- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλύτερο free online game??
31 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
ξεκινησα το LOADOUT που κυκλοφορησε προχθες.....πλακα εχει,αλλα ειναι νωρις ακομα,δε του εχουν βαλει πολλα πραγματακια (ασχετα με το αν κοκορευονται για τους εκατομυρια συνδυασμους που μπορεις να κανεις στο loadout σου) και εχει πολυ αργο συστημα χρ.κατα τα αλλα πολυ χαβαλεδιαρικο και εντελως f2p καθως με λεφτα αγοαζεις μονο visual upgrades kai xp boost.
-
El Grekoz - Δημοσιευσεις : 55
Και το Ghost Recon online ηταν πολυ καλο,ειδικα σε οσους αρεσουν τα παιχνιδια Tom Clansy's ειναι πολυ καλο,οπως και το team fortress 2
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Το ghost recon online το επαιζα για εναν χρονο αλλα εχει γινει πολυ pay2win, ενω ακομα εδω και ποσο καιρο ειναι στην beta εκδοση (ενω το store δουλευει κανονικα), εχει καποια bugs ακομα. Κριμα γιατι στην αρχη μου αρεσε πολυ.
Το loadout πρεπει να εμπλουτιστει, ειναι πολυ χαβαλετζηδικο και εχει προοπτικες
Το loadout πρεπει να εμπλουτιστει, ειναι πολυ χαβαλετζηδικο και εχει προοπτικες
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Free και online και να είναι και το καλύτερο δεν νομίζω οτι ξέρω κάποιο που είναι τόσο καλό..Άν υπάρχει ένα και είναι free (δεν είμαι σίγουρος) θα πώ το counter strike.

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Age of Conan.Το έπαιζα με premium 7 χρόνια και τώρα ftp.Είναι ένα MMO όπου μπορείς να διασκεδάσεις και δεν θα βαρεθείς ποτέ.Το combat system το πιο δυνατό του σημείο.
-
leonalkalai - Δημοσιευσεις : 74
31 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης