- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 22:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
εχεις δικιο,πλεον στα exclusives κλεινω προς ps4..αν κ εχω παρει 2 κονσολες 360 τα τελευταια 6 χρονια,καταλαβα οτι εχασα αρκετα σημαντικα παιχνιδια οπως uncharter,the last of us..ασε που τα βιντεο κλαμπ εχουν σιγουρα πιο πολλα παιχνιδια ps3 και απο δω κ περα ps4 για να νοικιασεις και να παιξεις,ενω στο 360 δεν υπηρχε τοση ποικιλια...σκεφτομουν για ενα ps3 πρωτα να παιξω οτι δεν εχω παιξει αλλα νομιζω οτι αξιζει η επενδυση απευθειας στο 4
- pakos31
- Δημοσιευσεις : 9
Μετά το Last Of Us να περιμένεις και την τριλογία Uncharted σε επανέκδοση απλά θα βγει λίγο πριν το 4. Για Ascension δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά το ΙΙΙ είναι όντως κρίμα που το έχασες.Το HR το βλέπεις και σε youtube. Απλά αν παίζεις RPGs, ναι έχασες πολλά games.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Γίνεται αλλά η όλη διαδικασία είναι λίγο μπερδεμένη. Πρέπει να κάνει activate στο άλλο προφίλ για να το παίξεις. Ψάξε και λίγο το youtube, λογικά θα έχει κάποιο βίντεο.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Το headset με το οποιο ερχεται το ps4,μπορει να λειτουργησει οπως λειτουργουν καποια ακουστικα οπου δηλαδη ο ηχος βγαινει μονο απο εκει και οχι απο την τηλεοραση πχ για οταν θα παιζω βραδυ και δε θα θελω να κανω φασαρια?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες