποτα .
-
iakobosano - Δημοσιευσεις : 55
Άνετα... Ευτυχώς στο 360 δεν το προχώρησα πολύ (η πτώση frame rate κάποιες στιγμές, με χάλασε απίστευτα), οπότε τώρα θα πέσει το πραγματικό λιώσιμο στο PS4 (σίγουρα όμως οχι στα 70 ευρώ)
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εγώ προσωπικά το είχα στο 360, το έπαιξα από αρκετά ως πολύ, αλλά επειδή τώρα βγαίνει το Forza Horizon 2, τον Νοέμβριο το Halo και το NBA 2K15, λέω να το αφήσω για αργότερα. Θα έχει πέσει και η τιμή του μέχρι τότε.
Αν όμως εσένα δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω παιχνίδια ή γενικά όσα ακόμα θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα (το λέω γιατί και εσύ Xbox One έχεις), θα ήταν λογική η αγορά του παιχνιδιού.
Επομένως έχει να κάνει με το αν έχεις σε προτεραιότητα άλλα παιχνίδια ή όχι.
Αν όμως εσένα δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω παιχνίδια ή γενικά όσα ακόμα θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα (το λέω γιατί και εσύ Xbox One έχεις), θα ήταν λογική η αγορά του παιχνιδιού.
Επομένως έχει να κάνει με το αν έχεις σε προτεραιότητα άλλα παιχνίδια ή όχι.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Για GTA V σε next gen θα το πάρω και θα το πάρω και στο pc μετα!Αλλά εμένα είναι το αγαπημένο Μοτ παιχνιδι, το λάτρεψαν όταν το τερμάτισα, δεν το έλιωσα στο 360 καθώς μόλις το τερμάτισα το έδωσα και περίμενα για τη next gen εκδοση.
Επίσης η rockstar δεν κανει απλα port και είμαι σίγουρος οτι εκτός από φοβερά γραφικά θα έχει εμπλουτίσει γενικά σε περιεχόμενο το παιχνιδι(νέα αμάξια, όπλα, δραστηριότητες, νέα ζωάκια και πολλά αλλά όπως ανακοινωσε)
Επίσης η rockstar δεν κανει απλα port και είμαι σίγουρος οτι εκτός από φοβερά γραφικά θα έχει εμπλουτίσει γενικά σε περιεχόμενο το παιχνιδι(νέα αμάξια, όπλα, δραστηριότητες, νέα ζωάκια και πολλά αλλά όπως ανακοινωσε)
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Το σκέφτομαι αρκετά αν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, πέραν των λόγων του review. Ο λόγος είναι ότι το τερμάτισα και γενικά δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερο νόημα να ξανακάνω οοοοοοοοοολη αυτή τη μανούρα, απλά για να το δω σε 1080p. Πραγματικά ελπίζω το νέο περιεχόμενο να αξίζει τα λεφτά του.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Ήρθαν και νέα δεδομένα τώρα, τα οποία, όπως λέει και στο άρθρο μετά από λίγο αποσύρθηκαν από την ιστοσελίδα της R*, αλλά πιστεύω θα ισχύουν στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.
Αν και τα περισσότερα που λέει εκεί μέσα είναι γνωστά, διαφορά κάνει το first-person mode είτε σαν πεζός ή σαν οδηγός.
Πιστεύω ότι αξίζει να αγοραστεί σε next-gen, σίγουρα από όσους δεν το είχαν σε προηγούμενη κονσόλα, αλλά και από όσους το είχαν. Όντως το game σε next-gen έχει αρκετές αλλαγές, καλύτερη ποιότητα, περισσότερες αποστολές, όπλα, σπίτια, αμάξια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, first-person mode, δίνουν και μερικά extra μπιχλιμπίδια για αυτούς που θα μεταφέρουν τον online character τους από last-gen (500k $ νομίζω στο online και 500 στο single, ένα δωρεάν γκαράζ και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει).
Το ότι δεν "αξίζει" οι κάτοχοί του σε last-gen να το πάρουν και σε next-gen για 70 ευρώ είναι σίγουρο, αλλά μάλλον δεν βλέπω να αλλάζει κάτι εδώ, όπως να κάνει κάποιο ειδικό πρόγραμμα η R*. Μια λύση θα ήταν να το πουλήσουν οι ήδη κάτοχοί του και έτσι να το πάρουν φθηνότερα.
Προσωπικά, το σίγουρο είναι ότι θα το πάρω κάποτε, το θέμα είναι αν θα πάει για τα Χριστούγεννα ή για 2015.
Αν και τα περισσότερα που λέει εκεί μέσα είναι γνωστά, διαφορά κάνει το first-person mode είτε σαν πεζός ή σαν οδηγός.
Πιστεύω ότι αξίζει να αγοραστεί σε next-gen, σίγουρα από όσους δεν το είχαν σε προηγούμενη κονσόλα, αλλά και από όσους το είχαν. Όντως το game σε next-gen έχει αρκετές αλλαγές, καλύτερη ποιότητα, περισσότερες αποστολές, όπλα, σπίτια, αμάξια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, first-person mode, δίνουν και μερικά extra μπιχλιμπίδια για αυτούς που θα μεταφέρουν τον online character τους από last-gen (500k $ νομίζω στο online και 500 στο single, ένα δωρεάν γκαράζ και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει).
Το ότι δεν "αξίζει" οι κάτοχοί του σε last-gen να το πάρουν και σε next-gen για 70 ευρώ είναι σίγουρο, αλλά μάλλον δεν βλέπω να αλλάζει κάτι εδώ, όπως να κάνει κάποιο ειδικό πρόγραμμα η R*. Μια λύση θα ήταν να το πουλήσουν οι ήδη κάτοχοί του και έτσι να το πάρουν φθηνότερα.
Προσωπικά, το σίγουρο είναι ότι θα το πάρω κάποτε, το θέμα είναι αν θα πάει για τα Χριστούγεννα ή για 2015.
-
Patikol - Δημοσιευσεις : 4
Re: Απ: GTA V next gen - Θα το προτιμήσετε αν το έχετε ήδη l
Παρόλο που το έλιωσα στο PS3 σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω σε next gen!
Ο διπλασιασμός των online παικτών θα ανεβάσει κατα πολύ την online εμπειρία και ειναι ενα μεγάλο + για ενασχόλησή με το παιχνίδι ξανα. Χώρια το γεγονός οτι αργά η γρήγορα μέσα στο 2015 θα ανακοινωθεί σίγουρα νέο περιεχόμενο στο επίπεδο του Lost and damned/gay tony . Ωποτε θα προτιμήσω να το έχω σε nextgen και να ευχαριστηθω τα μελλοντικά Dlc στο καλύτερο δυνατό.
Ο διπλασιασμός των online παικτών θα ανεβάσει κατα πολύ την online εμπειρία και ειναι ενα μεγάλο + για ενασχόλησή με το παιχνίδι ξανα. Χώρια το γεγονός οτι αργά η γρήγορα μέσα στο 2015 θα ανακοινωθεί σίγουρα νέο περιεχόμενο στο επίπεδο του Lost and damned/gay tony . Ωποτε θα προτιμήσω να το έχω σε nextgen και να ευχαριστηθω τα μελλοντικά Dlc στο καλύτερο δυνατό.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης