Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό litanies » 19 Σεπ 2014, 14:15

extended promo video για το πρώτο επεισόδιο:

Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Σεπ 2014, 18:12

ωραία ξεκίνησε η νέα σεζόν με την ομάδα σε διαφορετικά στυλ αλλά με τα ίδια αποτελέσματα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Σεπ 2014, 23:01

Chased έγραψε:Όλο λέω να την ξεκινήσω και όλο την αφήνω! Δεν ξέρω, μάλλον δεν έχω όρεξη για τη θεματολογία της, αυτόν τον καιρό. Πράγμα περίεργο για εμένα και τα γούστα μου!

κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μενα. Ίσως επειδη εχω δει ακυρα επεισόδια οποτε το πετυχαίνω στην τηλεόραση και δεν εχω κατσει ποτε να το δω. Φέτος με βλέπω πάντως να κάνω μία σοβαρή προσπάθεια γιατί ειμαι κατά 90% ότι θα μου αρεσει
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Σεπ 2014, 16:03

Πολυ ωραια ηταν η πρεμιερα της 4ης σεζον.

Λογικα εχουμε νεο μερος ωστε να δρα ο Finch χωρις να κινδυνευει ανα πασα στιγμη να αποκαλυφθει απο τον Σαμαρειτη και τωρα θα ειναι ασφαλη (για οσα επεισοδια χρεαστει) η ομαδα μιας και επικοινωνουν με το συστημα που εφτιαξε ο Χασαν.

Ωραιο ηταν και το σημειο οπου κοιταζονται οι John,Fusco και θυμηθηκαν την μπατσινα που πεθανε στην προηγουμενη σεζον.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 29 Σεπ 2014, 13:47

Η σειρά είναι καταπληκτική και κάθε σεζόν γίνεται καλύτερη.
Όσοι δεν την έχετε ξεκινήσει τρεχάτε!!!
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό @l3x1k0 » 30 Σεπ 2014, 15:11

Περιμένουμε το νέο επεισόδιο αύριο. Βέβαια εγώ θα περιμένω 1-2 μέρες για να το δω με ελληνικούς υπότιτλους. Καταπληκτική η σειρά. Πιστεύω ότι έχει χαλαρά 2-3 σεζόν ακόμα.
@l3x1k0

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Οκτ 2014, 18:40

Πολυ ωραιο και το δευτερο επεισοδιο.

Ο Σαμαρειτης δημιουργησε αυτο το παιχνιδι ωστε να σαμποταρει η δεσποινις την αντιπαλη εταιρεια η οποια ειχε φτιαξει ενα νεο συστημα παρακολουθησης των πολιτων. Αφου επετευχθη η αποστολη μετα ο Σαμαρειτης την εχει υπο προστασια του. Λογικα θα την ξαναδουμε και στην συνεχεια και οπως εγραψα πριν ο Finch βρηκε το νεο μερος οπου θα δρα η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Οκτ 2014, 11:59

πολύ ωραίο το τελευταίο επεισόδιο.προσωπικά είναι μέσα στα καλύτερα της σειράς γενικά.
είδαμε και λίγο από το νέο αρχηγείο της ομάδας αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ο harold που στις 3 πρώτες σειρές δίδασκε τους πάντες και φέτος δείχνει χαμένος,να μαθαίνει και να προβληματίζεται.μακράν ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της σειράς.αν και φοβόμουν ότι η σειρά θα έκανε κοιλιά μετά το τέλος της τρίτης σεζόν διαψεύστηκα πανηγυρικά ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 12:29

η καλύτερη σειρά για 2013 κ 2014.
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 12:31

κριμα που πέθαναν την Κάρτερ.Ήταν δυσάρεστη έκπληξη αλλά κ η Σο είναι εξίσου συμπαθητική με ενδιαφέρον χαρακτήρα
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB