- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 22:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
mariodm22 έγραψε:Παιδια ειμαι lv 22 θελω και γω να μπω να παιξω και εγω στο Clan ...
http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/206700
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
raysod έγραψε:Το Raid level είναι απίστευτα δύσκολο πάντως, βλέπω ένα team 6 παιχτών level 27-28 να το παίζουν εδώ και κάποιες ώρες – και όλο χάνουν, και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να το επαναλαμβάνει (μετά την ολοκλήρωσή του) ξανά και ξανά για να φτιάξω κάποιο είδους armor που δίνει σαν δώρο…
Η Bungie το έχει κάνει επίτηδες εξαιρετικά δύσκολο για κάποιο λόγο και ίσος θέλει έτσι να αναγκάσει τους παίκτες να συνεχίσουν το grinding στα ίδια missions του παιχνιδιού… (μέχρι να ετοιμάσει νέο περιεχόμενο)
Οι μάχες πάντως είναι πολύ έντονες και δεν έχει καμία σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα στο παιχνίδι...
Ετοιμαστείτε για πολλά screens του The Darkness Consumed You…
Σε κάποια ΜΜΟRPG τα νεα Raids παίρνουν μήνες μέχρι να τα ρίξουν οι clans. Αυτό έχει να κάνει και με τη φύση αυτών των raid instance. Θα τα πω καλύτερα την παρασκευή γιατί τώρα βαριέμαι.
clan: ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ !!
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
raysod έγραψε:Το Raid level είναι απίστευτα δύσκολο πάντως, βλέπω ένα team 6 παιχτών level 27-28 να το παίζουν εδώ και κάποιες ώρες – και όλο χάνουν, και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να το επαναλαμβάνει (μετά την ολοκλήρωσή του) ξανά και ξανά για να φτιάξω κάποιο είδους armor που δίνει σαν δώρο…
Η Bungie το έχει κάνει επίτηδες εξαιρετικά δύσκολο για κάποιο λόγο και ίσος θέλει έτσι να αναγκάσει τους παίκτες να συνεχίσουν το grinding στα ίδια missions του παιχνιδιού… (μέχρι να ετοιμάσει νέο περιεχόμενο)
Οι μάχες πάντως είναι πολύ έντονες και δεν έχει καμία σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα στο παιχνίδι...
Ετοιμαστείτε για πολλά screens του The Darkness Consumed You…
Που να εβλεπες τις πρωτες αποπειρες ολοκληρων server να ριξουν τον Tequatl στο GW2.
Το raid ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ειναι δυσκολο και σκοπος ειναι αυτοι που λαμβανουν μερος να εχουν την καλυτερη δυνατη συνεργασια. Teamwork at its finest. Ωραια πραγματα

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες