Pc vs κονσόλες

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό master » 04 Δεκ 2013, 09:28

εγω προτιμο την κονσολα γιατι τα εχει ολλα ειναι πιο φτηνη απο pc gia gamers ομως τα games ειναι πιο ακριβα απο το pc
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 04 Δεκ 2013, 10:04

alex4444 έγραψε:
koulis21 έγραψε:την κονσολα την περνεις μονο για τα exclusive τα οποια επι των πληστων ειναι παιχνιδαρες
το pc το αγοραζεις για ολα τα αλλα :P

Kαι παλι ποια κονσολα παιρνεις?? Αλλα exclusives η sony, αλλα η nintendo. Κι αν θες και gears of war, halo, ζητω και καηκαμε... Αντιστοιχα και το pc εχει τις αποκλειστικοτητες του, οποτε διαλεγεις στρατοπεδο θες δε θες, εκτος κι αν εχεις απειρα χρηματα.

Για τα 3rd parties παντως πιστευω πως σε αυτη τη γενια το χ360 αποδειχτηκε το πιο value for money!

οπως ακριβως το αναφεεις, απλως διαλεγεις στρατοπεδο
π.χ. το halo-gears of war το σιχαινομαι σε αντιθεση με uncharted-god of war
επισης και οι 2 κονσολες εχουν το κλασικο ραλακι τους(forza-gt)
και γενικα πανω κατω ολα ειναι παρομοια
τωρα για τα παιχνιδια της νιντεντο δεν μπορω να σου πω
διοτι ειναι ιδιαιτερα και σε καποιον που του αρεσουν τα zelda-metroid-mario δεν υπαρχει θεμα αν θα παρει κονσολα ή οχι
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

μεγαααλο διλημα

Δημοσίευσηαπό th0d0ris » 20 Ιαν 2014, 23:32

γεια σας παιδιαααα
εχω ενα Pc πανω απο πενταετια,ειχε καλη βαση απο την αρχη,κι με διαφορες αναβαθμησεις που του εκανα κατα καιρους,τραβαγε οοολο κι περισσοτερο,ομως πλεον,παιζει ελαχιστα πραγματα,οπως fifa 14 στισ κατωτερεσ αναλυσεις κι με κανενα αλλο προγραμμα ανοιχτο,πιστευω καταλαβατε για τι μηχανημα μιλαμε!
σκοπευω να τον κανω στην ακρη,κι εχω ενα διλλημα! να φτιαξω εναν νεο κομματι-κομματι οπως γνωριζω κι με συμβουλες απο το enternity κι να φτασει σε κοστος καπου τα 1.000-1.5000 ή να παρω μια απο τις 2 καινουριες κανσολες???? τα βασικο μειονεκτημα(κι το μονο ισως) του νεου υπολογιστη ειν σαφως κι η τιμη,για τις κονσολες δε γνωριζω εξειδικευμενα πραγματα,μονο τα απλα-κοινα!
(επισης στο pc μπορεις να κατεβασεις απειρα παιχνιδια,κι να εχεις,κι εαν καποιο/α σε κατακτησει κι πορωθεις τοτε το αγοραζεις κι αυθεντικο,ενω κοσνολα 40-60 κανουν τα μεγαλα ονοματα δηλαδη για μια ελαχιστη ποικιλια 3 παιχνιδιων θες 150 περιπου!!!) πειτε μου γνωμες ,οτιδηποτε γτ το τωρινο μου pc μασ αφηνει οοοπου να 'ναι!!!! ευχαριστω
th0d0ris

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 20 Ιαν 2014, 23:40

Ως PCακιας θα σου προτεινω να παρεις PC (σιγα μη δε στο προτεινα :D )

1)Δε χρεαζεται να δωσεις 1500 ευρω για να παρεις καλο Gaming PC
2)Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια κομματια απο το παλιο σου PC οπως το κουτι, την οθονη και τους σκληρους δισκους
3)με 500-600 ευρω μπορεις να παρεις ανετα ενα PC που να προσφερει θεωρητικα (συγκρινοντας TFLOPS, πυρηνες και Clocks) καλυτερη γραφικη δυναμη απο το PS4
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 21 Ιαν 2014, 03:54

th0d0ris έγραψε:γεια σας παιδιαααα
εχω ενα Pc πανω απο πενταετια,ειχε καλη βαση απο την αρχη,κι με διαφορες αναβαθμησεις που του εκανα κατα καιρους,τραβαγε οοολο κι περισσοτερο,ομως πλεον,παιζει ελαχιστα πραγματα,οπως fifa 14 στισ κατωτερεσ αναλυσεις κι με κανενα αλλο προγραμμα ανοιχτο,πιστευω καταλαβατε για τι μηχανημα μιλαμε!
σκοπευω να τον κανω στην ακρη,κι εχω ενα διλλημα! να φτιαξω εναν νεο κομματι-κομματι οπως γνωριζω κι με συμβουλες απο το enternity κι να φτασει σε κοστος καπου τα 1.000-1.5000 ή να παρω μια απο τις 2 καινουριες κανσολες???? τα βασικο μειονεκτημα(κι το μονο ισως) του νεου υπολογιστη ειν σαφως κι η τιμη,για τις κονσολες δε γνωριζω εξειδικευμενα πραγματα,μονο τα απλα-κοινα!
(επισης στο pc μπορεις να κατεβασεις απειρα παιχνιδια,κι να εχεις,κι εαν καποιο/α σε κατακτησει κι πορωθεις τοτε το αγοραζεις κι αυθεντικο,ενω κοσνολα 40-60 κανουν τα μεγαλα ονοματα δηλαδη για μια ελαχιστη ποικιλια 3 παιχνιδιων θες 150 περιπου!!!) πειτε μου γνωμες ,οτιδηποτε γτ το τωρινο μου pc μασ αφηνει οοοπου να 'ναι!!!! ευχαριστω

Το μεγαλο ερωτημα που πρεπει να θεσεις στον εαυτο σου ειναι ποια παιχνιδια σου εχουν γυαλισει. Κανε μια λιστα και δες σε ποια πλατφορμα ανηκουν τα περισσοτερα, ειναι το μονο ακριβες κριτηριο επιλογης!

Με τα λεφτα παντως που λες πως μπορεις να διαθεσεις, μπορεις ανετα να παρεις δυνατο pc και κονσολα μαζι! Οσον αφορα τις τιμες των παιχνιδιων, σαφως και το pc εχει ξεκαθαρο προβαδισμα. Σκεψου ομως πως μπορεις ειτε απο μεταχειρισμενα, ειτε απο κυκλοφοριες που εχουν χρονισει, ειτε απο προσφορες, ειτε απο συνδρομες τυπου psplus να τη βγαλεις και στις κονσολες με λογικα budget. Κι ασε που εχουν και μεταπωλητικη αξια πολλα απο αυτα!

Επιμενω παντως να κρινεις με βαση τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν πιο πολυ.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 04 Φεβ 2014, 20:21

Συνολικά επιλέγω κονσόλες,αλλα μερικά είδη παιχνιδιών είναι φτιαγμένα μόνο για pc.
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό equation » 07 Φεβ 2014, 04:16

αν βγαλουμε τα exclusives ..για εμενα το βασικο μειον του υπολογιστη ειναι ενα...

παιδες, για να εχεις gaming pc, εκτος απο το αυξημενο budget, θελει και μια ανω του μεσου γνωση της λειτουργιας του.
8/10 αν τους δωσεις το top end gaming desktop, μεσα σε ενα χρονο θα το εχει κανει λες και εχουν περασει 3 χρονια.
Η κονσολα το μονο που ζηταει απο εσενα ειναι να σου αρεσουν τα παιχνιδια... το PC θελει να σε ιντριγκαρει και ο υπολογιστης σαν hardware και να θες να μαθεις πως λειτουργει καλυτερα, να θες να παιζεις το OS του στα δαχτυλα.
Για αυτο και ηδη τα pc εχουν αρχισει να πιανουν αραχνες αν δεν τα χρειαζεσαι επαγγελματικα ή γιατι προτιμας FPS/MMO/RTS.
Ο μεσος ανθρωπος θα προτιμησει μια κονσολα για gaming και ενα tablet για internet, το pc ειναι στον χωρο εργασιας!
live: eQua77
psn: eQuation77
equation

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Sotiris Gaming » 10 Φεβ 2014, 16:41

Το πράγμα είναι απλό αν έχεις καλό gaming pc παίζεις τα περισσότερα games εκεί. Στις κονσόλες μόνο αποκλειστικούς τίτλους διότι αν παίξεις κάποιο game το οποίο βγει ταυτόχρονα σε κονσόλα και pc ποιος ο λόγος να το πάρεις σε κονσόλα; Για τo online ή για τα trophies; Είναι απλά λεφτά για πέταμα τώρα αν δεν έχεις καλό pc εκεί είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Sotiris Gaming

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό metalforos » 13 Φεβ 2014, 18:08

Και γω σε PC παίζω παιχνίδια και δεν έχω παράπονο. Άσε που έχω την επιλογή χειριστήριο/πληκτρολόγιο-ποντίκι.
Αλλά όταν δεν μπορείς να παίξεις Uncharted, GTA V, Red Dead Redemption είναι σπάσιμο.
Και σίγουρα θα συνεχίσουν οι κονσόλες να έχουν exclusives. Οι σειρές του XBOX με αφήνουν παντελώς αδιάφορο αλλά πολλά παιχνίδια που βγήκαν σε PS3 ή σε PS3 και XBOX θα ήθελα πολύ να τα παίξω...
Όλα έχουν το τίμημα τους.
metalforos

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 17 Σεπ 2014, 16:16

Και τα 2 μου αρέσουν αλλά το σημείο όπου υπερτερούν οι κονσόλες για μένα είναι ότι όταν αγοράζεις ένα game για κονσόλα ξέρεις ότι θα παίξει 100% ενώ στο PC μπορεί η κάρτα γραφικών να μη το υποστηρίζει καν!!!
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB