Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 07 Σεπ 2014, 20:41

Παιδιά έχει κανείς καμία ολοκληρωμένη λίστα των redemption codes για το destiny? Έχω βρει τα 17 για τα trading cards. Υπάρχουν άλλα; Υπάρχει καμία ενημέρωση στο τι κάνουν;
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό TomTom » 07 Σεπ 2014, 20:55

kakashi_hatake έγραψε:Παιδιά έχει κανείς καμία ολοκληρωμένη λίστα των redemption codes για το destiny? Έχω βρει τα 17 για τα trading cards. Υπάρχουν άλλα; Υπάρχει καμία ενημέρωση στο τι κάνουν;

Mπες εδώ : http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Destiny-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-last-gen-%CF%83%CE%B5-new-gen-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7/25701.html

Και δες τα σχόλια που έχω κάνει. Υπάρχουν άλλα 6 emblems και άλλα 2 shader.

Μέχρι τώρα είναι 25 στο σύνολο.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 07 Σεπ 2014, 20:56

Ούτε καν είχα προσέξει τα comments. :shock:
Thanks
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό TomTom » 07 Σεπ 2014, 20:58

:-)

Να 'σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 08 Σεπ 2014, 18:59

Έχει πρόβλημα κανείς με την απόκτηση του vanguard armory?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Geovra » 08 Σεπ 2014, 19:39

kakashi_hatake έγραψε:Έχει πρόβλημα κανείς με την απόκτηση του vanguard armory?

Δεν εχω δοκιμασει ακομα τους κωδικους για να σου πω....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Σεπ 2014, 21:19

raysod έγραψε:Γενικά νομίζω ότι κακώς έχει επικοινωνηθεί το παιχνίδια από στελέχη της bungie ότι μιλάμε για ένα ΜΜΟ shooter…

Από ότι παρακολουθώ λίγες ώρες τώρα από το IGN twitch stream μιλάμε για ένα halo με grinding μηχανισμούς και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάζεις τα ρούχα και τα όπλα σου…

Πουθενά δεν υπάρχουν επικές μάχες 30 vs 30 (η παραπάνω) πχ όπως έχουμε σε σύγχρονα ΜΜΟs…

Τα levels ανεβαίνουν για πλάκα και στο κανονικό παιχνίδι αφού σε λίγες ώρες πολλοί έχουν ξεπεράσει το level 10 και το story mode φαίνεται ότι κρατάει πολύ λίγο… (στο ign θα το τελειώσουν μέσα στην ημέρα από ότι αναφέρουν)

Σαν να παίζεις co-op το Halo είναι το παιχνιδάκι...

To AI είναι πολύ κακό και οι αποστολές είναι όλες τύπου μάχη, περιμένουμε το ghost να χακάρει μια πόρτα η έναν μηχανισμό, μάχη και αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια....

Κρίμα άλλα περίμενα από το παιχνίδι...

Δεν είδα livestream αλλά αυτά που λες φίλε Raysod με προβληματίζουν πολύ για το συγκεκριμένο.. Η αλήθεια είναι πως περιμένω πόλλά από το Destiny και αν όντως βγει τόσο μικρό και επαναλμβανόμενο θα απογοητευτώ. Η beta μου άρεσε πάρα πολύ και μπορώ να πω έφτασα σχετικά γρήγορα στα 8 lvl. Όταν είπαν πω το max θα είναι 20, τότε είπα εντάξει κάτι τρέχει εδώ. Βέβαια είναι παιχνίδι που βασίζεται πολύ στο armor και όχι στα lvl..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Geovra » 08 Σεπ 2014, 21:29

Δεν περιμενω το story να ειναι "τεραστιων διαστασεων"...απλα το end game οπως και στα περισσοτερα mmo (αν θελουμε να το βαλουμε σε αυτην την κατηγορια) θα ειναι τα οπλα και η armour. Και μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα για κονσολες ειναι η 1η φορα που φτιαχνεται ενα τετοιο παιχνιδι...

Σιγουρα αν το story ειναι σαν campaign τυπου cod η Battlefield (σε διαρκεια) ειναι fail αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ νωρις για κραξιμο η γκρινιες...ας περασει εστω μια βδομαδα ,ας βγει και κανα review και βλεπουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Σεπ 2014, 22:44

Επαιξε διαφημισαρα destiny στο mega. Πολυ καλοφτιαγμενη και στο τελος υπηρξε ειδικη αναφορα για PS4 4 the players κλπ.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Σεπ 2014, 14:43

Και εγω απο το Πρωι εχω δει αρκετα streams και ειμαι απογοητευμενος !!! Δεν το περιμενε τοσο απλο θα ελεγα !! Δεν εχει κατι ουσιαστικο για να σε κρατησει ...Η αληθεια ειναι πως το ειχα καταλαβει απο την beta εκδοση πως δεν θα ειναι τοσο καλο . Γρηγορο level up ιδιες αποστολες επι της ουσιας ... Μονο και μονο απο τα streams μου φαινεται βαρετο . Quests στον ιδιο χωρο συνεχεια σαν να λεμε τα ιδια και τα ιδια με αλλα achievments !!! Δεν ξερω τι θα γινει αλλα αν δεν κανει κατι η Bungie θα το παρατησει πολυς κοσμος !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB