News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Σεπ 2014, 03:09

Scott_Pilgrim έγραψε:Έφαγε delay το SMTIV στην Ευρώπη και πάει για τέλη Οκτώβρη. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω και ήταν ο μόνος λόγος που κρατούσα το 3DS μου, ειδικά μετά την τελευταία μεγάλη ανακοίνωση της Nintendo.

Tετοιου ειδους παιχνιδια θελουν πολυ χρονο για τη μεταφραση και το localization. Δεν εκπλησσομαι που αργησε... Το κακο ειναι οτι αυτη τη χρονια δεν ειχαμε πολλα καλουδια ενδιαμεσα για να ξεχνιομαστε.

Οσο για το region lock, στανταρακι...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2014, 15:10

Θα το δεχόμουν αν είχε πλήρη μεταγλώττιση σε όλη την Ευρώπη. Από τη στιγμή που θα έχει μόνο Αγγλικά και μάλιστα θα είναι η Αμερικάνικη, όχι φίλε Άλεξ δεν το δέχομαι. Ειδικά από τη στιγμή που ξέρω τις σχέσεις της Atlus με την Ευρώπη...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Οκτ 2014, 14:58

Nintendo Direct για το Monster Hunter 4 Ultimate την Τεταρτη 8 Οκτωβριου στις 14.00 ώρα Ελλάδος. http://www.nintendo.co.jp/nintendo_direct/20141008/index.html
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 17 Οκτ 2014, 14:50

Πηρα 2DS μπορω να γραφτω στο νιντεντο κλαμπ και να χρησ το πιν?
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 17 Οκτ 2014, 14:55

Καταρχάς καλορίζικο και καλό gaming. Το Nintendο Club ως υπηρεσία δυστυχώς δεν υφίσταται για τη χώρα μας. Στο χαρτί με τον κωδικό γράφει σε ποιες χώρες υπάρχει οπότε αν έχεις συγγενείς - φίλους σε κάποια από αυτές ίσως να μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 17 Οκτ 2014, 20:39

Ευχαριστω νικητα.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό klonith » 08 Νοέμ 2014, 17:40

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο eshop το Shovel Knight! Είναι ένα mix Mega Man/SMB 3 οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους φαν των παιχνιδιών εποχής nes
Άβαταρ μέλους
klonith

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Νοέμ 2014, 10:33

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό warmup » 26 Δεκ 2014, 15:08

klonith έγραψε:Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο eshop το Shovel Knight! Είναι ένα mix Mega Man/SMB 3 οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους φαν των παιχνιδιών εποχής nes

Όντως το παιχνιδάκι πρέπει να λέει πολύ! Ως φαν του είδους θα το τιμήσω!
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Δεκ 2014, 17:35

dawnstar έγραψε:Πηρα 2DS μπορω να γραφτω στο νιντεντο κλαμπ και να χρησ το πιν?

Μπορεις, αλλα αν δεν εχεις καποιον σε χωρα λειτουργιας του club, για να βαλεις τη διευθυνση του μην το κάνεις. Οι ποντοι εχουν ισχυ δυο χρονων. Εγω ειχα μαζεψει αρκετους για διαφορα καλουδια και τωρα που η κοπελα μου ειναι Αγγλια εχουν ληξει και δε μπορω να τους εξαργυρωσω...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB